BEN ASHAARI CARI BLOG ..CEPAT !

baru je balik shopim .. nak join segmen abg beng ( sedap tak pantun qaseh ) hahaha ~  soalannya : apakah warna kegemaran abg beng .. jawapannya : tengo…

BEN ASHAARI : RAYA

abg encem abg ben say RAYA .. korang kena letak satu perkataan berkaitan RAYA kat komen entry abg beng .. wahahaha .. nak duit RAYA !

Kalau Saya Sunah Saya takmo ady ..saya nak hencik kyle ~ wahaha

Assalamualaikum..hari ini saya di gilakan oleh abg bengbung~ saya akan berlawan gusti dengan awek seseorang ..matilah qaseh kena tumbuk nga ady budika…

Ore Kampung qaseh mene qaseh mene !(versi kelate)

Assalamualaikum olz ~ xde entry best hari ni .. tapi entry ni dah membestkan diri .. psttt aci main tipu kan ?hahaha opsss lagi 5 orang tu .. http://…

GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!

NAMA KUMPULAN :  SERUMPUN SATU MALAYSIA KENAPA KAMI PILIH NAMA INI : kerana kami mahu berjuang habis - habisan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama b…

AKU BENCI ROKOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Assalamualaikum jom juin segmen abg beng ! http://www.benashaari.com/2011/03/segmen-aku-benci-rokok.html Sila nyatakan  KENAPA ANDA BENCI ROKOK  ? Mesti …

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

Assalamualaikum.. pagi ni hujan sejukkk sangat ... baling bantal golek satu haha nak pelokkk... okie pagi2 ni line dha sengal ... n pagi2 ni nak juin s…

[Blog Picisan] : Best Ke Jadi Budak Kampung?

Assalamualaikum .. selamat pagi ..nak juin segmen pokniq ...  sebenarnya dia dah tutup asenye .. tapi xpe nak juin gak hahaha.... sebelum juin segmen be…

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

Assalamualaikum ... nak juin segmen abg beng agy ... baguslah abg beng wat segmeng .. xde idea hari ni hihi.. http://www.benashaari.com/2011/03/segmen-b…

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Assalamualaikum ... hari ni nak juin segmen abg ben dah lama tak juin segmen2 beliau eceh ...ye lah tu lama haha ... nak juin ?jom2  mula2 letak banner …

Recent Post

Jangan Lupa Follow!