GAME ANTARA BLOGGER : 2

14 ulasan:
Assalamualaikum ~


14 ulasan:

  1. ujang nie mana awek cun situ die ade..ha3

    http://blogslucumenarik.blogspot.com/2011/03/koleksi-meja-belajar-yang-akan-buat.html

    BalasPadam
  2. apsal sume org men game nie??

    BalasPadam
  3. hi.. salam.. kita dalam group yang sama macam mana nak bincang nie? huhu.. bagi idea ek utk nama kumpulan..

    BalasPadam
  4. salam ukhuwah kepada ahli2 kumpulan
    joommmm kita pakat2

    BalasPadam
  5. kite sekumpulan lah..

    camner nak bincang ni?
    ape nak taruk nama kumpulan?

    BalasPadam
  6. salam,
    mengunjungi rakan2 group ;)

    group 2

    BalasPadam
  7. kalau nak juin .. n dalam kumpulan 2 copy paste je entry terbaru tu ..pastu bg link kat komen entry atas tu ye

    BalasPadam
  8. kita dlm group yg sama, group 2, SEPAKAT!!!! :)

    BalasPadam
  9. As salam. ziarah n follow rakan grup SEPAKAT :)

    BalasPadam
  10. rajinnya join segmen encik ben

    BalasPadam
  11. hai..saya dari geng Kumpulan 2: Sepakat..sory lambat follow

    http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/03/game-antara-blogger-2.html

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com