GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!

10 ulasan:
NAMA KUMPULAN :  SERUMPUN SATU MALAYSIA

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :


kerana kami mahu berjuang habis - habisan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama blogger dan berkumpul dalam satu tempat yang sama, menjadi satu rumpun yang bersatu !

KETUA KUMPULAN : MOHD FADZLI ( http://fadzli-rt.blogspot.com/ )
  

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN : 

kerana mana-mana pun lelaki lah yg memimpin ..lelaki yg menggerakkan bangsa ..dan perempuan menyokong .. biar mati anak jangan mati adat !


SENARAI AHLI  :

  1. www.qasehdalia.com
  2. www.sunahsukasakura.com
  3.  http://muniradon.blogspot.com
  4. http://illustrasiaku.blogspot.com/
  5.  http://mid-sayang.blogspot.com/
  6.  http://fashah84.blogspot.com
  7.  http://syuwaistory.blogspot.com/
  8. http://simplecutebeautiful.blogspot.com/


PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :
pendapat positif -
1tube is the bez..coz 1tube ni byk membantu blog n para blogger ..kdg2 tips2 berblog dari abg ben di masukkan ..haaaa apa lagi moh lah kita masuk 1tube ramai2 ..lagipun xde aksi2 yang melampau ..sokong lah 1 tube malaysia ... yeahhhhh
pendapat negatif -
biasalah setiap kelebihan ada jugak kekurangan ... ada yg nampak 1tube sebagai medan kutukan .. n then di tulis dalam blog ... itu sangat2 tidak adil

10 ulasan:

mykhalis berkata...

wahh dah ada grup..rugo tak join..heh

Meja belajar untuk dapatkan 10A

c-tea berkata...

korang wajib komen entry group kite kat blogger lain tau..hehe...

group kite memang terbaik...rawwww

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html?utm_source=BP_recent

syuwai berkata...

kita pun kena buat entri ka??

jap2x..siapkan entri dulu ^^

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ berkata...

wah!! terbaek!! woot!! woot!!

muniraksasa (; berkata...

tengok no3 tuu. kite la tu ;p

Sharienz Sz berkata...

pewiitt...
gempak jer nama group tu :)

fashah84 berkata...

group serumpun mmg terbaik...

Awan Biru berkata...

Tapi sis, kalau anak dibiarkan mati, siapa yang mahu meneruskan adat tersebut?

putERi-kAtEk berkata...

SAYA GENG no.1.... GENG KENTUT!!!

tumpang kentut kat sini boley?????

hahahahahaha


prooottttttt....

putERi-kAtEk berkata...

SAYA GENG no.1.... GENG KENTUT!!!

tumpang kentut kat sini boley?????

hahahahahaha


prooottttttt....

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com