BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

24 ulasan:
Assalamualaikum..
pagi ni hujan sejukkk sangat ... baling bantal golek satu haha nak pelokkk...
okie pagi2 ni line dha sengal ... n pagi2 ni nak juin segmen abg benggg lak ..tadi dah juin pokniq punye segmeng !


Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!
  • kagum dengan seorang blogger ni .. first kenal beliau dari blogger2 lain .. apa yang bez sgt smpai org excited ada yang pengsan .. kena bawak ambulan g spital ..koma masuk icu haha ... okie lepas tu qaseh tak ingat start qaseh masuk blog beliau bila ..sory ye .. lepas tu baca2 entry beliau okie lah not bad agy pun baru lagi ..entry pun tak tahu mende ape.. n then lama2 kenal beliau tak selama org yg lagi lama kenal beliau .. seorang yg peramah ..tak sombong yg paling bez bila baca entry beliau pasti ada tips2 bez ..wpun satu ayat ! entry tak mengarut ,..wpun ngarut ada jugak diselitkan tips2 or kata2 semangat di akhir ayat or tengah ayat ..n then buat terkesima jap ..kdg2 terkena btg hidung wawawa ..tp setiap kata2 tu meresap masuk wpun hanya dlm penulisan 
  • kagum dgn segmen2 yg beliau buat ..qaseh dpt ramai kawan dr segmen2 beliau ..n fun ..kagum dalam masa yg sama dgn kerja lagi dia hupdate entry2 yg bez dlm masa sekejap n then kumpul2 link dr org2 yg juin segmen2 beliau bukan sikit .. banyak tuuu kumpul2 link letak dlm entry lagi ingat tak penat ke ! penat wooo... 
  • n then kagum dengan sikap matang n besederhana nya ..org kata low profile..byk lagi blogger bez mcm hanis zalikha ..tapi qaseh xpndang sgt blog2 org lain bila satu blog tu dah tawan hati qaseh ...!

Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!
  • nak bukti lah pulak ..haha setiap entry nya pasti ada komen dr qaseh ..tapi tak semua dikomen tapi dibaca ..mmg xde bukti tapi kalau entry2 yg xsempat qaseh baca..qaseh akan belek2 balik... xde bukti bertulis surat menyurat .. hanya diri je tahu ..xcaye sudah ~ hihihi..setiap segmen beliau pasti qaseh juin if tak busy n line sengal ..tapi kebanyakan nya mmg juin r.. kalau dia buat malam2 mmg xleh r juin n dia pun tahu lah ..:p

Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??
  • maaf lupa huhuhu tapi dalam 3 bulan or lebih or kurang qaseh berblog kot .. lupa lah adehhh
Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
  • blogger tersebut seorang yg kacak .. macho tapi dah berkahwin .. seorang yg jiwang ... hati ada taman haha.. kadang2 garang kdg2 kelakar .. tapi seorang yg baik... :) ok singkap balik kenangan eceh .. start tegur beliau kat facebook.. say : selamat pagi ..borak2 pastu sambung borak2 kat ym .. smpai hari ni still lagi ym if he's not busy ..kdg2 takut tego .. huuu tak tahu nape takutt gak kat beliau nih..takut kene mare ..haha sbb qaseh ni kan ngek ... bila kenal dia borak2 bez seorg yg suka share n cerita pengalaman nya ..hik2..n kdg2 dia yg mulakan ym tu ..n said me sombong ..bukan sombong tapi takut kacau je .. huk2...siapakah dia ?
Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?
  • xtahu kot ...sebab qaseh tak se excited org lain yg mengkagumi beliau .. yg always buat entry2 hinggakan dia tersenyum gembira .. qaseh xde kekuatan excited tu haha... biarlah qaseh je kagumi beliau eceh .. wpun dia fikir tak ..its ok ....tetap support him ..
Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
  • sebenarnya peluang tu dah ada .. tapi qaseh lepaskan ..stupid kan qaseh ni ..semua org nak jumpa dia ..tapi qaseh lepaskan peluang tu ..n then make him kecik aty .. im sorry :( n peristiwa tu make me cry at opiz nasib baik bos xde masa tu ...stupid3x!!!!!!hurmm ~ maafkan adekmu ini (koya je jadi adik beliau kan ).. tapi mmg sangat2 minta maaf ..T_T wpun dah berlalu .. huhuhuhu..sory abg ..:( sejak hari tu rasa serba salah sgt .. nak ym pun kdg2 rasa macam diri ni stupid je ..adehhh n then still ingat msg beliau ' lari bukan penyelesaian satu masalah ' lagilah menangis huwaaaa tapi last2 terbalik pulak patutnye qaseh pujuk dia..tapi dia pulak yg pujuk ...baik kang beliau..n masa tu gak tutup blog jap ...haha
hati berbicara :
hope i can be ur sister forever ,, n u r the bez brother !! 
tq for everything ~ hurmmmm ...
siapa blogger tu ? biarlah rahsia .....

24 ulasan:

  1. saya tahu sape dia youuuuuu~~~ ehehehe...:)

    BalasPadam
  2. errr... mcm dh bleh agak ja sapa blogger tu.. heheh..

    BalasPadam
  3. waaaaaaaaa... saper saper... ceciter ceciter.. ehehehe..

    gurau jerk.. okeys.. biarlah rahsia.. ;p

    BalasPadam
  4. nie mesti BA nie...selalu nampak qaseh rajin komen kat situ....hehehehhe

    BalasPadam
  5. sape lagi yg suka buat segmen..
    pastu enntri lak setiap masa..
    kumpul link url yg join segmen..
    handsome.. dah kahwin..
    ehhmm.sape lagi kalau bukan abg ben kita tu.. arghh.. cik pulau berani potong kuku la cenggini..^^,

    BalasPadam
  6. haha biar lah rahsiaa..tp ehm ni BA kot ! heheh.

    BalasPadam
  7. bila baca je dah tahu org tu org yg wat segmen nih..hihihi:D smileeeeee

    BalasPadam
  8. singgah sini.. siapa ya?

    BalasPadam
  9. nur farah hani :
    farah lew tewww haha

    BalasPadam
  10. cik pulau haha berani potong kuku jep ke

    BalasPadam
  11. macam dapat teka je sape..
    abg yang bdn ketul-ketul tue ye ..hehe

    BalasPadam
  12. dah dah dah blog mana yang paling dia sayang...

    BalasPadam
  13. biarlah rahsia tak tahan. heee. ayat qaseh to je dah tau merujuk pada sapa. :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com