BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY

2 ulasan:
Assalamualaikum..
nak juin segmen abg ben pulak ~

  1. sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : BEN ASHAARI TANYA .. 1TUBE.MY
  3. Sila beri pendapat anda mengenai VLOG ( Video Log ) BEN ASHAARI ini ... Sila klik SINI ..Tidak kurang dari 50 patah perkataan .. sila letak link vlog di entri anda ..
  4. Pendapat anda mengenai www.1TUBE.MY dan penambahbaikkan yang boleh anda cadangkan .. Jika ada kelemahan , sila beri pendapat anda ..
  5. Jika diberi pilihan , apakah anda ingin terlibat dengan projek VLOG ini atau membuatnya sendiri ?
  6. Tinggalkan url entri anda di ruangan komen ini ..
ok pendapat tentang VLOG ben ashaari....
pendapat dalia ..seikhlas hati .. first mula2 tengok vlog ni fikir nape pulak mulut n suara tak sama.. rupanya tu masalah line internet .. mula dengar n tgk ..wow cantek video n semart ..kaler pun jelas .. pertuturan dengar dgn baek... pastu dengar lah abg ben membebel..yang paling kelakar pasal "body " men bola awek sume pndang tu yg bez.. haha .. :x ok tinggalkan yg tu  sekjap... vlog abg ben punya sebenarnya punye maksud tersirat ..apa yg tersirat ?di samping bergurau byk ilmu yg abg ben selitkan..tips2 berblog..n cerita ttg setiap idea yg dtg..kira mcm di mana pun dia berada dia ade idea n kreatifkan entry tu jadikan satu idea n entry yg menarik .. n byk agy tips2 lain yg abg ben bg.. bukan takat dlm entry je abg ben motivated kita ...dlm vlog pun ade..so sape yg tak tgk agy tengok lah..satu hal agy mcm dekat je .. mcm kite sdg bercakap face to face with him... meresap dalam jiwa ..ekeke... for u bro..i like this video so much ! thanx bg tips2 yg mampu menaikkan motivasi diri dlm berblogging..n hope bro always success ~ 


www.1tube.my 
pendapat n penambah baikan utk 1tube ni ..first ok lah seakan2 utube jugak kan.. benda ni pun still baru agy .. n boleh lah bg colorful sikit eheee... logo dia tu lawa 1 malaysia ..like it ... nak ckp lebeyh pun dalia tak bape tahu sgt ... anyway satu usaha yg baekkk punye... hope xde video yg ehem2 suda ~ support !


jika diberi pilihan 
mesti lah nak terlibat dlm video2 ni ..tapi segan lah pulok haha..tapi kalau dpt mmg bez .. sume org tengok hihihi..terpampang muka macam masuk tb lah pulok..usaha yang baik sume org nak termasuk dalia.. ~ apepun hope succes !







2 ulasan:

  1. as salam..
    nak join.tapi nampaknya tak berkesempatan pula.adoi

    semoga berjaya ;)

    BalasPadam
  2. majulah 1tube utk negara !
    hehe, cute blog sis :)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com