JOM SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI

8 ulasan:
Assalamualaikum semua...
tadi tersilap letak header lame..
eheee sape nak juin... tamat luput pukul lima petang ni ha..cepat2 juin

  1. Sila lengkapkan
    • Sapa yang buat header tersebut
    • Perisian yang digunakan
    • Maksud header tersebut
    • Jangkamasa yang diambil buat header itu
    • Header blog lain yang anda suka tengok

okeyh ni header dalia...

yang buat kan header ni 
mesti lah wahati kesayangan ..hehehe encik kyle
ni second header .. first header dah ilang ngee... ari tu mintak ye wat header.. nak yang ade pelangi2 gtu ... n then dia pun menunaikan lah hasrat wahati kesayangan ini maka tercipta lah header macam ni ha..

perisian yang di gunakan ialah photoshop ...yang tu je tahu n combined ngan photoscape asenye..

maksud header :
pelangi tu menggambarkan warna warni kehidupan kita ni ye..(teringat lak pembentangan time2 kursus kena buat logo n bentangkan haha) warna warni kehidupan yang saling memerlukan antara satu sama lain..pastu muka tuan tanah kedaung tu menggambarkan seorang gadis yang meningkat remaja eceh .. untuk mencapai satu tahap kematangan..ayat2 tu fahami dengan sedalam2nya okeyh...
suka warna warni lah .. senang cite

jangkamasa :
kejap je kot 15 minit hehe..kena refer ngan tuan yang membuatnye

header orang lain..
fatin liyana 

hati berbicara :
tq abg :) 

8 ulasan:

  1. untungnya ada cik abg tlg buatkan..hehe

    BalasPadam
  2. header ni comel warnanye.. hihihi.. owner jgn majuk tau saya tak puji.. =)

    BalasPadam
  3. @Encik Blogger
    xpe saye tak merajuk..
    cuma nak tampo sikit je boleh?

    BalasPadam
  4. HAHAHA . tahniah menjadi 10 header yg bertuah . HUHU

    Jom Join Contest Ni
    http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/promosi-header-hanya.html

    BalasPadam
  5. peeeweeet! peeeweeer! wah! menarik header ni.. :D

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com