Blog tak mahu buat perubahan macam facebook ke?

30 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat petang sume..tengah geli hati ni...
nak tau kenape?mane boleh bagitahu rahsia ~
hurmmmm blog ni xmau buat perubahan ke..
macam facebook tu ...macam2 ada..
contohnye:
bez kalau blog ada notification hehehe
 bez kalau blog tu boleh bagi idea 
bez jugak kalau blog leh tahu siapa2 yang kutuk
bez lagi kalau blog ni akan update sendiri miahahaha..
bez kalau blog ni blogwalking sendiri
bez kalau dapat block orang2 yang jahat ..
miahahaha dengar lah matahariku suara tangisan ku.. ~

 bez lagi dapat joget macam ni hahaha

30 ulasan:

  1. geli ati nape mek? Hahahaha gah gelak kat lantai neh tgk pic 2....wahhhh byknye nak suh blog diupdate haha...yg ade skrg dah mencukupi le hehe

    BalasPadam
  2. memang best.. kalau boleh update status selalu..tp x perlu kot nak jadi mcm facebook..nanti terlampau crowded plak..

    biarlah blog kekal dengan identiti dia..x gitu..wat pe nk follow style orang kan..

    BalasPadam
  3. waa.a...tarian pe 2... seksi abes pkai skirt...huhu

    BalasPadam
  4. @KyLe
    hahaha gurau je cuk ..ngah bosan xtau nak tulis pe dahhh comei pe joget camtu

    BalasPadam
  5. @Rozuan Ismail
    hehe rozuan .. dalia juz suka2 je.. hik2.. ye lah blog skang pun dah ok jugak

    BalasPadam
  6. golek golek tarian zapin. geli hati tengok gambar tu. hehehe :) best jugak kan kalau blog ada notifications :)

    BalasPadam
  7. Qaseh~liuk lentoknyer..nak join leh x..hhahaha..

    BalasPadam
  8. @Miza Yusof
    hahaha tarian mengada ... ekekeke a.ah kan sis.. ade notification bez dah

    BalasPadam
  9. tu bukan blogger namanya qaseh~ tu facebooklogger~ :D

    BalasPadam
  10. haha...tu facebook berbulu blog tuh..hahaha

    BalasPadam
  11. ahahaha.....btol2...comey menari cm2...

    BalasPadam
  12. hahahaha...adoiyai..gedik gila si sue nie joget...hahahaha...

    BalasPadam
  13. bez kalo dpt tahu spa yang selalu kutuk2 kita tu,mcm org tu bgus sngt,heheee
    takde identiti diri kot,hehee
    nak ikut joget ,bole?ahahahaaa

    BalasPadam
  14. @Ujang9897
    mane de gedik..ni lah tarian yang bagus ...sentimental haha

    BalasPadam
  15. hahaha..adoiyai...takleh tahan gelak..sampai terkentut2..

    BalasPadam
  16. @Woofer Storm
    hahaha woofer xleh joget... censoredd kah3x

    BalasPadam
  17. kalau wat cam facebook mmg x seronok ;a!

    BalasPadam
  18. chtek plak pic tuh..hahaha..tp awat kepala besaq

    BalasPadam
  19. samapi gitu sekali nak blog ni berubah ea.. tak leh kot kalau letak notification sumer.. nanti blogger.com ni kena saman dengan mark zuckerberg dan susah..

    BalasPadam
  20. nanti dah tau nak panggil apa lagi kat blogger ni haha,

    tarian tu comel XD

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com