Blog tak mahu buat perubahan macam facebook ke?

30 ulasan:
Assalamualaikum..
selamat petang sume..tengah geli hati ni...
nak tau kenape?mane boleh bagitahu rahsia ~
hurmmmm blog ni xmau buat perubahan ke..
macam facebook tu ...macam2 ada..
contohnye:
bez kalau blog ada notification hehehe
 bez kalau blog tu boleh bagi idea 
bez jugak kalau blog leh tahu siapa2 yang kutuk
bez lagi kalau blog ni akan update sendiri miahahaha..
bez kalau blog ni blogwalking sendiri
bez kalau dapat block orang2 yang jahat ..
miahahaha dengar lah matahariku suara tangisan ku.. ~

 bez lagi dapat joget macam ni hahaha

30 ulasan:

KyLe berkata...

geli ati nape mek? Hahahaha gah gelak kat lantai neh tgk pic 2....wahhhh byknye nak suh blog diupdate haha...yg ade skrg dah mencukupi le hehe

Rozuan Ismail berkata...

memang best.. kalau boleh update status selalu..tp x perlu kot nak jadi mcm facebook..nanti terlampau crowded plak..

biarlah blog kekal dengan identiti dia..x gitu..wat pe nk follow style orang kan..

misz sheyla berkata...

waa.a...tarian pe 2... seksi abes pkai skirt...huhu

Qaseh dalia adelia berkata...

@KyLe
hahaha gurau je cuk ..ngah bosan xtau nak tulis pe dahhh comei pe joget camtu

Qaseh dalia adelia berkata...

@Rozuan Ismail
hehe rozuan .. dalia juz suka2 je.. hik2.. ye lah blog skang pun dah ok jugak

Qaseh dalia adelia berkata...

@misz sheyla
ini tarian huga3x,,,haha nak join x dear

Miza Yusof berkata...

golek golek tarian zapin. geli hati tengok gambar tu. hehehe :) best jugak kan kalau blog ada notifications :)

sha_qistina berkata...

Qaseh~liuk lentoknyer..nak join leh x..hhahaha..

Qaseh dalia adelia berkata...

@Miza Yusof
hahaha tarian mengada ... ekekeke a.ah kan sis.. ade notification bez dah

Qaseh dalia adelia berkata...

@sha_qistina
hahaha teruja ke ..meh2 join joget

Sunah Mohammad berkata...

tu bukan blogger namanya qaseh~ tu facebooklogger~ :D

Qaseh dalia adelia berkata...

@Sunah Mohammad
hahaha nnati lah qaseh cipta ye

man yusoef berkata...

haha...tu facebook berbulu blog tuh..hahaha

sakinah88 berkata...

ahahaha.....btol2...comey menari cm2...

Ujang9897 berkata...

hahahaha...adoiyai..gedik gila si sue nie joget...hahahaha...

Woofer Storm berkata...

bez kalo dpt tahu spa yang selalu kutuk2 kita tu,mcm org tu bgus sngt,heheee
takde identiti diri kot,hehee
nak ikut joget ,bole?ahahahaaa

Qaseh dalia adelia berkata...

@man yusoef
hahaha ade pulak berbulu ye...

Qaseh dalia adelia berkata...

@sakinah88
comey ye meh menari same2 hik2

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
mane de gedik..ni lah tarian yang bagus ...sentimental haha

Ujang9897 berkata...

hahaha..adoiyai...takleh tahan gelak..sampai terkentut2..

Qaseh dalia adelia berkata...

@Woofer Storm
hahaha woofer xleh joget... censoredd kah3x

Qaseh dalia adelia berkata...

@Ujang9897
ujang xsenonoh haha...

Tanpa Nama berkata...

hehe2...btoi2..;)

arep_lockermonth berkata...

kalau wat cam facebook mmg x seronok ;a!

Rara Farah berkata...

chtek plak pic tuh..hahaha..tp awat kepala besaq

kai azmier berkata...

samapi gitu sekali nak blog ni berubah ea.. tak leh kot kalau letak notification sumer.. nanti blogger.com ni kena saman dengan mark zuckerberg dan susah..

tengkorakemas berkata...

nanti dah tau nak panggil apa lagi kat blogger ni haha,

tarian tu comel XD

Qaseh dalia adelia berkata...

@Rara Farah
terlebih pk tu pasal besaq haha

Qaseh dalia adelia berkata...

@kai azmier
hahaha alololo gurau2 je bukan betulll

Qaseh dalia adelia berkata...

@tengkorakemas
panggil bloggom hehe cantek ke tergoda

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com