500 BLOG MENCARI HARTA KARUN





SOALAN 1

no 10-jantankeparat.blogspot.com(mari kenal blogger baru)
no 100-aainaa4a.blogspot.com/ (saya blogger penang)
no 200-safiyahezora.blogspot.com/ (chanteknya jadual class aku)
no 300-sweetdyba.blogspot.com/ (500 blog)
no 500-symuzzamir.blogspot.com (500 blog)


SOALAN 2

pendapat tentang blog saudara roy http://www.sisiberbeza.com/
ok my opinion is...
blog saudara roy ni masih banyak perubahan yang boleh dilakukan ekekeke bukan kritik ye ni pendapat dalia...
blog yang simple , biasalah lelaki mmg blog simple tapi masih banyak yang boleh dibuat...sebab dia berblog october 2009...
so keep it up bebeh..!hehehehe

33 comments

  1. eh2!
    awk..mne nk tgk senarai semua blog 2?xda pun..ahhhha

    ReplyDelete
  2. @SperMAtids BloG
    dalam laptop qaseh gulpppp..hehehe xtau tadi ade skang ilang lak

    ReplyDelete
  3. caner sis leh tgk snarai 2..???
    argghhh! stressss...
    HAHHA..

    ReplyDelete
  4. tau xpe,mula-mula ade..tp smpai 450..ble refresh je,trus ilang..

    ReplyDelete
  5. salam cik qaseh, sy tiru jawapan...kira halal la ek?

    ReplyDelete
  6. @: iNdALiNdA :
    sis guna toyol hek2...tadi ada skang xde lah dear kikikiki

    ReplyDelete
  7. @Fiqas
    wslm tiru lah halalkan...t belanja kfc ye hahaha

    ReplyDelete
  8. wes, pendek giler pendapat!!kuang jaq

    ReplyDelete
  9. lantak la..dh tiru gak..hahaha..thanks..

    lepas nie takder blogspotla blog si sue nie..heee

    ReplyDelete
  10. oret dear...tq...risau gak nak tiru td, kang ada isu plagiat lak...good luck dear...

    ReplyDelete
  11. @nazirulhazwan~
    pe hal lu derrr..cari gaduh sama gua ke..hahaha pendapat ikhlas tu wekkkk

    ReplyDelete
  12. @Ujang9897
    hehehe xpe ujang...t dalia bg cokelat ye..angan sedeh2

    ReplyDelete
  13. tu tak ikhlas tu, xpela, bgla ang mng,haha

    ReplyDelete
  14. pagi ayat poyo sket.
    bukan kemenangan yang den kejar, tp keseronokan dalam berblog.hahaha

    ReplyDelete
  15. @nazirulhazwan~
    hahahaha... ye naz dalia paham ..tapi kemenangan itu satu kepuasann yeahhh hehehe...xtau menang ke x neh.. huh

    ReplyDelete
  16. hahaha.. awang pun ada simpan list dia.. hehe.. tp macam dah hilang dah.. huhuhu

    ReplyDelete
  17. den brani jamin, klu ikot pantas mmg ang mng, kompem. tp klu nak keikhlasan di ambil kire ang klh la,sbb pagi pendapat pendek giler.hahaha

    ReplyDelete
  18. @nazirulhazwan~
    naz jahat hahahaha... ne ada pendek..uit penaja tu lupa lak nak puji lebih2 hehe ikhlas lah tu :p kna buat perubahan lagi lalalala hahaha menci i

    ReplyDelete
  19. wah dalia tgk semua 500 blog tue ker???dahsyatnye...

    sori dalia..cik tom baru jenguk..psl n3 contest/ga tue bukan tuju kat dalia la..tuju kt org lain..dalia cik tom tau peramah..hehe..goog luck ye utk contest tue walaupun cik tom xjoin tp cik tom ttp support :)

    ReplyDelete
  20. @CIK TOM
    cik tom hehehehe... isyyy dalia tau cik tom xtuju kat dalia hek2...tq ye cik tom...muahhhhh

    ReplyDelete
  21. hehe. gua patut buat perubahan. tapi nak keep simple susah, memang susah.

    salam dari http://www.sisiberbeza.com/

    ReplyDelete
  22. @iamzulfadli
    owh bro nak simple2 ye...alah boleh lagi lah bro... blog simple ok dah...(suke2 komen blog bro) jgn marah ye.. blog dalia pun xok gak hahaha >.<

    ReplyDelete
  23. Dalia..hebatlah awak..pasni takde blogspot lah dah ea..tahniah,tahniah! tak berkesempatan nak rasa top 3..huhu

    ReplyDelete
  24. comel blog dalia... congrat ekk...menang first question...Follow sini dari blog BA...

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..