Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

500 BLOG MENCARI HARTA KARUN





SOALAN 1

no 10-jantankeparat.blogspot.com(mari kenal blogger baru)
no 100-aainaa4a.blogspot.com/ (saya blogger penang)
no 200-safiyahezora.blogspot.com/ (chanteknya jadual class aku)
no 300-sweetdyba.blogspot.com/ (500 blog)
no 500-symuzzamir.blogspot.com (500 blog)


SOALAN 2

pendapat tentang blog saudara roy http://www.sisiberbeza.com/
ok my opinion is...
blog saudara roy ni masih banyak perubahan yang boleh dilakukan ekekeke bukan kritik ye ni pendapat dalia...
blog yang simple , biasalah lelaki mmg blog simple tapi masih banyak yang boleh dibuat...sebab dia berblog october 2009...
so keep it up bebeh..!hehehehe

Comments

SperMAtids BloG said…
eh2!
awk..mne nk tgk senarai semua blog 2?xda pun..ahhhha
Ujang9897 said…
cptnya dia nie..adoi
Qaseh Dalia said…
@SperMAtids BloG
dalam laptop qaseh gulpppp..hehehe xtau tadi ade skang ilang lak
Ujang9897 said…
wahahahaahah......
: iNdALiNdA : said…
caner sis leh tgk snarai 2..???
argghhh! stressss...
HAHHA..
SperMAtids BloG said…
tau xpe,mula-mula ade..tp smpai 450..ble refresh je,trus ilang..
fiqas said…
salam cik qaseh, sy tiru jawapan...kira halal la ek?
Qaseh Dalia said…
@Ujang9897
tiru lah jawapan salah ni hahaha
Qaseh Dalia said…
@: iNdALiNdA :
sis guna toyol hek2...tadi ada skang xde lah dear kikikiki
Qaseh Dalia said…
@Fiqas
wslm tiru lah halalkan...t belanja kfc ye hahaha
nazirulhazwan~ said…
wes, pendek giler pendapat!!kuang jaq
Ujang9897 said…
lantak la..dh tiru gak..hahaha..thanks..

lepas nie takder blogspotla blog si sue nie..heee
fiqas said…
oret dear...tq...risau gak nak tiru td, kang ada isu plagiat lak...good luck dear...
Qaseh Dalia said…
@nazirulhazwan~
pe hal lu derrr..cari gaduh sama gua ke..hahaha pendapat ikhlas tu wekkkk
Qaseh Dalia said…
@Ujang9897
hehehe xpe ujang...t dalia bg cokelat ye..angan sedeh2
Qaseh Dalia said…
@Fiqas
hehe xpe dear...welcome :)
nazirulhazwan~ said…
tu tak ikhlas tu, xpela, bgla ang mng,haha
Qaseh Dalia said…
@nazirulhazwan~
haha baik hati naz..ni syg lebih ni
nazirulhazwan~ said…
pagi ayat poyo sket.
bukan kemenangan yang den kejar, tp keseronokan dalam berblog.hahaha
Qaseh Dalia said…
@nazirulhazwan~
hahahaha... ye naz dalia paham ..tapi kemenangan itu satu kepuasann yeahhh hehehe...xtau menang ke x neh.. huh
Awangku Johan said…
hahaha.. awang pun ada simpan list dia.. hehe.. tp macam dah hilang dah.. huhuhu
nazirulhazwan~ said…
den brani jamin, klu ikot pantas mmg ang mng, kompem. tp klu nak keikhlasan di ambil kire ang klh la,sbb pagi pendapat pendek giler.hahaha
Qaseh Dalia said…
@nazirulhazwan~
naz jahat hahahaha... ne ada pendek..uit penaja tu lupa lak nak puji lebih2 hehe ikhlas lah tu :p kna buat perubahan lagi lalalala hahaha menci i
CIK TOM said…
wah dalia tgk semua 500 blog tue ker???dahsyatnye...

sori dalia..cik tom baru jenguk..psl n3 contest/ga tue bukan tuju kat dalia la..tuju kt org lain..dalia cik tom tau peramah..hehe..goog luck ye utk contest tue walaupun cik tom xjoin tp cik tom ttp support :)
Qaseh Dalia said…
@CIK TOM
cik tom hehehehe... isyyy dalia tau cik tom xtuju kat dalia hek2...tq ye cik tom...muahhhhh
iamzulfadli said…
hehe. gua patut buat perubahan. tapi nak keep simple susah, memang susah.

salam dari http://www.sisiberbeza.com/
Qaseh Dalia said…
@iamzulfadli
owh bro nak simple2 ye...alah boleh lagi lah bro... blog simple ok dah...(suke2 komen blog bro) jgn marah ye.. blog dalia pun xok gak hahaha >.<
Silent Thinker said…
hoho!
namaku di situ
Fasihah Supian said…
Dalia..hebatlah awak..pasni takde blogspot lah dah ea..tahniah,tahniah! tak berkesempatan nak rasa top 3..huhu
Nora said…
comel blog dalia... congrat ekk...menang first question...Follow sini dari blog BA...