Mont Cabana | Wangian Premium Yang Unik dan Tersendiri

27 ulasan:
Assalamualaikum ~ Holla korang ! Walaupun baru masuk bulan Ramadhan tapi dah ramai yang prepare pakaian untuk raya seisi keluarga dari hujung kaki sampai hujung tudung , tapi ramai yang terlupa untuk prepare satu benda ni ! Haish benda penting kot , wajib ada dalam handbag masing-masing . Apa dia ? MONT CABANA guys , yes MONT CABANA ! 

Haa mesti korang terpinga-pinga apakah Mont Cabana ni , sebenarnya ia adalah minyak wangi . Pentingkan untuk hari raya nanti ? So kalau korang rasa korang dah cukup cun dengan pakaian yang cantik , bauan Mont Cabana ni memang sangat secocok dengan bauan yang premium atau dengan kata lain bau wangian orang kaya - bukan biasa-biasa tau .

Mont Cabana Eau De Perfume ni merupakan minyak wangi pertama di Malaysia yang baunya boleh bertahan sehingga 24 jam , tak perlu nak sembur banyak kali dalam sehari . Tambahan pula bau unik dan tersendiri membuatkan Mont Cabana antara yang terbaik di dalam kelasnya . Yang bestnya minyak wangi Mont Cabana ni korang di datangkan dalam 2 wangian untuk lelaki dan juga wanita , lagi best 22 jenis wangian bakal menyusul dalam waktu terdekat secara berperingkat ! Fuhh nak semua pleaseee ~ 

Kelebihan Eau De Perfume Mont Cabana 

Kenapa aku kata Mont Cabana ni memang terbaik ? Meh aku cerita tentang kelebihan minyak wangi Mont Cabana ni pulak  


Mont Cabana perfume memiliki bauan premium yang unik dan tersendiri , macam aku kata tadi bauan orang kaya , tapi jangan ada pula yang jatuh cinta kerana bau pulak heheh eh kalau ada apa salahnya kan boleh menarik jodoh sekali . Ops ! Yang bestnya Mont Cabana bukan 'inspired perfume' seperti kebanyakan minyak wangi yang berada di pasaran , ia merupakan wangian yang di blend sendiri dan mempunyai kilang sendiri.

Istimewanya nya Mont Cabana perfume ni , setiap keluarannya akan berganding dengan artis - artis atau public figure yang terkenal dan hot gitu , jadi  untuk keluaran sekarang ni Mont Cabana telah memilih abang sado kita Zul Ariffin , omg handsome nyeeee Mont Cabana ni haaa :p

Untuk pengetahuan korang , ada 24 jenis keluaran yang 2 nya sudah di lancarkan untuk lelaki dan juga wanita dan 22 jenis lagi akan keluar secara berperingkat dalam masa terdekat iaitu :

  • Mont Cabana 1 & 2 - bulan Mei 
  • Mont Cabana 3 , 4 , 5 , 6 - bulan Jun
  • Mont Cabana 7 , 8 , 9 , 10 - bulan Julai 
  • Mont Cabana 11 , 12 , 13 , 14 - bulan Ogos 
Bila memilih minyak wangi ni , aku memang suka yang jenis boleh bertahan lama sekurangnya 12 jam tapi Mont Cabana ni mempunyai bauan yang kekal sehingga 24 jam ! Fuhh tak mandi pun still wangi nampak gayanya ni hiks memang wajib ada ni tambah-tambah yang mudah berpeluh , bau badan sangat penting tau ! Tapiiiiiiiiiii yang aku paling suka adalah packaging Mont Cabana ni sangat lah ekslusif dengan casing besi dan botol yang ada kelasss gituh . Yang penting senang nak bawa ke mana-mana. 

Lawa gila kan packaging Mont Cabana ni korang .. smart sungguh haaa ~

Tawaran Best Dari MontCabana.my Untuk Korang Semua 


1. Montcabana.my  pos ke seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan indonesia.

2. Montcabana.my ada team di Seluruh Malaysia untuk yang nak Cash On Delivery dan di hantar terus ke rumah atau pejabat.

3. Montcabana.my dah berpengalaman lebih 10 tahun dalam menguruskan bisnes online, jadi tak perlu takut barang order mesti sampai dan akan bertanggungjawab atas apa yang berlaku semasa penghantaran.

4. Boleh beli guna kad krediftf,bank transfer,debit card,dan lain2 di website

More info korang boleh rujuk di sini : https://montcabana.my/shop/


Peluang Pekerjaan Oleh Montcabana - Wakil Jualan 


Berita baik buat korang semua  Montcabana.my juga  tengah mencari wakil jualan seluruh Malaysia,Singapore,Brunei dan Indonesia. Ini peluang baik bagi korang yang ingin mencari pendapatan sampingan dari rumah , jangan risau jika tiada skill marketing kerana Montcabana.my akan  bantu marketingkan korang semua samaada offline dan juga online

Peluang untuk menambah pendapatan sampingan dangan Montcabana ni sangat bagus sebab HQ dah peruntukan lebih 2 juta untuk marketing.60 billboard seluruh Malaysia,iklan tv radio, paper dan lain2 so lagi mudah untuk korang mempromosikan Mont Cabana kepada semua , benda tengah viral memang akan mendapat sambutan hangat tau 

Montcabana.my juga tengah mencari ejen-ejen dan juga kedai-kedai yang berminat untuk pasarkan. Tools online dan offline di sediakan. Banner flyers dan lain-lain .Yang bestnya sistem jualan canggih , korang juga akan mendapat  bonus dan juga reward , so jangan tunggu lama-lama tau korang boleh terus daftar sebagai ejen di link ni : https://montcabana.my/daftar-ejen-mont-cabana/


Harga Mont Cabana Eau De Perfume 
RM129 - 50ml 

Haaa so apa tunggu lagi korang , wajib dapatkan minyak wangi Mont Cabana ni tau , tak perlu dah pakai 'inspired perfume' , jom kita cuba wangian yang unik dan tersendiri ni haaa , jangan lupa tarikh-tarikh penting yang aku senaraikan kat atas untuk banyak jenis lagi keluaran yang bakal di lancarkan ~ Raya nanti wajib ada Mont Cabana tau ! Mana nak beli minyak wangi Mont Cabana ni , korang boleh cekidaut details di bawah ni okay 

More Info :

Whatsapp : 012-3377045
Instagram : @montcabana.my
Facebook : https://www.facebook.com/montcabanamy


27 ulasan:

mas saari berkata...

Memang smart packaging dia.

Kylie wenn berkata...

The packaging looks super nice... It looks luxury and high-class.. wonder how it smells like..

CikLily Putih berkata...

oh minyak wangi rupanya, kemain dutanya zul ariffin ek, ensemm kak lily suka

The Fat Paw berkata...

Our own perfume by a local artiste! The packaging looks very classy. And with cash on delivery service, it will be interesting to try.

Blair Villanueva berkata...

The packaging looks gorgeous! It looks luxurious and perfect for a gift.
I will consider this.

Cerita Huda berkata...

wow, packaging pun nampak eksklusif. nak hadiahkan suami la untuk birthday dia next month

Hanny Abdullah berkata...

Cantik betul botol dia kan. Sesuai pulak tu dengan model dia tang ensem tu..hehehe. Sure wangi ni..nanti boleh lah suh anak teruna sis cuba produk ni

Salina Johari berkata...

Tak pernah dengar lagi perfume ni..tp macam menarik dan harga pun berbaloi..

Eyqa Hasnan berkata...

Tertarik dengan julripin oii. Hahahahahaa.. Packaging tu elegant je nampak.

emi berkata...

Omg zul ariffin omg, kita minat dia sejak dari zaman dia belum sado lagi tau hahah. Eh btw packaging dia nampak exclusive la..

Emily berkata...

Even without smelling it, I already like its packaging. Plus, who can resist smelling like orang kaya-raya? Will be looking out for it!!

bonda chanteq berkata...

wahhhh.....wangian baru dipasaran.....bolehlah bonda belikan en suami...pasti ayahanda suka dengan wangian yang dipakai oleh zul ariffin ni....wangi sepanjang masa....pegi office balik rumah masih kekal baunya....

Shini Lola berkata...

Wow! I love this packaging. Looks so elegant.

Nina Mirza berkata...

Perghhhh.... Smart seyhhh model dia. Eh! Botol dia.... Hehee
Tentu wangian nya semewah design botol dia.

Aku Penghibur berkata...

packaging nak exclusive ..cantik.. minyak wangi premium tu

Tanpa Nama berkata...

oo julripin duta. igt perfume dia. hehehe..

Lisa Nurulain berkata...

bang zul kiteeeee waakkk . haha boleh la belikan tuk orang tersayang kannn

ai berkata...

Suka packaging dia.

Mamaleesyamiro berkata...

Viral di sana sini perfume zul arifin ni. Nak pegi cari ni

yanie yusuf berkata...

cantiknya bekas dia.. mesti wangikan.. sesuai lah model nya pun hihih hensem..hihih

Nadia Johari berkata...

cantik bekas dia..nampak eksklusif..boleh pakai laki perempuan erk satu botol ni

Sue Izza berkata...

alohhhh heloknya model punnnn....heheheheh rasa nak beli terus model ehhh minyak wangi hahahha

Halimah Muhiden berkata...

Botol wangian dia sangat cantik dan design dia pun, suka tgk model2 dia yg handsome

Lya Akif Imtiyaz berkata...

Waaa best sgt bau dia .. Kakya dah try semalam .. bau dia tak kuat tak tengik soft gtu mmg wangii..

Sharon Lee berkata...

Packaging dia nampak cool and classy je! Wangian boleh tahan lama, bestnya untuk gunakannya.

Julia Johari berkata...

Terpikat tengok botol perfume ni, mesti hensem bau dia kan

Unknown berkata...

Saya dh beli yg warna bronze,x unik mana pun,x original pun,botol pun ciplak btl perfume clive...nak tau bau ny tiru bau signorina mysteriosa dr salvatore ferragamo yg mana lbh jauh n bgs dr mont cabana..

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com