6 Nov 2017

Nivea Care Run 2017 | Protects What You Care

Assalamualaikum 

29 Oktober 2017 , tempoh hari  telah berlangsungnya Nivea Care Run 2017 , walaupun aku tak dapat join sebab hal-hal tertentu tapi seriously jeles dengan kawan-kawan lain yang telah menyertainya , so di kesempatan ini aku pun nak share jugak kat korang semua ~ hope akan ada lagi program-program macam ni sebab aku pun nak join jugak ! 


Nivea Care Run kali ni bertemakan ''Protects What You Care'' yang bertempat di Kompleks Sukan Air Putrajaya , penyertaan pun sangat-sangat meriah yang bersama-sama memeriahkan adalah artis terkenal Siti Saleha 

Acara larian ini juga telah mendapat sambutan hampir 2,500 rakyat Malaysia. Memandangkan konsep temanya itu juga merangkumi kasih sayang terhadap komuniti secara tidak langsung. Kutipan sumbangan sebanyak RM20,000 daripada larian ini telah disalurkan kepada Yayasan Budi Penyayang Malaysia (PENYAYANG) iaitu merupakan sebuah badan amal yang memberi bantuan kepada rakyat Malaysia yang memerlukan.

NIVEA Protect & Care deodoran menawarkan perlindungan tahan lama sehingga 48 jam sambil perlahan-lahan memelihara kulit anda. October ini, deodoran Perlindungan & Penjagaan NIVEA menyokong untuk meningkatkan kesedaran tentang pentingnya perlindungan bawah lengan melalui 5km NIVEA Care Run.TERBARU dari NIVEA ; Deodoran NIVEA Protect & Care Roll-On 50ml dan NIVEA Protect & Care Spray 150ml masing - masing sudahpun berada dijual di pasaran pada harga RM11.30 dan RM17.50 di semua pasar raya dan farmasi seluruh negara.

Untuk maklumat lebih lanjut tentang produk - produk NIVEA , dapatkan di Facebook Page :www.facebook.com/mynivea .
Mi said...

Best nya join aktiviti sihat macam ni,

Nadia Johari said...

samalah..tengok best je diaorg lari

Unknown said...

Ada Siti Saleha pun join ye