Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Cousin's Wedding | Tahniah Mera

Assalamualaikum

Sekarang qaseh kat kampung , balik semata-mata untuk wedding sepupu , haaa karang tak balik kang sia-sia kena tikam hidup-hidup , tapi seriously kat kampung sekarang dah ada WIFI , wifi Kg Tok Has gitu , dah makin maju kampung aku .. lagi canggih dari Putrajaya ni , haha . 

Tahniah buat sepupu MIRA , alhamdulillah akhirnya berjalan lancar majlis , semoga jadi isteri yg solehah , bahagia hingga ke syurga Ra , im happy for you ! Cantik pelamin , dan dua kali aku makan dekat kenduri semalam , sedap sebab ada KERABU SAREY , haaa tahu tak kerabu sarey tu apa?? Sila gugel .. kata blogger kan :p



#OOTDWEDDING sebenarnya baju ni , kain dia material sama dan warna sama tapi di sebabkan qaseh ternampak kain songket yang lama tergantung , tiada sape pun nak pakai , qaseh matchingkan dengan baju ini .. haha apapun boleh even nampak macam tak matching pun .. kreatif itu seni








Tema peach kaler , cantik sangat ... lastly congrats again kupu-kupu ! Cepat bikin anak haha

Hati berbicara : aku tengah berfikir-fikir lagi tema wedding aku nanti warna apa , sesuai dengan warna apa pun tak tahu , baju macamana ye cantik ????? Boleh bg pendapat sikit .. hihi

Comments

lynndamya said…
Salam, haa sy pun suka mix and match kan baju kurung dgn kain lain2 tau, haha boleh lah pakai dgn pelbagai gaye kan :p
jemput lah ke blog sy, ada banyak idea2 utk perkahwinan, diy pelamin dan tema warna semua..hehe..(n_n)
Inani Hazwani said…
cantiknyaa pelamin dia :) hihi.. tuan tanah boleh laa ambik aura jadi raja sehari.. hihi :)
Nadia Johari said…
cantiknya pelamin die..tahniah cousin qaseh
Unknown said…
cantik pelamin... huhu.
Elya Roza said…
cantik combination lace oren dgn bj kaler biru tu
Unknown said…
asik g kenduri org kawen je turn cik adik ni bile plak? :P
back to top