3 Aug 2011

Wordless Wednesday #6

Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa letak apa-apa penjelasan..,wiki.answer.com
mr.oren said...

owhhhh...terasa aku.aku letak gmbar nak raya lak..aduh2~hahahaha

~Kirin Selama Perak~ said...

tiada halangan untuk melakukan ibadah dimana-mana saja.
:)

Qaseh Dalia said...

mr . oren -
x apelah nak raya pun hehe

Qaseh Dalia said...

kirin -
=) betul tu ..10 markah untuk kirin

salemaziz said...

what a nice view :)

kaizen said...

nak qiam x payah tggu 10 terakhir laa

latest entry WW : Korg Ade Cikgu macam ni??

Admin said...

kat dalam masjid kan?sebab nmpk byk tabung ;-)


http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/ww-wordless-wednesday-7.html

Qaseh Suhaida said...

penuh kekusyukan...

Prince Halilintar said...

bln ramadan bulan rahmat bg org yg beriman utk berdoa kpd Allah, mari kite perbanyakkan doa sepanjang bln ramadan ni kerana ia merupakan slh satu waktu doa dimakbulkan =)

Unknown said...

Berharap sangat dapat mencapai ketenangan hakiki ketika sujud kepadaNya.

NadiRah said...

slmt beramal di bulan mulia ni.. ^^

atiqsalleh said...

solat terawih jom malam nie.. hehe

Abang Karu said...

alhamdulillah....

Isteri Encek Bard said...

Subhanallah

Pink said...

bumi Allah ni luas, mana-mana je kita boleh solat =)

mas saari said...

dimana2 pun takpe... yang penting ibadah itu dilakukan dgn sempurna!

James Alexander said...

insan yg sedang solat itu cool ... hehehe...

zEri sAfEerA said...

:)

Nightroad said...

mrk yg meninggalkan solat umpama meruntuhkan agama allah, kerana solat itu tiang agama..^^

ghost said...

pasti dia melakukan solat sunat.

lebih afdal kalau dilakukan berjemaah.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

berusaha untuk melipatgandakan amaln kita dibulan yang mulia ni kn :)

odahonebizz said...

mendalam maknanya ni...nice pic!