6 Aug 2011

Frust + Bengang

Assalamualaikum... bulan puasa tak baik bengang2 tau , tuan blog takpe sebab  orang ate jangan dengki !

masa dulu2 tak amek seni sebab tu berseni molek je hahaks

takdop idea mane eh nop tulis2 dalm blog dop bape comei ni ..tapi gak tulis lah jugok sepatah dua , orang ate buat selingan di hari ini ..hurm nak membebel sikit lah buleh tak buat baju yang stabil ! eh ada ke yang stabil ? huuuuuu kadang2 bila cari baju t shirt or apa2 lah , selalu sangat jumpa baju2 jenis macam list kat bawah ni haa
  • baju labuh dah paras bawah punggung tapi lengan nampak ketiak pulak dah , maknanya lengan pendek sangat
  • baju lengan panjang dah cantik tapi singkat paras atas punggung pulak 
korang pernah jumpa tak baju2 jenis pesen(fesyen) lagu tu ? rata2 memang jumpa macam tu lah sebab kat sini bukannya banyak shopping complex pun , kadang2 geram jugak , ada yang labuh tu labuh sangat , qaseh bukannya warak sangat pun sampai nak pakai labuh smpai ke kaki , sob3x.. yang singkat pulak ~ singkat sangat adessss... hurmmm kepada yang duduk di area saya sila bagi stok2 baju yang stabil sikit hahaks.. kecian kaum adam .. pehhh ..

p/s : tak suka pakai cardigan or jaket kat luar ..panasss .. 
~..Lesung Batu..~ said...

alolorh ciannya kt my sis sowg nih..

Unknown said...

muehehe..ko mmg memahami kehendak kaum adam ke pe ni

LALABIELA said...

betul2.. selalu jugak jumpa spesies baju macam tu. sambung2 dengan kain lain ja la..hihi

semutsengal said...

itu lah trend paling style abad ini, rugi tak cuba,


AHAHHAHAHAHHA

alexayussida said...

pakai baju kurung saja la kalo cmtu..keke:D

Lea Isnawi said...

suh depa mai beli baju yg senonoh sikit kat kedai sy...hehe

anumuchan said...

time panas, nk pakai berlapis2 plus cardigan tu memang rasa tak sesuai sgt..bertambah panas..huhuuu

Nuruashia said...

tau xpe sys...nk2 kalo jmpe kt bazar ramadhan perghhhh..perlu ke pakai mcm tu kan huh

~syue syada~ said...

haha ..susah nak cari baju, syada pon saiz susa nk cri. +_+''

Gee said...

hehe..kesian2 kat kaum adam..meh tgk ni..

http://indahsepi.blogspot.com/2011/08/luahan-hati-pemuda-di-bazaar-ramadhan.html

James Alexander said...

pakai baju kurung kan lebih mudah... dan lebih ayu gitu... ahaks...

ghost said...

memula baca macam tulisan orang ganu,lepas tuh dah macam orang perak dalam.aiiilar..hihi

biar orang kata apa,balance.tak labuh sangat,takde lar singkat.

kaizen said...

btol tu kak... sian kami time g bazar jer krg pahala sbb mate x jage kn??

latest entry Apa Yang BLOGGER PERLU ADA?? [PART 2]

Unknown said...

tula pasal. kalau dah lengan panjang, labuh, ketat lah pulak.

Unknown said...

pesen pelik2 zaman moden mcm tu la qaseh...pergi bazaar pun ada yang seksa!!!

ORLANDO AHMAD said...

yg penting bila berfesyen tutup aurat dan tak nampak mcm sakai

Abang Karu said...

a'ah......sian kaum adam...huhuhuuu

Abang Karu said...

a'ah...sian kaum adam...huhuhuu

Hafizin Jamil said...

ambik baju saya la qaseh..saya sponsor..haha

adan said...

selalu je tengok fesyen baju seperti lukisan comel di atas.. ahaks..

Airil Azmei said...

baju yg stabil..i like ^^

Aisyah Aina said...

salahkan orang yang buat baju..haha..

tapi memang la...selalu cari baju labuh tapi lengan pendek je banyak..terpaksa pakai cardigan :D

ewanthology said...

tempah je, bleh ukur ikut citarasa sendiri.. huhu

cik sakdi said...

hah,, kalu shuping compleks banyak pon selalunye baju tu tetap x memenuhi benda tersebut, huhu

Anonymous said...

Kaum adam dikesiankan pula? LOL! Buat tempahan baju lar. :)

rafina mimi abdullah said...

fesyen sekarang fesyen pelik2..yg pakai tudung baju singkat dan sendat..yg pakai baju kurung pulak x pakai tudung..huhu

sekamar rindu said...

salam..

sangat comel lukisan awak..saya cukup leka perhatikan luksian tuuu..

terbaikkk..

Far8 budak baik said...

tu ar kesian kaum adammm...
aku pun mmg tgk lahhh dgn tekun nye..
hahahahaha...tu ar..badjet
seksi lahh tu klo org melayu pakai..klo mat saleh pakai gitu x kesah pun..mmg dyorg dah gitu..grrrrrrr..

zEri sAfEerA said...

betol2. mmg susah la nk cari yg 2,2 panjang. kena wat pilihan la plak.

.drakula. said...

janji bertudung sudah...

MIMIE AIZA said...

mimie pernah jumpe perempuan melayu pakai tudung tp pakai skirt pendek. tudung bawal bukan shawl.. wahhh

FR said...

akak, pkai bju krung aje la
tektiap hari
kan senang
paling stabil, hihi
nk lasak redah jubah seluar plak ^^

Cikli said...

nice drawing ma

Fahmi P said...

ingatkan doodle td..huhuh

Alif Haris said...

alaa kaum adam pn fesyennye nth pape ..ari tu ade nmpak remaja laki pakai selua londeh sampai nmpak undewear ..
haram J .. huhuhu

ir yien 9897 said...

pakai baju kurung is better..huhuhu..

awek berkurung lagi nampak seksi dan menawan.. :)

emarieys said...

comei doh tu lukis doodle...