Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Dapat Kad Raya dari Bloggers

Assalamualaikum...

Jeng3x kelmarin qaseh dapat kad raya dari seseorang yang hensem ... nak tahu siapa
kad raya pertama dari Iz [sila terjah ] hensemm orangnya hik3x
kad raya dari iz ...

muka comot mesti ada haha ..

KAD RAYA KE DUA DARI sis anies [sila terjah] sis anies ni minat bola tauuu



hati berbicara :
tq buat  Iz dan jugak sis anies yang sudi bagi kad raya ni ..
qaseh tak sempat pun nak g cari kad raya apatah lagi nak p pejabat pos ..
semoga kalian terus sukses dalam berblog dan ampun maaf di pinta andainya terkasar bahasa ..
SELAMAT HARI RAYA .. muahhhhhh


Comments

oshin said…
cantiknye kad raya die :)
Anonymous said…
hye awekku..ko xnk bg kad raya kt ak ke??haha
dear anies said…
sama2..

nnt kena dtg umah tau! ;-)
Hanim Irsyad said…
wah.. jelesnyee kiter ngan dye.. hehe.. dapat kad comel plak tuw! :)

http://irsyanim.blogspot.com/2011/08/tidak-dan-seterusnya-tidak.html
Hudalatip said…
seronoknya dapat kad raya..kita sekeping pun takder lagi ni..
tomatokering said…
wahhhhhhhh sonoknyeeeeeeeeee :D
Afikah Aziz said…
wuwu best nye dpt kad raya,jeles2 hehe
Anonymous said…
seronoknye dpt kad raya..barula namanya raya
Fasihah Supian said…
nakkkk!!! comellll
Unknown said…
jeles br dpt satu
mas saari said…
best kan dapat kad raya!
maklumlah dah bertahun2 tak dapat..heheheeee
safurara said…
beshnya qaseh dpt kad raye =)
aizamia3 said…
best bila dapat kad raya kan..
cik heroin said…
xsempat nak bagi kad raya, tinggal komen jelah, haha, selamat hari raya :p
Aini Azman said…
Qaseh, aini nak jugak,.=) he3
Anonymous said…
wah!! bestnye...

selamat ari raye.. he he he
Fara E's said…
wahhh , ta dpt lg kad raya T.T
akak dapat jugak..baru je tadi sampai..dari puanbee.com siap ada duit raya lagi.. :)
Anonymous said…
sila post kad raya ke alamat ini:

2 jalan rahmat 1,
taman sri rahmat,
83700 yong peng,
johor.

poskan kepada thaqibzaki.

hahaha. saya ketagih kad raya! dah 5 tahun x dapat kad raya. :p
semutsengal said…
saya taknak kad raya, saya nak budak comot.


kahkahkahkah !!
anumuchan said…
wah bestnyee dpt kad raya..akak xdpt pongg..sob2..
anumuchan said…
eh yg atas tu buka muka comot la..tu muka comel :)
wah bestnye dapat kad raye...huhuhu nak jugak tapi tak do yang nak bagi..adeh cedih ptg ariiii
WuMing said…
Tahniah kerana mendapat kad raya... Boleh lah pamerkan pada hari raya nanti..
Liyana Zahim said…
Omelnye kad raya cam receiver die gak.. Hikhikhik~
laskar pelangi said…
untunglah dia dapat kad raye..hik3;)
cintailmu89 said…
hehe...seb baik dapat gak cari kad kaler pink tuh..nak bagi match ngan si qaseh ni yang suka kaler pink..
(^_^)
best la dia, dapat banyak kad raya.qaseh dok mano?
nak g jale rayo dumoh, buleh?.hehe
Solihin Zubir said…
cantik kad tu..

untung la dpt kad raya..

sy xdpt.. :-(
syakirahmn said…
eh,asal kad raya tu menarik aje. tak nampak pn kt kedaii jual.
James Alexander said…
wah ! sudah dapat kad raya...

bagus la kalau begitu...

pasti ramai yg menyayangi kamu...
miera said…
waw~... best...
lady-D said…
comeynye kad raya yg qaseh sayang dpt..best2^^
Cik Pulau said…
waahhhhh.
bestnya.. qaseh bg la cik pulau satu.. hihhi