Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Tutorial Button2 comel ~

Assalamualaikum...
selamat pagi semua...
tahun baru ni amacam ?
ade semangat baru x..heheheehehe..
oh ye...
hari ni nak gtau tentang tutorial2 button2 comel kat atas tu..
nampak tak yang bulat2 tu bawah header..
hehehehehe sebenarnya xpndai nak buatkan tutorial tu..
tapi ada jugak blogger lain mintak tolong buat..
so dalam blog dalia ni..
my hubby yang buatkan semua..
dalia sepatah haram pun tak pandai hahaha..
so kalau nak tau klik link tu ye..
kalau tak paham pergi tanya dia..
jangan tanya dalia coz dalia tak kan tahu macamana heheheehhe


sekian time kaseh !

Comments

hehe..blogger laki sesuai tak letak button cumil2 nie? =P
Anonymous said…
baeknyer hubby tlong..:)
papepon trime kasih...