Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Nokia c3 akhirnya jadi milikku.. muahahaha

Assalamualaikum..
selamat petang yang datan jenguk2 ..jemput duduk nak buat persembahan sikit..
kikiki cuaca hari ni dah makin ok sikit..tak lah hujan berpanjangan..
tapi tak boleh nak gumbira sangat ku sangkakan panas berpanjangan rupanya hujan di tengah hari..
jeng2x.. semalam keluar ke bandar nak beli henfon..
henfon c3 je..murah je henfon ni tapi kalau takde duit tak boleh beli jugak hehe..rm499
henfon ni ok lah jugak tapi tak banyak sangat fuunctionnya...bagi dalia yang xok camera je lah..
memamng tak ok sangat2 yang lain ok lah jugak kan..
beli yang mampu dulu nanti kaya2 sikit boleh beli henfon lain pulak..hehehe tak pun bodek si kyle kesayangan ngeee hehehe...
xmo bebel panjang2 jadi model henfon jap..kikikiki


ini terlebih aksi

 dapat fon baru termuncung pulak

tutup mulut sikittt

model baru..sesuai tak..henfon tak nampak sangat muka tuannya pulak over 

 
apa2 pun dah dapat idaman hati ..hehehehe...
dah2 lah nanti kan muntah lak orang2 yang melihat..kekoyaan yang terserlah..

hati berbicara :
sekian terima kasih... nak jugak? bodek pakwe ye...hehehehe
tapi frustt lah takde pulak warna pink huwaaaa

Comments

iwan_dextrous said…
wah bkn men lg..hihi..

siap pose mcm duta lak..haha

Dextrous cyber life
Unknown said…
bau kedai eh sni haha :) dpt gak ye beli tepun br hehe xjd lah nak hadiahkan tepun len lalala
Qaseh Dalia said…
@KyLe
tak aci..nak jugak haha.. merajuk t
zEri sAfEerA said…
baru je pegang nokia c3 ni tadi. tp kawan yg punye. tehee :D
alyaa kamil said…
camera die x ok langsung eh??
x sharp ke?
suke ayt 'kekoyaan yg trserlah' tu.. xD
Ogy said…
bestnyaa dpt hp br...tp mama kurang teruja hp yg gemuk2 ni...walaupun berkenan gak dgn c3 tu...

knp tak beli warna pink lia?
Faiz Zaini said…
err.. kat sini rm399 je.. beza seratus tu.. baru td tengok..
Qaseh Dalia said…
@alyaaboolat
ok jugak tapi takde nite mode... kalau tempat yg gelap2 sikit tu kureng lah .. kalau tempat cerah ok lah jugak seposen hehe
Qaseh Dalia said…
@Ogy
mama T___T ni yg sedih ni warna pink xde lah huhuk
Qaseh Dalia said…
@mofaizmz
huwaaa murahnya sini mahal lah faiz..sob3x..bak seratus balik hehe
zie_ira said…
ira pon baru bli c3,,,tp kaler gold,,,besh2,,,hehe,,^_^
Anonymous said…
Do you people have a facebook fan page? I looked for one on twitter but could not discover one, I would really like to become a fan!