Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Entry diCopy?chek kat sini ~

Assalamualaikum..
hurmmm banyak betul isu panas kat blog sekarang ni ye..
pasal shawl lah,pasal ciplak lah,pasal anugerah juara lagu lah..
pasal itu,pasal ini,,jalan2 cari pasal...hehe

try pergi laman web ni n then letak ler url korang...
ne tahu ada org tiru entry korang ke hehehe..
selamat mencobaa ~

Comments

Mr.Eye said…
thanks for sharing.. ;)
sayangku said…
hehe. dh try..nasib xde. klu ade...sy cri orang itu! hahaha
Qaseh Dalia said…
@sayangku
sayangku bagus lah..kalau ada pun jgn kutuk2 tau hehe :)
Qaseh Dalia said…
@❤ C!K MAZ's❤
jap g qaseh g copy cik maz punye haha..ampunn
MJ said…
mj pun try..igtkan xde..tbe2 ade..haha..bukan blogger tu yg copy mj atau mj yg copy..tp mmg femes lah kot tanda-tanda stress tu..dpt from emel..
Qaseh Dalia said…
@MJ
haha a.ah sis ..kalau kite yg copy pun keluar gaak..pecah rahsia haha
kazisha said…
owhh tak sangka pulak, ada jugak org copy paste entry kat blog sy T_T
Ujang9897 said…
dapat kesan org kopi paste la..

nie link dia..siapa ek

http://www.qasehdalia.com

jahat tol org tue..hehe
Qaseh Dalia said…
@kAziShA
ololo dear.. sabo2 bwk2 betendang eh betenang hehe...
Qaseh Dalia said…
@Ujang9897
eleh mengade lah..haha.. ujang jahat haha
qaseh ; tanx for the info ;)
atie said…
tak faham ye la org ske copy paste ni..haih..dr wat assignment suka copy paste..terbawa-bawa ke blog..
tomatokering said…
tengs share ! bgos2 ! :D
Qaseh Dalia said…
@atie
hehe exam dulu pun suka copy2 haha
Unknown said…
mekasih dak kecik 4 sharing :)
Qaseh Dalia said…
@misz sheyla
uwaaa kita dah besarrrr
sayangku said…
sy nk wt jahat arini

http://sayangku-lover.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

ANDA DI TAG!!!!!! HAHAHA
Yuni Aisyah said…
btol ke bleh tau.??menarik nie..
farhanieza said…
hye!! heheeh... boleh check eh? tp mane la ade org nk copy entry saye ni..LOL~ hehehehehe....
apezs shah said…
Naseb takde kena copy hehe...
boleh apezs amik url tu..kalau boleh dtg bagitau kat my blog tau...:p

*apezs follow here..
Qaseh Dalia said…
@farhaniza azman
haha ade pulak mane tahu ada yg copy jugak haaa
Qaseh Dalia said…
@apezs shah
amek je apehz.. tade hal punye lah
Emily Comel said…
nak share info ni mintak izin k...i quote ur name n ur blog link..
caliph shuriken said…
nk try laa bkesan atau x, hikk...
Ogy said…
di maksudnyaa utk detect org yg copy paste sebijik2 entry dan gambar kita ke? kalo kebetulan kita terbuat entry yg sama dgn prg lain mcmana? adakah itu pun dikira sbg mengopy?

contoh musim juara lagu...A buat entry pasal ana rafali..B juga buat entry ana rafali...C juga begitu...tu tak kira mengopy kan? hik3...
Qaseh Dalia said…
@Ogy
mama yang tu tak tahu lah pulak..maknanya copy entr lain lah yg kite tulis sndiri idea kita kan diciplak..yg anugerah2 tu xde sape boleh mare sbb yg tu subjektif miahaha tau2 je..mknenye ayat kita xkan lah kebetulan same ye dak hehe..
Aboy93 said…
ooo eh?? ini la rupenye copyscape.. best2.. haha
Anonymous said…
tengs fer da tuto :)