Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Saya Blogger Terengganu!!!!!!!!!!

Assalamualaikum...
dah masuk tengahari dah..
tadi blogwalking jumpa lak segmen azaman roslan lagi..
nak join jugak memeriahkan lagi segmen beliau...


Nama anda
nama saya 'qaseh dalia adelia'..
ni nama glamer saya kat blog ye cikgu...
kat luar org panggil 'sue'..
anak saudara panggil 'cik'..
myhubby pggl 'syg'
hahaha.....

Status anda
status saya isteri orang anak 5 dah...hehehehe
gurau je bujang lagi not available dah berpunya..ouchhh hati dah dimiliki (gedik je)
so yang nak mengorat tu sila hapuskan perasaan anda secepat kilat haha(perasan)

Cara hubungi
sila taip ON QASEH DALIA ADELIA ke 999 hehe
ok nak hubungi boleh lah g kat facebook..ade kat f dalam bulat kat atas nun..
tekan je kat situ..
twitter pun boleh...
email lak
dalia_adelia@yahoo.com
no fon aiseyman bukan xnak bagi tapi penganjur kata xboleh bagi ..maaf kan dalia ye kuwang3x

Daerah/Jajahan
tau kan duk kat terengganu ..
daerah besut ~

Tempat tinggal
kampung tok has..
nama kampung je boleh bagi sebab penganjur suruh macam tu je..takut jugak nak bagi manalah tahu esok datang rombongan hahaha

Apa yang menarik di tempat anda
menarik di terengganu...
banyak sangat ...... 
tengok kat bawah ni ye...saya bangga jadi orang terengganu ! yeahhhh ~
yang beznye ada banyak tempat2 peranginan pulau2...
-pulau perhentian yang ni dekat je ngan besut...

-pulau redang 

-pulau kapas

untuk shopping2 lak

-pasar payang
-noor arfa batik
-malaysia handicraft center


dan banyak lagi lah ..kalau nak tahu dtg lah ganu...leh kite pekena kopok lekor...!


hati berbicara :
bez nya pergi bercuti kan....



Comments

Dauspozi said…
Laa.. akak orang teranung jugok rupenye. haha... dok seke starang abut...
Syafiq Rosli said…
toing..blogger mlk dtg tgk..hehe
NuSaNa NoSa 91 said…
yeahhh~ kita sama.. cuma qaseh duk nun jauh je besut.. keen plak nun jauh ke kemaman.. tp, trg tetap di hati~ tehehehehe~ ^_^
aniji said…
ecehhh..org ganu upenyeee...
kampung tok has?..ngan kampung amer jauh dak?..hehe...

ganu mmg best..hidup ganu! =D
Qaseh Dalia said…
@Dauspozi
oloh adek bakpe kabo gtu..nape ya dok seke sikit abuk tu haha
Qaseh Dalia said…
@Syafiq Rosli
owh blogger melaka smarttt haha
Qaseh Dalia said…
@Ujang9897
sape sue ?hehe cik ujang ~
Qaseh Dalia said…
@NuSaNa NoSa 91
owh kemamam eh jauh gak..hehe nnt dalia g kmamam dalia helo2 kikikiki
Qaseh Dalia said…
@aniji
hehe yelah org ganu r ni peramah2 ni kan haha
Qaseh Dalia said…
@iqbalhakimi
xjauh sgt dalam 10 minit je ..nape iqbal?
farah pom blogger terengganu gop kak ! *eksited* xP
shahfri shpie said…
owh kak dalia...dan yied pozi....2-2org teranung...same lah kite..hehee
Unknown said…
kami pom orang tganu...hahaha..jgn wat xigt..kuala berang.
anys said…
laaaaaaaaaa . akk org ganu jgk rupe nye . hmm . same la :P tganu jgk :D