Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

500 BLOG!!!!!!!!!

Assalamualaikum...
selamat petang u olz..
dah lucnh n solat belum tuuu ~
hehe nak join segmen abg ben lagi yippi2..
segmen 500 blog yg panas lagi hot tu lah ye...

syarat2 kat sana okeyh...

Serba sedikit tentang diri...
segan lak nak gtau hehehe...ringkas2 je ok..
kalau dah tgk dalam blogger terengganu tu mesti lah orang terengganu kan..
-seorang yang sangat degil
-suka menangis walaupun benda remeh temeh..sometimes kalau 'dia' sakit pun menangis dah huhu teruk kan perangai 
-tak suka dipaksa2 ...i know what i do..even salah hahaha
-perangai tolol sikit (gila2)
-makan semua yang ada janji halal
-anak ke 5 dari 6 beradik (bongsu girl)
-still dikawal oleh mak ayah..even nak pergi kuala terengganu pun ayah tak bagi ..frust xdapat g gathering terengganu T_____________T
-manja hehehehe
-kadang2 suka gigit kuku bad habit heh2
-xsuka tengok cerita hantu nanti nak tido kena selubung dengan selimut satu badan..baru lah dapat tido...
-noty girl tapi xmelebihi batas...~
-suke budak2 kecik yang comel2 haha
-kuat tido...hehehe
-nak gemuk tapi xgemuk2 !
-sayang semua org yang menyayangi diri ni
-hanya insan biasa yang still tercari2 keredhaan ilahi
-always sakit..huhu ~ takut jumpa doktor !
dah lah tu ye




tujuan jadi blogger
-blog ni kan macam diari jugak..
-nak luahkan luahan hati yang terdampar sebab kdg2 ada hal2 xboleh nak luahkan dari mulut..biarkan jari jemari meluahkan segala2nya..
-sharing is caring..
-kawan2 di alam maya bez jugak kalau ikhlas tu ada di hati msg2 bukan berlandaskan hasad dengki semata2..
-nak juga masyukkkkkk hehehe dulu2 xkisah masyukk or tak..tapi usaha tu kadang2 boleh bagi rezeki kan... :) even sikit juz bersyukur
-dan berblog bagi satu kepuasan dalam diri..
-bila rindu kat blog maknanya im serious with this blog qasehdaliaadelia.blogspot.com


hati berbicara :
tq abang ben...:)
like sume segmen2 abg..yeahhh support u !

Comments

Unknown said…
salam kenal dr papa mifz yer..;)
melawat awak daripada blog BEN ASHAARI .
Wan said…
salam Qaseh saya sihat2 jew huhu wan join jgk segmen nie best jew pun
Unknown said…
salam perkenalan terjah dari blog abg ben
Mayra Hilton said…
wewit! jalan jalan cARik pasal neh :)

selamat berkenalan :)
ciklaili said…
salam perkenalan dari segmen Ben Ashaari - 500 Blog :)
Unknown said…
salam


cabaran kali ni mesti besh kan :)
Tok Jabit said…
Salam .. uikss top 20 .. jeles jeles .. :) ... hmm dah tahu serba banyak dah pasal qaseh ni ..:) nama pun qasehhh .. suka suka.. :)
kidin said…
salam singgah

nice blog.sila lah melawat blog saya pulak lepas ni kat http://kidin-hut.blogspot.com

selamat berhubung
AnakPakZohar said…
gud luck....^^...
kutip harta karun banyak2....
hehe
Mimiey.. (^-^) said…
slm kenal dr mimiey...

nasyieen.blogspot.com
Syafie Abdullah said…
singgah dan follow your blog.
blog yg menarik rajin ikut segmen en.ben.
Syafie Abdullah said…
singgah dan follow your blog.
blog yg menarik rajin ikut segmen en.ben.
azimask said…
salam singgah dari blog BEN..

salam kenal juga.. :D

// klik sinie jom ke blog mimie azimask untuk entry baru :D ... //
Niesa said…
salam kenal2
http://niesalurve.blogspot.com/
secantikmanis said…
saya pun ada join
no 83
salam perkenalan
http://secantikmanis.blogspot.com/2010/12/video-malaysia-vs-indonesia-result.html
Cigu JAERA said…
salam.. Bertandang daripada blog en.Ben untuk merapatkan silaturahim antara kita. Slm Ukhuwah
Muhammad said…
mamat pun dh join juga..salam perkenalan aw..

jgan lupa follow mamat..
ZWANpunyaBLOG said…
nice blog.
and followed.
visit my blog please.
http://blogsasau.blogspot.com
Ruby Republic said…
singgah dr blog en ben...dh follow awk.jom follow saya plak...tq
fizalinolie said…
salam perkenalan.. singgah terus jadi follower nanti kalau ada masa singgah kat blog saya and invite kawan juga... hehhee
Unknown said…
usaha berbaloi2..
all the best qaseh
Murni Delights said…
salam singgah blog..

http://sitiiera.blogspot.com/
jalan2 dan followed..
:)
http://neracaparadigma.blogspot.com/
Firdaus Shah said…
jln2 dan followed

http://dm924.blogspot.com/
Shaherah said…
hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/
mcm ni lah said…
salam kenal ,. i follow you :)
mcm ni lah said…
salam kenal ,. i follow you :)
MeLaTi PuTiH said…
Haiii...sy singgah mlalui blog Abg Ben^_^
Already be y0ur f0ll0wer.
Salam perkenalan.

~> http://lunayu23.blogspot.com/