Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Jangan kacau kebahagiaan yg ku bina..please !!!!!!!!

Assalamualaikum,,
haiya xsihat pun still buat entry ye..
ikut ku diri ku xperlu mu tahu...
hehe ..saje je tgh keboringan..
xleh tgk lappy ni kat depan mate..!
syhhh online snyap2 je...jgn gtau my hubby okeyh ..!
shut up !

aiyak ..
ape ni main kacau2 ni..
gwa xsuka org kacau my relationship..
kalau nak bhgia cari lah sendiri kbhgiaan tu ..
cuba jgn tidak mencampuri hal org lain okeyh..!
u tooo if u love me dont try2 nak layan2 org lain lebih dr ur love okeyh..!
opss qaseh nape jd camni ?
nothing dear juz berlakon...
nanti kan nak jadi pelakon terkenal hehehe..
so pe korang rase bila someone cuba dtg dalam hubungan yg korang bina,.
n buatkan hubungan tu makin lama makin retak..
pastu yeahhh break up..!
oooo emmmm geeee !
really hate this situasi..
but dont try hate he/she ..
because lau psgn kite xlayan..
hubungan tu akan still forever rite babeh!
kalau hubungan suami isteri agy teruk kan..
hgga bercerai berai..
omg !
so org2 diluar sane mahupun di dalam..
kalau nak jadi seorang yg baik..
jgn kacau hubungan seseorang tu..
kalau nak bg advise boleh tapi jgn ade udang di sebalik mee pulak ye..
kdg2 org ke 3 lebih bhye dr pertame..
miahahaha...yes dont be like this pic ok...!
cute lol...but danger !
huh...

oh ya ..
maybe tomorrow qaseh  xonline..
sebab nak bercuti ...bagi demam ni kebah..
n lepas tu eh lah berblogging dgn hati yg tenang.
huhuhuhu...

hati berbicara :
igt tau..jgn jadi perampas..jadi peramah xpe...hik2

Comments

Unknown said…
xsht pon nak on9 gak adehhh
zie_ira said…
btol2~~xmo jd prmpas~~xbaek tau~~not good2~^^
Hakim Zailan said…
saya break dulu kes ni la..hahah..
ade pengacau..
Liquid said…
tulah, incek liquid tasuke org cmtu uhu
Qaseh Dalia said…
@KyLe
alaaa cik abg jangan le mare2 nnt kene jual,,haha dah sihat dah ni ha
Qaseh Dalia said…
@zie~azharizalira'zyup not gud2 people lol kacau2 hak org ni kan kene tarik rambut kang hahaha
Qaseh Dalia said…
@~hAKim ZaiLAn~hakim ni nak kene tarik telinge ye
Qaseh Dalia said…
@Liquidincek liquid same lah ngan cik qaseh
Ogy said…
ya chekgu...saya ingat tu :)