Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Holla !

Anything can email me at dalia_adelia@yahoo.com
I'm Qaseh Dalia

Statistik Blog

Recent Post

Tutorial letak ads Nuff tergantung...

Salam satu malaysia ..
adehhh qaseh buat tutorial pulak ?
eh eh sebenarnya td ade org tanye cane nak letak iklan nuff tu kat tepi mcm qaseh buat..
adehh qaseh xpndai nak buat tp qaseh try lah demi tidak menghampakan ..heeee 
lau xjadi bgtau ye...
special tuk org yang bertanye neidy

-
-
-
-
-
-
ok korang g kat dashboard,g kat design 
pastu g kat add gadjet (ejaan salah je ase) pastu amek  html/javascript tu tau kan?
pastu copy je kod kat bawah ni ha....
yang biru tu korang copy lah iklan nuff yg korang punye 
try buat jadi x...cepat!
hik2 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
<!-- kod iklan statik mula -->

<div style='display:scroll;position:fixed;bottom:10px;left:10px;'><!-- nuffnang -->

<!-- nuffnang -->
<script type="text/javascript">
nuffnang_bid = "144f0230beed9d67669d78a39f46c295";
</script>
<script type="text/javascript" src="http://synad2.nuffnang.com.my/lmn.js"></script>
<!-- nuffnang-->
</div>

<!-- kod iklan statik tamat -->
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

selamt mencuba..
lau xjadi harap maaf hik2

Comments

NeidIyra said…
hahax~
jadi dh la..hehe..
thanks yep dalia..
neidy adjust letak sblah kanan..
thanks yep :)
Qaseh Dalia said…
hah! jadi dah?
bagus2 debar td takut xpaham n bg ajaran sesat kot2 xjadi hehek...fuh lega..ok2...owh lupe nak gtau leh adjust2 mane2 pun heee gud boy
NeidIyra said…
hehe.
xpe ar.. skurng2 dh ade yg bru..
huhu.. lame dh nk wat but xtau nk tnye sape.. ade gak org (Dalia) sudi tolong neidy.. thnks so much
Qaseh Dalia said…
ye jgn ucap thanx2 byk2 kali...ni baru je td wat...lupe link yg dalia tgk td..tu yg wat tutorial..lau igt..dalia juz bg link org tu..hehe
Kak Mahh said…
Setiap ilmu yang kita dapat,kita baca dan fahamkan.
Muhammad said…
hahaha.....ni dari mula wt blog dh thu..tapi ap2 pun...good idea...skurang2nya spew yg x thu tu....boleh ;laaa bce..
apezs shah said…
Qaseh nanti nak cuba juga laa hehe.. and apezs ada satu entry utk kasih.. tgk yea..


New Entry "|| Anda Suka Tak? ||"
Unknown said…
Beso sgt la kak sue..
Kalau wat bottom:0px;right:5px
Rasanya lagi ok..
Qaseh Dalia said…
zmah :
yup hehehe thanx komen
Qaseh Dalia said…
matika love :
tau lah awak pndai kite dak xpndai buat ni pun sbb de org tanye td sob3x..hehe pape pun sharing is caring right
Qaseh Dalia said…
apehz shah :
nak kene ketuk x?haha
Qaseh Dalia said…
dek caz tersayang :
mmg lah ye boleh ubah2 ikut hati hehehehe
apezs shah said…
kenapa kena ketuk pulak Qaseh...:p

Qaseh Help me kalau free yea..
ada benda nak tny..;)
Qaseh Dalia said…
apehz :
saje2 nak ketuk hehe nak tanye pe?ngah free ni ...
thanks bagi info niel..nt nak cuba lah...hehe
Qaseh Dalia said…
iqbal :
sharing is caring ~ hehehe
Anonymous said…
huhuhu miela lost...xpat buat la...:(
Anonymous said…
miela lost lah xpat buat..:(