Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Salam aidiladha buat semua blogger ~ rindu budak kecik ini ~

salam satu malaysia..
first nak mintak maaf sgt2 cOz xdpt nak melawat sume blog..line teramat amat slow macam ciput cedot...!
n maaf lau de tersala kata ke tersilap tulis ..salah ejaan sekalipun..
so raye ni qaseh bercuti selame 3 hari..
xleh lah nak jengu2k blog2 korang yg cantek tu..
hOpe2 korang sume jage diri lelok..
jgn biarkan diri terkorban lak..
termasuk terkorban dalam cinta ...
n nak duet raye dr korang hehe..

nnt kite bertemu 3 hari yg akan dtg if umur masih panjang ye..
last keje hari ni..
ceh org lain dah awal2 cuti keje huhu..
xpe2..

hUhu by the way..
merindukan budak kecik ini sgt2..
dak dalia yg noty teramat2...grrr 'huhu tp malangnya 
dia xdapat balik raye..coz abah n ibunya xdpt cuti...huhuh..

ini lah budaknya..jeng2




 ibu die pun nak masuk jugak

selamat hari raye kat putrajaya ye dak kecik ekekeke...
rindu sgt..nnt jgn lupe blik kg hehe


hati berbicara : bez nye ade baby (gatai )




Comments

ZianaRazali said…
selamat bkorban qaseh...hehe..
azzey said…
Qaseh dalia adelia: Comelnya dak kecik tu...Macam Qaseh gak comel! Slm aidil adha juga buat Qaseh & keluarga ye...:)
Unknown said…
rndu gak kat dak kecik 2
Wan said…
Selamat hari raya aidiladha harap dimaaf jika tkasar bahasa terlebih bicara ketika disini.
evagebob vid said…
slamat hari raya idil adha :)
Solihin Zubir said…
salam aidiladha ye..
comel la budak tu.. :D
anamizu said…
owhh off day tenet 3 ari eh qaseh?? hihi
sempena offday tu ni nk bagi award kat qaseh ^^

http://diary-kecilku.blogspot.com/2010/11/terima-kasih-cik-mra.html
Liquid said…
Hee slamat hari raye aidiladha ea =)
CeeKeen said…
alolololo...comel nyer dak tecik nih...
award said…
cik sue yg comel.. sila ambil award anda kat blog sy....
haidi takeAfoto said…
salam..qaseh..name btul ke..sedap...

selamat hari raya qaseh..raya mane taun ni...klu free nti singgah2 la..kwn2..
Muhammad said…
selamat hari raya =))
Qaseh Dalia said…
anayana :
xberkorban pape hahaha
Qaseh Dalia said…
azzey :
salam aidiladha buat azzay adehh baru je keje hehe ...
Qaseh Dalia said…
b : kat qaseh xrindu ke haha?
Qaseh Dalia said…
wan muhamad :
salam aidil adha

gebob :
thanx you too

solihin :
tgk lah maksedare ye pulak mesti lah anak sedare pun comei haha perasan

anamizu :
dah tgkk nnt qaseh amek ye

liQuid :
thanx ye you tooo
Qaseh Dalia said…
ceekeen :
ekeke comel tambah buas tu baru betul

aida :
dah tgk award tu comel ..nnt sue amek

haidi :
salam aidiladha ..insyaAllah nnt qaseh jenguk2 ye

mfs :
u too tq ye..