Suede Foldable Travel Bag by Ptt Outdoor | Outdoor Gear in Malaysia

13 ulasan:
Assalamualaikum 


Suede Foldable Travel Bag by Ptt Outdoor | Holla korang , hari ni aku nak share pada korang semua tentang travel bag , tak kisah lah untuk melancong ke mana-mana sahaja , balik kg dan sebagainya mesti korang perlukan beg spare atau yang boleh jimat space dan lagi best mudah untuk di simpan .. Haa bila melancong ni , pergi dengan 2 buah beg tapi bila nak balik terpaksa beli satu lagi beg untuk sumbat segala barang-barang baru .. Thats why korang sangat perlukan Suede Foldable Beg dari PTT Outdoor ni

Apakah PTT Outdoor ?

Bagi korang yang masih tak tahu apakah PTT Outdoor ni , ia salah satu Outdoor Gear in Malaysia , so korang boleh cari barang-barang yang melibatkan travel , camping , hiking , cycling dan macam-macam lagi yang melibatkan aktiviti outdoor dan juga travel di web http://www.pttoutdoor.com/

Kelebihan Suede Foldable Travel Beg 


Apa yang aku suka tentang Suede Foldable Bag ni , ia sangat memudahkan sebab boleh di lipat dengan mudah . Jadi walaupun aku tak menggunakannya ia boleh di bawa sebagai beg kecemasan bila memerlukan , nak bawak pun tak memberatkan , ringan dan kecil . Dari situ ia juga menjimatkan ruang . Yess aku tahu bila travel atau balik kampung , seboleh-boleh kita akan packing benda yang wajib di bawa saja heheh 

Cantik kan warna yang aku dapat ni , this one is orange colour dan ada lagi 3 pilihan warna yang lain iaitu blue , dark grey and light grey . Selain dari warna yang menarik ni , Suede Foldable Bag ni kalis air tau korang , haaa  takdelah gelabah bila tetiba hujan turun kan , pakaian dalam beg ni tidaklah basah 



Walaupun beg ni nampak biasa tapi ia nya berkualiti dengan jahitan yang kemas , tahan lama dan zip yang berkualiti .. Korang takkan punya masalah zip tersekat atau mudah tercabut .. Bahagian depan beg ni ada ruang kecil untuk korang simpan barangan yang kecil seperti ubat , stoking dan lain-lain 



Eh muat ke baju nak letak banyak-banyak ? Haa nampak je kecil-kecil cili api , saiz sebenar Suede Bag ni adalah 32L , tinggi 350mm dan lebar 450mm . Memang muat sangat lah korang nak sumbat baju untuk beberapa hari .. Ni aku dah try letak baju-baju hingga penuh , so far takde nampak macam beg ni akan terkoyak walaupun luarannya nampak macam nipis kan tapi sebenarnya agak tahan lasak jugak haaa , janganlah pulak korang letak batu haha



Harga Dan Diskaun Kod 

So apa tunggu lagi , jangan lupa dapatkan segera Suede Foldable Travel Bagi ni di Ptt Outdoor , harga normal beg ni Rm75.00 tau korang tapi sekarang korang boleh beli dengan hanya RM35.00 sahaja dan aku nak bagi diskaun istimewa lagi RM5 so harganya hanya RM30 . Korang boleh apply kod diskaun RAYA5 bila korang beli beg ni tau ! Murah gila .. jangan terlepas peluang ni haaaa


More Info :


13 ulasan:

Que Achmad berkata...

abe dh beli 1

Firzz Radzi berkata...

Kalau g bercuti kat tempat yg bnyk shopping, bawak beg ni...

Nina Mirza berkata...

Best bag ni.... Senang bawak travel

Emarieys berkata...

Tengah tunggu jugak beg ni sampai..

Lisa Nurulain berkata...

alang-alang musim nak balik kg.. besst juga tu kalau dpt beg baru

www.modernmumthingy.com berkata...

eh .. material dia mcm kain guni tu yer... mcm tahan lama jugak lah. nih

Salina Johari berkata...

Cam best je beg ni .jap lg nak order..harga berbaloi !!

Julia Johari berkata...

Wahh kecik je rupanya bila bukak besar...ishh senang nak travel mcm ni kak juju suka la

Nadia Johari berkata...

wah...bagusnya beg ni..boleh lipat kecik..besar pulak tu..memang sesuai la pakai balik kampung taua bercuti..murah pulak tu

mas saari berkata...

Murahnya, nak beli!

ai berkata...

Ok murah lah lepas disc2 tu.. kalau quality ok best sangat tu..

Sue Izza berkata...

uoshhhh besor jugak ehhh,mcm berbaloiii je beli...

Yanty Lee berkata...

wah besar juga erk....

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com