Cendol Zam Tambah Percuma Sehingga Kenyang

12 ulasan:
Assalamualaikum , alhamdulillah dapat jugak balik kampung bulan ni .. sebenarnya tak jadi sebab banjir teruk hari tu , banyak jugak jalan tutup then plan ke Melaka review homestay .. tup tup banjir dah okay , mak ayah pulak tak berapa sihat .. akhirnya balik ke plan asal , ke pangkuan mak ayah jugak yeahh .. 

Tapi kalau balik kampung memang tak sah tak pergi cari makan , ajak mak kuar jugak tamo xlarat then decide nak g Cendol Zam .. by the way kali ke dua la aku datang ke sini 


Suka datang kedai Cendol Zam ni sebab konsep dia lepas makan boleh tambah percuma tapi tak semua la .. yang boleh tambah cendol (rm2) , laksa , nasi goreng , teh o , pasembur .. 


Menu Baru - Udang 30 - 45 ekor = Rm10

Yang bestnya kali ni datang ada menu baru iaitu udang 30-45 ekor hanya RM10 .. apo lagi ! Terus cuba .. not bad weh jenuh gak nak habiskan haha siap bungkus bawak balik rumah lagi RM10 .


So tadi makan rojak buah (Rm4) cendol dua (Rm4) tambah percuma sampai boroi hahah .. murah-murah je kan .. memang berbaloi datang makan kat sini kalau balik kg , murah pun ye sedap pun ye ..


Tadi pos kat facebook , ramai pulak tanya lokasi kedai ni kat mana .. sorry orang Key El lokasi nya jauh dari suasana hiruk pikuk bandar haha .. mesti terliur tengok udang tu kan .. haaaa 

Lokasi : Depan Masjib Ibu Abbas , 22200 , Kampung Pengkalan Nyireh , Terengganu 

Facebook : Cendol Zam

12 ulasan:

  1. Geram tgk udang besar2 tu. Murah pula..

    BalasPadam
  2. kat sini pun ada kios macam tu.
    Professor Cendol. Boleh tambah sampai kenyang.

    BalasPadam
  3. okeh.

    udang tu nampak mengiurkan tekak.

    hoho

    BalasPadam
  4. kenapa la makanan murah2 kat terengganu ??? adoi !!! kesian kite yang dok kat KL ni.. ahahaha~ serba mahal wakkkk..

    BalasPadam
  5. terliurnye tengok cendol tue..udang tu pulak...haishhh..berbunyi2 dah perut saya ni

    BalasPadam
  6. kene jalan2 pergi sanala..nampak sedap oii

    BalasPadam
  7. Fuhhh mmg murah dan berbaloi sangat. Udang tu dgn cendol pun nampak sgt sedap. Mmg patut singgah klu jenjalan ke sana.

    BalasPadam
  8. Time panas panas minum cendol nikmatnya lahai

    BalasPadam
  9. Mari makang mari makang..opkos laa nak g jugok esok bilo sebab blh percoma tuu..hahaha

    BalasPadam
  10. Tertarik dengan menu udang 45 ekor hanya rm10 .. fulamakkk !!! Harga diaaa macam tak pecaya

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com