Al-Fatihah Buat Mak

7 ulasan:
Assalamualaikum 

Setiap yang hidup pasti akan kembali , begitu jua aku , begitu jua kamu .. tapi pengakhiran kita , kita takkan pernah tahu bila kah masa tersebut .. hanya Allah yang maha mengetahui .. kalau yang ''friend'' di facebook Qaseh , baru-baru ni mak mentua qaseh telah pergi buat selamanya ..tq atas doa-doa dari kalian .. Al-Fatihah buat Mak , inshaaAllah Mak berada di kalangan orang-orang yang beriman dan lebih tenang di Sana .. 

Qaseh minta kalian yang membaca entry kali ni sedekahkan Al-Fatihah buat arwah Mak , semoga segala yang pahit di dunia ini terbalas dengan yang indah-indah sahaja di Sana .. segala kesakitan Mak di dunia Allah berikan yang indah di Sana .. setiap kehidupan pasti akan ada pahit manis , apapun jua kita kena redha dengan apa pun ujian kerana kita semua adalah pinjaman yang sementara di dunia ni .. dan yang pasti kucupan terakhir untuk mak , Sue akan abadikan sebagai kenangan terindah .. Al-Fatihah 

7 ulasan:

 1. Innalillahiwainnailayhirajiun...

  BalasPadam
 2. Salam Takziah ya.. Innalillahiwainnailayhirajiun...

  BalasPadam
 3. takziah su & alfatihah buat bonda tersayang.

  BalasPadam
 4. Salam Takziah Qaseh. AlFatihah buat Mak..

  BalasPadam
 5. Salam takziah buat Qaseh sekeluarga. Semoga Allah sentiasa mencucuri rahmat dan menempatkan rohnya dikalangan org2 beriman.. aamiin. Al Fatihah.

  BalasPadam
 6. al-fatihah, semoga arwah ditempatkan dikalangan orang beriman

  BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com