Milkbooster PUMP IT | MIlkbooster Dengan Teknik Sapuan

Assalamualaikum ibu-ibu dan bapak-bapak ~ semua yang ada sedang membaca , apa khabar? harap dalam emosi yang stabil .. lebih-lebih lagi ibu yang sedang menyusukan anak , kenapa ? sebab emosi sangat penting dalam penghasilan susu ibu ..kena ingat tu ok ! tapi jangan risau bila ibu-ibu emosi ok semua nya ok tapi penghasilan susu merudum , dan tidak mencukupi untuk anak .. hurmm jangan risau sebab sekarang banyak cara untuk menambahkan penghasilan susu ibu ..



Milkbooster PUMP IT | Biasanya mesti korang selalu sangat dah dengar tentang milkbooster , dan ia memang cara yang sangat berkesan untuk menambah susu ibu .. tapi yang selalu korang dengar biasanya jenis tablet atau pun susu yang perlu di bancuh kan ? tapi qaseh nak kenalkan milkbooster jenis sapuan ! haa tak percaya ? percaya lah sebab ia lagi memudahkan ibu-ibu lebih2 lagi yang bekerjaya .. seriously sangat mudah untuk di gunakan sebab hanya SAPU JE !!

Apa itu Pump It Milkbooster ? Adakah Selamat Di gunakan ?
By the way secara ringkas nya , milkbooster Pump It dengan  teknik sapuan ni akan meransang 2 hormon penting iaitu Hormon Prolaktin untuk merangsang PENGHASILAN susu ibu & Hormon Oksitosin untuk melancarkan PENGELUARAN susu ibu. Haa ianya selamat di gunakan untuk ibu dan anak kerana menggunakan 100% bahan semulajadi , herba semulajadi dalam membantu pengeluaran susu ibu.


Kalau korang nak tahu , ia bukan hanya menghasilkan susu yang banyak, tambah susu  tapi boleh merawat ibu-ibu yang punyai masalah bengkak susu , dan juga puting melecet , ingat lagi pengalaman qaseh masa first time menyusukan baby , biasalah kan takde pengalaman lagi .. huhu memang sakit sangat bila hadap masalah puting melecet ni tapi nak tak nak kena tahankan diri sebab nak teruskan breastfeeding kan , so ibu-ibu wajib ada produk ni untuk selesaikan masalah puting melecet kalau tak nak menangis di kemudian hari haaa .. sakit wooooo ~ 

Kelebihan Pump It Milkbooster
  • Menghasilkan dan menambah bekalan susu yang sihat dan pekat 
  • Mengalirkan aliran susu yang banyak dan sihat 
  • Merawat ibu-ibu yang mengalami puting melecet 




Packaging 

Kalau korang tengok packaging nya sangat lah comel , kecil dan mudah kan untuk di bawa ke mana-mana .. dan kenapa berlainan warna ?? haaa setiap warna tu mempunyai fungsi yang berbeza tau korang .. setiap satu nya mempunyai fungsi2 yang tertentu 

Milk Up (Blue)
  • Meningkatkan penghasilan susu ibu 
Sore Away (Orange)
  • Untuk merawat puting melecet 
Relax Mama ( Purple)
  • Merelaxkan , menenangkan diri dan melegakan bengkak susu
cute je survuval kit packaging ni haa

TESTIMONI  PENGGUNA 







Mudah je kan ~ , sapu je ! hehe bagi qaseh milkbooster dengan teknik sapuan ni sangat sesuai bagi ibu yang susah untuk minum susu , susu yang selalu merudum , atau terlalu busy dengan aktiviti harian , kadang mesti terlupa untuk minum susu milkbooster , kadang tak sempat so tak dapat nak konsisten .. 

inshaaAllah dengan teknik sapuan ni , nursing mom akan lagi konsisten dan memudahkan mereka .. tambah lagi boleh merelaxkan minda dan merawat bengkak susu dan puting melecet .. so korang untuk maklumat lanjut , tentang harga dan banya lagi testimoni pengguna yang dah menggunakan Pump It milkbooster ni boleh layari info yang qaseh sertakan kat bawah .. okay ! ingat tau .. sapu jee haaaa ~~


Maklumat Lanjut :




6 comments

  1. teknik sapu ni yang bagus..takyah susah2 nak minum atau makan

    ReplyDelete
  2. wow, ini best ni utk tambah susu badan.

    ReplyDelete
  3. sapu je best kan...nak minum nanti takut tak terminum pulak..dengan air masak lagi..

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  4. wah, macam beest je, nanti nak cubalah .

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum qaseh...mcm best jer produk ni...

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  6. ist time tgk milk booster kaedah sapu

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..