Sarapan di Warung Bunian | KelabBloggerBenAshaari

Asslamualaikum ,

Yaaa i know , sekarang bukan masa untuk , hello gud morning ! Time to breakfast yeyyyy , hehe tapi baru dapat meluangkan masa dengan blog kesayangan , apapun semalam qaseh balik dari tengok wayang dan tumpang tidur rumah www.yanty.my , menemani orang-orang sakit , yaAllah jagakan kawan-kawanku , kurangkan beban mereka , sesungguhnya sakit itu pencuci dosa , moga terhapus dosa2 mereka hihi

Bangun pagi-pagi mak tiri kelabbloggerbenashaari ajak pergi Warung Bunian lagi , ooooeemmmmgeee qaseh suka makan kat sana , makanan di Warung Bunian sedap-sedap belaka , haritu dah lunch kat situ , hari ni kita breakfast pula .. so bergeraklah kami kaksue , kakfiza , abe eddy , yanty dan jeeb.

Jadinya qaseh makan nasi lemak pattaya berbungkus dengan telur , bersambalkan ikan bilis dan juga ikan kering , sambal dia agak pedas tapi sedap , jangan risau boleh oder air masak banyak kalau pedas ok.

Sedap sangat kuah roti canai ni , tak puas makan sekeping je 

Lepas tu pekena pulak Nasi Lemak Pattaya ni , sambal sedap . Lagi pedas lagi HOT !

Kat mana Warung Bunian ni ? Apa yang special kat Warung Bunian ? Kelainan yang terdapat di Warung Bunian , yang pasti menu lunch berbeza setiap hari , dan kena tempah dulu sebelum nak pergi lunch kat sana .. 


alamat :
WARUNG TAPAK SULAIMAN / BUNIAN
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN
DESA PUTRA , SG MERAB
43000 KAJANG SELANGOR 

NO FON : 017-3812246 (meseg / call dia utk booking)

Hati berbicara : sejak dua menjak ramai lak butthurt dengan Kelabbloggerbenashaari , hidup ni payah kalau asyik nak dengki , rezeki masing-masing sayang ...... kitorang bukan Along kita tak kacau orang punya laa haha .. *garukepala*









6 comments

  1. Quite familiar juga eh warung bunian ni. Hehehe.

    p.s : biarkanlah jelah orang yang butthurt tu , dengki lettuww. :D

    ReplyDelete
  2. oh nasi lemak...dah berbulan2 x pekena nasi lemak

    ReplyDelete
  3. dah lama tak makan nasi lemak pataya tu. grrr..

    ReplyDelete
  4. seringkali dgr warung bunian ni. Tapi belum berkesempatan

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..