Sarapan di Warung Bunian | KelabBloggerBenAshaari

6 ulasan:
Asslamualaikum ,

Yaaa i know , sekarang bukan masa untuk , hello gud morning ! Time to breakfast yeyyyy , hehe tapi baru dapat meluangkan masa dengan blog kesayangan , apapun semalam qaseh balik dari tengok wayang dan tumpang tidur rumah www.yanty.my , menemani orang-orang sakit , yaAllah jagakan kawan-kawanku , kurangkan beban mereka , sesungguhnya sakit itu pencuci dosa , moga terhapus dosa2 mereka hihi

Bangun pagi-pagi mak tiri kelabbloggerbenashaari ajak pergi Warung Bunian lagi , ooooeemmmmgeee qaseh suka makan kat sana , makanan di Warung Bunian sedap-sedap belaka , haritu dah lunch kat situ , hari ni kita breakfast pula .. so bergeraklah kami kaksue , kakfiza , abe eddy , yanty dan jeeb.

Jadinya qaseh makan nasi lemak pattaya berbungkus dengan telur , bersambalkan ikan bilis dan juga ikan kering , sambal dia agak pedas tapi sedap , jangan risau boleh oder air masak banyak kalau pedas ok.

Sedap sangat kuah roti canai ni , tak puas makan sekeping je 

Lepas tu pekena pulak Nasi Lemak Pattaya ni , sambal sedap . Lagi pedas lagi HOT !

Kat mana Warung Bunian ni ? Apa yang special kat Warung Bunian ? Kelainan yang terdapat di Warung Bunian , yang pasti menu lunch berbeza setiap hari , dan kena tempah dulu sebelum nak pergi lunch kat sana .. 


alamat :
WARUNG TAPAK SULAIMAN / BUNIAN
NO 80 A JALAN JAMALUDDIN
DESA PUTRA , SG MERAB
43000 KAJANG SELANGOR 

NO FON : 017-3812246 (meseg / call dia utk booking)

Hati berbicara : sejak dua menjak ramai lak butthurt dengan Kelabbloggerbenashaari , hidup ni payah kalau asyik nak dengki , rezeki masing-masing sayang ...... kitorang bukan Along kita tak kacau orang punya laa haha .. *garukepala*









6 ulasan:

  1. Quite familiar juga eh warung bunian ni. Hehehe.

    p.s : biarkanlah jelah orang yang butthurt tu , dengki lettuww. :D

    BalasPadam
  2. oh nasi lemak...dah berbulan2 x pekena nasi lemak

    BalasPadam
  3. dah lama tak makan nasi lemak pataya tu. grrr..

    BalasPadam
  4. seringkali dgr warung bunian ni. Tapi belum berkesempatan

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com