Berlava Grill dan Sambut Besday dengan kelab blogger Ben Ashaari

12 ulasan:
Assalamualaikum ..

13 nov 2013
haaa sebelum tu anggaplah qaseh baru pergi semalam ,bila dah bz sgt ni jadi pekasam dlm draf , sesi menggemukkan badan bersama mereka , pehh pehh jangan jeles , kiranya dah ke tiga kali qaseh berbeger bakar dengan kwn blogger .. first2 dulu  first time berlava grill <-klik2 dan kedua nya masa bulan puasa so beriftar kat sini iftar beger bakar <--klik2 dengan geng2 sama cumanya kali ni bersama marqis careno ,papa blogger dan emas putih, blogger sabahan yang cute molek orgnye ..

terjojol bijik mata tgk ni haa , belum lagi rasa uols ..

memandangkan malam rabu hari tu badminton xde sebab court penuh then tukar prog makan beger bakar , lagi pun last masa puasa lepas , belum sampai lagi dah terbayang keenakan nya yg tiada tara , malam tu jugak ada surprise besday from abe que kpd wife nya yg terchenta ...perghh so suwit , kalau qaseh la kan dah nangis guling-guling kat situ dek terharu tahap dewa .. qaseh pun tak tau abe plan besday surprise .. qaseh pun buat2 terkejut skali ahaha .. 

hepy belated besday for cikma , eh tak boleh pggl cik dah , kena pggl mama lah sebab dorg bakal menimang cahaya mata soon .. semoga bahagia korg ..


malam tu qaseh oder super cheezy chicken , hari tu pun oder benda sama , ketegaq ketagih sudah ..sedap katakan xnampak yang lain dah ..towww dia super-super sedap ..malam tu dibelanja oleh mikael (hubby dkna) , abe que dan abg beng .. huhuhu selalu je di belanja oleh mereka ... terima kasih tak tehingga ..


sesi2 bergambar mesti ada ~

yang menghadirkan diri malam tu adi , caer , my tunang kyleril,ujang ,abglan , matyie kaki sembang ,papa blogger keluang man, mikael , jeeb , abe que dan semestinye abg ben

gigirls ayu ~ kakfiza , uzu emas putih , dkna ,aku , kaksue n yanty.my

welcome to the club uzu haha sbr je la layan karenah gila2
kami ye .. tq for joining us !

byebye ~ 
dengan besday girl ~
macam comel je abg beng posing 



12 ulasan:

Emas Putih berkata...

hahaha :)

Gieyana berkata...

Pheww..mmg tinggi giler begenyer..x sure kalau sy dpt habis x nih..:-)

Jaymiee life journey berkata...

dah lama tak makan burger tinggi tu...meliur aku tengok..haha

Ahsfantasy Ryu berkata...

Tak reti betul nak makan burger tinggi2 :D

Yan Ty berkata...

Love u yunk , tenkiu for trending =)

Hidayah berkata...

Syok nye tgk blogger2 otai bergathering...

KyLe RiL berkata...

kn g lg tpt ni nk try yg len plak hehehe :-)

amir zahari berkata...

Habis ke beger bertingkat2 tu? hmmm xsangka kecik jgk uzu..

Si Galah Panjang berkata...

Lapoooo tengok burgerrr!!!!!

Oshin Kecik berkata...

best tu...tak sempat lg nk kenal2 blogger sana hehe

Cik Puan Rara berkata...

wow best tu! hehehe.akk ni dh jd mak mak.so xleh join dh.hehe

Que Achmad berkata...

tq, terharu

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com