Berlava Grill dengan geng Putrajaya

9 ulasan:
Assalamualaikum .. hai semua ,, winks baru balik dinner beger bakar ..aduhh ngantok tapi tahan sat nak update entry ..

Owh tadi kitorang pergi berlava grill kat restaurant lava grill taman sri serdang , dkt balai polis kat depan pasaraya hari2.. hohoho ape2 aktiviti terus bincang dlm group .. siapa yang mengajak ? Hehe siapa lagi kalau tak abg beng kan .. so wa pantang org ajak kikiki terus aje ...

Tapi nak cerita dulu la psl geng putrajaya .. dalam byk2 blogger .. geng3 ni mmg masuk kepala means tak banyak karenah n semua gila2 .. fuhhhh tq tq tq .. semua sporting n tak berlagak even qaseh kerja pun cikai2 aje ... alhamdulilah ..so layan gambar .. opss jgn jeles boleh brgambar dgn qhaliff weeee...
 








Apa2 pun memang maveles ... qaseh abis makan tau tak membazir pun kikiki ... eh byk lagi gmbr nak upload tp nanti update balik ... so nantok la syg2 sume .. kalau nak p kan .. serdang , cari balai polis swrdang .. depan pasaraya hari2 .. restoren warna oren .. tak rugi pun pegi ... okbye gud nite .. salam 


9 ulasan:

  1. Dekat je dengan umah ni. Kalau tau boleh join skali.

    BalasPadam
  2. sedapnya burger bakar..tak pernah makan lg

    BalasPadam
  3. wahhh..sedapenyerr nmpk burger tuu~ heee
    :') nice entry

    BalasPadam
  4. waaa..mana gmbr kite beedua..hikss

    BalasPadam
  5. terima kasih datang.....nanti singgah lagi ek.....

    BalasPadam
  6. macam hangout ngan geng blogger jer..

    baru sekali pernah makan berger bakar walaupun masa duduk wangsa maju, hari-hari lalu depan gerai. itupun atas permintaan.

    BalasPadam
  7. Mr Ben pon hadoo, bwk anak sekali tuu! bestnyerrrr mkn2 kt situ.

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com