Alkisah dapat laptop free dengan berblog

10 ulasan:
Assalamualaikum

macam tak percaya kan , banyak pulak qaseh menghupdate blog sejak dua menjak ni , ape suda giler kah qasehan ni , arghh pergi menangis di kuburan sama ~ (terpengaruh dengan ayat ben ashaari)

hari tu , sedih sangat nak cerita .. tapi teruskan jugak menaip dengan linangan air mata yang berlinang ..hari tu kan uwaaaaa ,maaf tak dpt nak membendung segala kesedihan yang terbuku-buku , ok siriyes , hari tu kan ! keyboard laptop dah hilang di mamah dunia , prfttt nasib baik la bukan laptop aku , kalau tak mau guwa bukak langkah seribu ! eh bukak silat terbang pinggan mangkuk .. tengok kat bawah ni !! (marah ni marah)

cuba korang bagi aku nasihat patut tak patut aku tutup blog dengan keyboard yang rongak mcm pakcik sebelah umah aku dulu-dulu masa kat kg , masa tu tak silap , aku umur darjah 6 ,patut tak ! haa korg plak aku mrh nnt .. ni semua anak buah-buahan ku punya psl .. ulang lg sekali nsb baik bukan laptop aku .

tapi sekarang tidak sedih lagi , qaseh dapat laptop free kerana berblog , haaa hebat tak hebat berblog ni .. nak tengok tak laptop baru qaseh .. tadaaa daaa daaaaa ~ 


dengan berblog macam-macam boleh dapat , henfon la , duit la , travel la , jumpa kwn2 baru la , mcm2 la .. tapi tu bagi blogger2 yang hebat2 la , kalau mcm qaseh laptop ni sebenarnya belas qasehan seseorang la, ni laptop si dia la kikiki jangan mare ~ tq sebab sudi bagi nnt saya kumpul duit saya beli baru , then saya bagi balik .. yang baru di puja yang lama di tinggalkan eh eh .. tq so much =) terharu sambil lap ingus .. 

nape macam gedik je entry kali ini , kadang-kadang di suatu waktu perempuan itu boleh berubah-ubah ,so itu sangat normal .. bye =p



10 ulasan:

Norain Yusoff berkata...

wah..tuah badan..ekeke.. rezeki jgn ditolak.. >.<

muja berkata...

untungla ada orang bagi laptop,, tittew beli guna duit tabung haji je,, sadis :'(

KongsiBlog berkata...

nice.. lepas ni,..bole update bebanyak.. :)

amir zahari berkata...

Bagusla ade qasehan dari kekasih...eh? Hahaha..

♫♪ ~ Naurah_Nawwarah ~ ♫♪ berkata...

wah ! bestnya... hahaa

teh ramuan berkata...

wah, seronoknya
kalau ada lagi yang nak bagi pinjam
bagitau ke sini je
kita terima dengan hati lapang

Eda Johari berkata...

best la.. sape pulak nk bg kte laptop ni eh? Nk jugak.. laptop dh bbulan masuk icu. haha

Yan Ty berkata...

Nak satu sugar daddy please!

bee berkata...

sebenaqnya dia nak suh qaseh hapdate blog dia skali tu... nampak tak permainan dia?? hakhak... terbang laju-laju....

Cik Ngah berkata...

gediknya entry....hahahahhahaa....

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com