Iftar at Matic with bloggers ~

Assalamualaikum ..

dah 16 ramadhan , hari ni qaseh join iftar bersama geng wassap , abg beng ajak p berbuka kat matic itu hari kebetulan rabu is my offday .. so bored kat rumah so apa lagi join la , bila lagi nak merasa kan ~ yang menghadirkan diri ben ashaari , abe que ahmad ,abe qie kaki sembang , abe tinta asyraf,abe mk syahir , mawardi yunus ,abe eddy , abe ujang , yanty lee , kak sue izza , kak fiza fantagiro, kak zila , cikma n weeda ~

what is matic ? ok korang boleh search kat laman web dia http://www.matic.gov.my/ , everything there ~
Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC)
109, Jalan Ampang,
50450, Kuala Lumpur,
Malaysia... 
now we go ... kitorang kumpul kat kpt , 3 buah kereta .. gerak dr sana tunggu semua solat lengkap segala baru gerak .. biasa lah dalam perjalanan , mesti ada jammed .. tp kitorang amek peluang untuk bergambar apa lagi bila dah geng gigirls satu kepala .. takdak keja lain dah haa tu dia ~ layan..

geng merah .. abe que bakpe la asik gosok perut je hihihi
sabaq no qhaliff masa kecik je leh dukung2 leh tiom2 nanti besaq dah tak boleh dah ..hehehe , berat ya ampun budak cute ni .. hehe nasib baik la daddy dia taff ~



dengan korang ni memang senak perut la .. Allah aku syg mereka .. tq tq tq semua ..syg korang ketat2 


selepas merenangi lautan jammed .. dalam pukul 7.15 kitorang sampai , wow meriah nyee tetiba rasa malu almaklumlah blogger cikai je .. haha tapi bab makan tiba2 perasaan tu jadi hilang ~


kurma dari pihak penganjur

murtabak n kueh mueh , maaf berselerak dah dimakan oleh weeda haha 
candid ~ from kak fiza !

muka kekenyangan ~






yeyyy tadi ada bunga api .. my feberet nih selepas diorang menyalakan pelita ~ 

 sambil2 makan di temani oleh nyanyian dari kumpulan rabbani

 lastly ... pihak penganjur bersama2 anak yatim .. n pembahagian duit raya pd mereka ~
 ni di tisu .. restoren chef ismail .. kenal tak ? selebriti masakan yang glemer ,, haaa boleh lah usha restoren beliau pulak






now kami dah nak balik dah 




video
lagu hari raya untuk korang semua .. selamat hari raya ~ erk 
semoga anak-anak ini semua dilindungi Allah selalu ...
apa-apapun tq buat abg beng yang selalu mengajak kitorang pergi mana2 .. yang mengenalkan dunia blogging , bloggers , tq kawan2 semua yang selalu menghiburkan .. next time kita gather lagi  n tak lupa pada pihak penganjur -matic- yang sudi menjemput bloggers juga ~ 
selamat berpuasa .... 
daaa ~ 






9 comments

  1. bestnyee..mesti tak perasan Dr Fuh kan?wakakakakaka :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Perasan je dr fuh .. duk makan jee haha

      Delete
  2. Abe tgk Dr Fuh makan daging kambing xhabis, hehhehhe.

    ReplyDelete
  3. Half way update.
    Dr Fuh tu bukan perot hampir nak ke boroi ke?

    I syg U juga! Ingat tu taw!

    ReplyDelete
  4. yuhuuuu... bestnyer mkn... rugi tul bawak dr fuh..mkn x abis..ekekeke

    ReplyDelete
  5. wah..bestnya.. dapat pergi berbuka puasa dengan ben ashaari.. terbaik :)

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..