Iftar at Matic with bloggers ~

9 ulasan:
Assalamualaikum ..

dah 16 ramadhan , hari ni qaseh join iftar bersama geng wassap , abg beng ajak p berbuka kat matic itu hari kebetulan rabu is my offday .. so bored kat rumah so apa lagi join la , bila lagi nak merasa kan ~ yang menghadirkan diri ben ashaari , abe que ahmad ,abe qie kaki sembang , abe tinta asyraf,abe mk syahir , mawardi yunus ,abe eddy , abe ujang , yanty lee , kak sue izza , kak fiza fantagiro, kak zila , cikma n weeda ~

what is matic ? ok korang boleh search kat laman web dia http://www.matic.gov.my/ , everything there ~
Pusat Pelancongan Malaysia (MaTiC)
109, Jalan Ampang,
50450, Kuala Lumpur,
Malaysia... 
now we go ... kitorang kumpul kat kpt , 3 buah kereta .. gerak dr sana tunggu semua solat lengkap segala baru gerak .. biasa lah dalam perjalanan , mesti ada jammed .. tp kitorang amek peluang untuk bergambar apa lagi bila dah geng gigirls satu kepala .. takdak keja lain dah haa tu dia ~ layan..

geng merah .. abe que bakpe la asik gosok perut je hihihi
sabaq no qhaliff masa kecik je leh dukung2 leh tiom2 nanti besaq dah tak boleh dah ..hehehe , berat ya ampun budak cute ni .. hehe nasib baik la daddy dia taff ~



dengan korang ni memang senak perut la .. Allah aku syg mereka .. tq tq tq semua ..syg korang ketat2 


selepas merenangi lautan jammed .. dalam pukul 7.15 kitorang sampai , wow meriah nyee tetiba rasa malu almaklumlah blogger cikai je .. haha tapi bab makan tiba2 perasaan tu jadi hilang ~


kurma dari pihak penganjur

murtabak n kueh mueh , maaf berselerak dah dimakan oleh weeda haha 
candid ~ from kak fiza !

muka kekenyangan ~






yeyyy tadi ada bunga api .. my feberet nih selepas diorang menyalakan pelita ~ 

 sambil2 makan di temani oleh nyanyian dari kumpulan rabbani

 lastly ... pihak penganjur bersama2 anak yatim .. n pembahagian duit raya pd mereka ~
 ni di tisu .. restoren chef ismail .. kenal tak ? selebriti masakan yang glemer ,, haaa boleh lah usha restoren beliau pulak






now kami dah nak balik dah 





lagu hari raya untuk korang semua .. selamat hari raya ~ erk 
semoga anak-anak ini semua dilindungi Allah selalu ...
apa-apapun tq buat abg beng yang selalu mengajak kitorang pergi mana2 .. yang mengenalkan dunia blogging , bloggers , tq kawan2 semua yang selalu menghiburkan .. next time kita gather lagi  n tak lupa pada pihak penganjur -matic- yang sudi menjemput bloggers juga ~ 
selamat berpuasa .... 
daaa ~ 






9 ulasan:

Al-Azrul Zakuan berkata...

bestnyee..mesti tak perasan Dr Fuh kan?wakakakakaka :p

qaseh dalia berkata...

Perasan je dr fuh .. duk makan jee haha

Que Achmad berkata...

Abe tgk Dr Fuh makan daging kambing xhabis, hehhehhe.

Yan Ty berkata...

Half way update.
Dr Fuh tu bukan perot hampir nak ke boroi ke?

I syg U juga! Ingat tu taw!

Dik bee berkata...

yuhuuuu... bestnyer mkn... rugi tul bawak dr fuh..mkn x abis..ekekeke

qaseh dalia berkata...

Leh caye ke makan xabis tu hik2

boni kacak berkata...

wah..bestnya.. dapat pergi berbuka puasa dengan ben ashaari.. terbaik :)

fizafantagirO berkata...

saya solo nasyid mlm tu :p

Nizam Ijam berkata...

untung r pg x ajok..huhu

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com