Jumpa Blogger2 Hebat N sporting ting ting ~ ... Ben Ashaari , kak fiza , kak sue , yantyy n mieyza =).. kak shida , suhaili sarif n alls

14 ulasan:
Assalamualaikum sayang2 semua .. ngehhh ngeh2 , malam ni nak cerita pasal perjumpaan geng2 whatsapp putrajaya love BB .. hiks sebenarnya semuanya blogger tapi kitorang jadi rapat pun dalam whatsapp yang di ketuai oleh seseorang yang tidak asing lagi .. iaitu

pemilik HTC cap ayam .. tengah2 dok makan sempat lagi peeeweeet awek lalu lalang wpun dia mcm tu .. hormat dia sangat , blogger yang tak sombong n dia lah yang mulakan persahabatan kitorang semua .. thanx abg beng ... semoga sentiasa di rahmati Allah selalu .... =) paling terharu bila dia sentiasa bagi nasihat2 yang berguna sejak dulu lagi ...

nilah geng2 whatsapp yang comei2 semua .. yang pakai baju kurung ungu tepi qaseh tu kak fiza pemilik blog http://dismybelog.blogspot.com/ , depan kak fiza is mieyza yang pakai baju merah pemilik blog http://armizarxz.blogspot.com/ , baju kurung biru tu kak sue pemilik blog http://myputeri21.blogspot.com/ , n the last one my b hahaha yantyy pemilik blog http://themptyanty.blogspot.com/ ..

tq so much coz bagi peluang untuk mengenali korang semua .. insyaAllah hope relationship ni sentiasa berpanjangan ... n nanti kita jumpa lagi sebab tadi pun masih ada yang tak datang .. abe que ahmad tertinggal coz dia duk kejar something yang berwarna pink ahaks ....

next chapter --------------------------------------------------------

hari tu 11 may  qaseh ada jumpa dengan blogger dari kedah nun jauh di sana .. kenal kak shida pun melalui abg beng ashaari jugak melalui segmen2 dia .. kitorang jadi rapat sebab berebut nak jadi orang pertama menang segmen abg beng hiks... tapi ai lah yang selalu menang sebab errrr biasa bro haha .. jeng2 kak adish shida pemilik blog .. http://cahayanurqasih.blogspot.com

kak shida n hani .. 
tq kak shida coz sudi jumpa qaseh yang gom sgt ni hiks tapi tak best sebab sekejap sangat jumpa .. insyaAllah ada jodoh kita jumpa lagi ye kak shida syg muahhh 

hari tu datang dengan kak shida .. blogger suhaili (http://suhailisarif.com/), hani , n iffah (http://www.iffahafeefah.com=)
semoga korang semua bahagia dunia dan akhirat ... semoga ukhwah ni sentiasa berpanjangan =)


p/s : nnt update entry jumpa dengan sis lydia miza , nadh , aima , atyq pulak ye korang ... 
thanx for everything abg beng ashaari ... permulaan sebuah pertemuan .... tapi HTC tetap cap ayam !

14 ulasan:

  1. mesti banyak nak nulis sal nadh y adorable ni kan? kan? kan? ahahahaha

    BalasPadam
  2. Hoihh bile jmpe aima? Oo ari ni eh

    BalasPadam
  3. waa..berjejak kasihan ye semua...

    BalasPadam
  4. Salam kenal juga my sayang. Do keep in touch. Muahx,♡u!

    BalasPadam
  5. laaaa .. nape tak ajak KC sekali ni? Thehehe.

    BalasPadam
  6. bestnyer bila jumpa kengkwn blogger..tmbah2 lak yg xsombong kan..:-)

    BalasPadam
  7. salam..

    seronok tengok...malu lah nak jumpa2 ni;)



    jemput joint contest syira :


    http://www.sissyira.com/2012/05/contest-2-kata-kata-indah-sticky-post.html

    BalasPadam
  8. hik hik hik , cap ayam selamanya .. oke , tq jugak yunk ! :) lenkali jumpa lg ye .Muahh

    BalasPadam
  9. haha.. tak abs2 dgn eja nama atq camtu

    BalasPadam
  10. qaseh ada keje partime kat shoping conplex ke?rasa mcm nmpk qaseh,tp cam xcam,hee....ingat da kt mana masa tu

    BalasPadam
  11. mesti best kan jumpa2 mcm ni...

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com