Rindu berblog masa dahulu kala ..

34 ulasan:
Assalamualaikum ..
selamat malam semua , ada orang rindu qaseh tak ? ok jangan cakap kat sini , jadikan tu satu rahsia .. sebab tak mahu terima hakikat takdop orang rindu kita pun .. sob3x , heee never mind.. 

di bawah lembayung sinar bulan tetiba rindu time berblog dulu kala , dulu setiap hari mesti post walaupun entry jiwang nak lentok ! emm tapi skang nampak sangat entry pun macam takde jiwa , sebab tu malas nak taip entry baru sebab jiwa dan feel tu takde masa nak menaip .. memang takleh blah kalau jiwa tu hilang .. rasa macam buat sesuatu tanpa perasaan nanti kan entry tu korang baca rasa kosong pulak .. tu yang paling tak best ! 

dan rindu jugak nak berblogwalking kat blog korang , baca entry2 best korang , suka duka korang .. kisah hidup gembira ,sedih ,share pendapat .. sorry sangat kawan2x , kalau dulu aku ni jenis suka membaca ! kalau dah masuk blog someone yang aku suka ,mesti aku belek2 balik entry2 lama .. walaupun dah ketinggalan zaman sebab tu lah blogwalking lembap je ! hihi .. 

maaf sangat ye bukan sebab qaseh sombong , tapi qaseh tak berkesempatan lagi .. laptop pun hak milik 'ABANG IPAR' kalau aku amek alih , kompom2 lah xdapek dia nak kumpul chip poker hehe , biasalah kita hanya manusia biasa kan , adakala terlalu sibuk dengan urusan dunia , terkadang pula lalai urusan akhirat .. andainya ruang ini masih ada , biarkan ku guna untuk tebusi segala kesalahan dunia agar dapat ku lindungi diri di akhirat kelak , insyaAllah .. 

BUAT ANONYMOS :
-QASEH BELUM KAWEN LAGI ~ huhu SEKIAN TQ

34 ulasan:

  1. org rindu qaseg dtg melawat..heee

    BalasPadam
  2. mahu menaip perlu minat.. jiwa no 2

    BalasPadam
  3. soly solicious -
    wah terharunye tq dear sudi jenguk2 lagi heee

    BalasPadam
  4. delarocha -
    emm mmg minat menaip gak bro tapi dengan jiwa ..hehe

    BalasPadam
  5. kakchik !
    rindu kakchik jugak ..sory lah just dpt skodeng2 blog je dulu heee ..sory tak komen2 mcm dulu kan .. muahhhh jaga diri tau

    BalasPadam
  6. hayooooo
    tulus je pengakuan ye
    x pe..selalu tggu qaseh ye =]

    BalasPadam
  7. sape cakap kaseh blom kwen lagi??bukan ke aku ni suami ko ke??haha

    BalasPadam
  8. twin!!!!!
    kita indu la...
    nape jrg update skang?? *padahal kita serupa xupdate..hihi

    BalasPadam
  9. sys kne gk update even sehari satu entry...boleyyy?? hmmmmmm

    BalasPadam
  10. alah...mesti rindu nak baca entri qaseh yg best2 tu!

    BalasPadam
  11. anisa -
    hehe single lagi lum kawen kan

    BalasPadam
  12. aimie -
    hehe xde idea lah ni , tq yunk

    BalasPadam
  13. budak penjara -
    aku sepak kang haha ..

    BalasPadam
  14. sis qaseh raihan -
    haha berjangkit ngan sis lah ni huh

    BalasPadam
  15. sis mas -
    tak best tu yg masalahnya hehe

    BalasPadam
  16. syamir -
    ye lah tu rindu .. tetiba jek hee

    BalasPadam
  17. rindu rindu serinduuuuuuuuuuuuuuuunya.....

    BalasPadam
  18. aha..lama xmuncul dah ni..rindu nak bace komen qaseh kat blog prince...hehe

    BalasPadam
  19. kak shida -
    oooooooooooo rinduuuu smbung nyanyian kak shida hehe

    BalasPadam
  20. prince -
    nanti qaseh p secepat kilat huhe

    BalasPadam
  21. hahaha...
    ader org ingat qaseh dak kawen ye....
    heheheheh

    BalasPadam
  22. xpela qaseh..nnti dah xberapa bz..jengah2 la kami ni

    BalasPadam
  23. perasan akan kesibukan itu..tp mama pun phm..sbb mama pun busy juga...sebenarnya selalu masuk sini...tp tak berkesempatan nk tgglkan jejak... :)

    BalasPadam
  24. mestilah rindu kat kak qaseh..lagi-lagi rindu nak baca entri jiwang2 yang kak qaseh buat..:)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com