Rindu berblog masa dahulu kala ..

34 ulasan:
Assalamualaikum ..
selamat malam semua , ada orang rindu qaseh tak ? ok jangan cakap kat sini , jadikan tu satu rahsia .. sebab tak mahu terima hakikat takdop orang rindu kita pun .. sob3x , heee never mind.. 

di bawah lembayung sinar bulan tetiba rindu time berblog dulu kala , dulu setiap hari mesti post walaupun entry jiwang nak lentok ! emm tapi skang nampak sangat entry pun macam takde jiwa , sebab tu malas nak taip entry baru sebab jiwa dan feel tu takde masa nak menaip .. memang takleh blah kalau jiwa tu hilang .. rasa macam buat sesuatu tanpa perasaan nanti kan entry tu korang baca rasa kosong pulak .. tu yang paling tak best ! 

dan rindu jugak nak berblogwalking kat blog korang , baca entry2 best korang , suka duka korang .. kisah hidup gembira ,sedih ,share pendapat .. sorry sangat kawan2x , kalau dulu aku ni jenis suka membaca ! kalau dah masuk blog someone yang aku suka ,mesti aku belek2 balik entry2 lama .. walaupun dah ketinggalan zaman sebab tu lah blogwalking lembap je ! hihi .. 

maaf sangat ye bukan sebab qaseh sombong , tapi qaseh tak berkesempatan lagi .. laptop pun hak milik 'ABANG IPAR' kalau aku amek alih , kompom2 lah xdapek dia nak kumpul chip poker hehe , biasalah kita hanya manusia biasa kan , adakala terlalu sibuk dengan urusan dunia , terkadang pula lalai urusan akhirat .. andainya ruang ini masih ada , biarkan ku guna untuk tebusi segala kesalahan dunia agar dapat ku lindungi diri di akhirat kelak , insyaAllah .. 

BUAT ANONYMOS :
-QASEH BELUM KAWEN LAGI ~ huhu SEKIAN TQ

34 ulasan:

SoLy SoLicious berkata...

org rindu qaseg dtg melawat..heee

~Nana 귀여운~ berkata...

waaa..rindu qaseh nanti :(

delarocha berkata...

mahu menaip perlu minat.. jiwa no 2

Qaseh dalia adelia berkata...

soly solicious -
wah terharunye tq dear sudi jenguk2 lagi heee

Qaseh dalia adelia berkata...

nana -
qaseh tak p mana2 lah syg =)

Qaseh dalia adelia berkata...

delarocha -
emm mmg minat menaip gak bro tapi dengan jiwa ..hehe

kakchik@ella berkata...

KC rindu Qaseh.

Qaseh dalia adelia berkata...

kakchik !
rindu kakchik jugak ..sory lah just dpt skodeng2 blog je dulu heee ..sory tak komen2 mcm dulu kan .. muahhhh jaga diri tau

Gieyana berkata...

sama ah ngan akak..:)

Anisa Hang Tuah berkata...

qaseh masih single

aimie amalina berkata...

hayooooo
tulus je pengakuan ye
x pe..selalu tggu qaseh ye =]

budak penjara berkata...

sape cakap kaseh blom kwen lagi??bukan ke aku ni suami ko ke??haha

JIJI YU berkata...

ni2..anon kim salam

qasehraihan berkata...

twin!!!!!
kita indu la...
nape jrg update skang?? *padahal kita serupa xupdate..hihi

nuruashia ♥ berkata...

sys kne gk update even sehari satu entry...boleyyy?? hmmmmmm

mas saari berkata...

alah...mesti rindu nak baca entri qaseh yg best2 tu!

Syimir berkata...

rindu2!..hehee

Qaseh dalia adelia berkata...

akak gieyana -
hehe biasalah ..

Qaseh dalia adelia berkata...

anisa -
hehe single lagi lum kawen kan

Qaseh dalia adelia berkata...

aimie -
hehe xde idea lah ni , tq yunk

Qaseh dalia adelia berkata...

budak penjara -
aku sepak kang haha ..

Qaseh dalia adelia berkata...

sis qaseh raihan -
haha berjangkit ngan sis lah ni huh

Qaseh dalia adelia berkata...

nuru -
insyaAllah dear heeee

Qaseh dalia adelia berkata...

sis mas -
tak best tu yg masalahnya hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

syamir -
ye lah tu rindu .. tetiba jek hee

aDisH.sHidA berkata...

rindu rindu serinduuuuuuuuuuuuuuuunya.....

Prince Halilintar berkata...

aha..lama xmuncul dah ni..rindu nak bace komen qaseh kat blog prince...hehe

Scarlett O'Hara berkata...

Rindu, sape kata tak rindu!

Qaseh dalia adelia berkata...

kak shida -
oooooooooooo rinduuuu smbung nyanyian kak shida hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

prince -
nanti qaseh p secepat kilat huhe

cik aletheea : berkata...

hahaha...
ader org ingat qaseh dak kawen ye....
heheheheh

Tanpa Nama berkata...

xpela qaseh..nnti dah xberapa bz..jengah2 la kami ni

Mama Gee berkata...

perasan akan kesibukan itu..tp mama pun phm..sbb mama pun busy juga...sebenarnya selalu masuk sini...tp tak berkesempatan nk tgglkan jejak... :)

Tanpa Nama berkata...

mestilah rindu kat kak qaseh..lagi-lagi rindu nak baca entri jiwang2 yang kak qaseh buat..:)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com