Peteh Ganu Peteh ! Tahniah Terengganu

38 ulasan:
Assalamualaikum ..

Pehhh kalu dengor ade perlawanang bola ganung lawang kelatang , tolok nasi ayam ,kefsi sume2 .. sedak duk ngadap depang tb , nop g stadium pung xdop orang nok ajop , kalu ade orang ajok sedak doh wase .. pape hal pung perlawanang malam ni hebat .. walaupun seri malam ni , dakpe ganung tetap menang .. sory lah red warriors demo xde luck malam nih , dakpe2 jangan duk sedih lagu tu lah deh . 

hok nop suke nye , mat yo ganah kali nop cekik tekok , lek r boh .. 
so keputusan-keputusan  nya ..


Keputusan Semasa Setakat ini
Kelantan (3) 2|2 (5) Terengganu
T-Team (4) 2|0 (1)
SabahPerak (1) 0|1 (4) Selangor
N.Sembilan (1) 1|1 (1) Felda Untd

so pasni teganung lawang ngan T-Team , so org ganung pakat2 keloh kat stadium shah alam deh... yahooooo hope ganung menang lagi .. !

hati berbicara :
dop caye ase ambe update pasal bola , rupa2nya ambe dalam hati ada bola ..kah3x


38 ulasan:

  1. hahahaha entry bola yang comel ;)
    kalau ganu jumpa t-team buat jer lar kat ganu lebih senang..jimat kos..yg ni gol kita sorak..yg tu gol pun kita sorak hahaha..kompem tak stress sebab dua dua ganu ;)

    ganu memang hebak! ecehhh tiba tiba..

    BalasPadam
  2. perghh tergeliat aih baca...woish semangat kemain..boleh tahan,boleh jd pasukan sorak..hahhaha

    BalasPadam
  3. bereh ganu kiter..baru tgk Ganu vs Klate kat kat tv hok kat KB tu....hehe

    BalasPadam
  4. mak aihh berbelit lidah nak baca ni hehehe...owh sis dh pandai lukis doodle ye suka...suka....

    BalasPadam
  5. macam tak caya kak qaseh pun minat nengok bola..kak qaseh orang ganu la ni..:)

    BalasPadam
  6. kitalah yang sumbat gol untuk ganu tadi.. hehe..
    xdalah!

    btw, tahniah ganu!

    BalasPadam
  7. tengok bola? wah menarik.

    BalasPadam
  8. tahniah ganung dang titing.
    hairuding pong.
    molek jugak ganu jupo t-team. baru stadium hitang-putih.

    BalasPadam
  9. aik..entri pasal bola pula..mmg prince pelik jgk..selalu entri ayat bunga2 jer...hehe

    BalasPadam
  10. err bila aku baca, ada part2 yang aku kurang paham.nanti aku buka kamus dulu ea.

    BalasPadam
  11. kite suke amat loghat ganu!~ ;p

    BalasPadam
  12. gila bola jugak ni.



    huhuhuhuhuhuhuhu

    BalasPadam
  13. amboi sukanya dia ganu menang!
    comelnya kartun dia tu..hehehee

    BalasPadam
  14. aku terpaksa neutralkan pembacaan aku supaya aku mampu memahami bahasa kedaerahan ini. :)

    ya,Ganu sudah menunjukkan kepahlawanan pendekar penyunya.bravo!

    BalasPadam
  15. hehehe. so, terengganu yg menang?? indeed, team red warriors tidak cukup hebat pada hari semalam..apa2pun, majulah suka bola sepak di negara malaysia!

    BalasPadam
  16. demo suko pun..
    kawe perahhh ni..
    nk nunggeng sero..
    sungguh ehhh..huhhu

    BalasPadam
  17. wahhh tengok bola :D

    tahniah terengganu !

    BalasPadam
  18. jangan lupa negeri sembilan !!

    ahaksss

    BalasPadam
  19. dalam hati ada bola..hehe
    rasa mcm tak caya jugak kamu update pasal bola ni..hehe

    BalasPadam
  20. sukanya dia..tu blom mng piala lg

    BalasPadam
  21. amboi... 1st time akak baca entry adik berslanga nie... heeeeeeeeee... bola yeak... minat bola rupanya adik akak nie...

    BalasPadam
  22. eheheheheeeee payah gak nak kecek ganu...lembabp dennnnn eheheheeee

    BalasPadam
  23. akak pong same, kalu bola, kerja lain pun tingga, dok layan doh blog2 ni...hahahhaha

    tenganu menang lagi..jupe t-team, best jugok

    BalasPadam
  24. haha susah nak baca! tak faham. T.T

    jom tukar blog feed? :D

    BalasPadam
  25. errr...aku kurang faham membaca dalam dialek tradisional negeri.tapi aku cuba fahamkan.

    BalasPadam
  26. wahhhh minat bola ni...
    hup hup hurray! hehehe

    BalasPadam
  27. demo molek boh..kawe ore kelate ni..nk gocoh ko??haha

    BalasPadam
  28. tergeliat mata ni membaca nyaaa. HAHA

    BalasPadam
  29. kekekekekeke
    speking ganu terus disini =]

    BalasPadam
  30. piweettt adik cumil ni minat bola rupanya

    BalasPadam
  31. terbelit belit lidah nie nak abiskan baca entri nie...hehehhe

    BalasPadam
  32. Ape ado kat ganu....!!kropok losong ade le,itu pon tak sedop!!!Ado masjig tapi taleh pakai kijo...........

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com