Peteh Ganu Peteh ! Tahniah Terengganu

38 ulasan:
Assalamualaikum ..

Pehhh kalu dengor ade perlawanang bola ganung lawang kelatang , tolok nasi ayam ,kefsi sume2 .. sedak duk ngadap depang tb , nop g stadium pung xdop orang nok ajop , kalu ade orang ajok sedak doh wase .. pape hal pung perlawanang malam ni hebat .. walaupun seri malam ni , dakpe ganung tetap menang .. sory lah red warriors demo xde luck malam nih , dakpe2 jangan duk sedih lagu tu lah deh . 

hok nop suke nye , mat yo ganah kali nop cekik tekok , lek r boh .. 
so keputusan-keputusan  nya ..


Keputusan Semasa Setakat ini
Kelantan (3) 2|2 (5) Terengganu
T-Team (4) 2|0 (1)
SabahPerak (1) 0|1 (4) Selangor
N.Sembilan (1) 1|1 (1) Felda Untd

so pasni teganung lawang ngan T-Team , so org ganung pakat2 keloh kat stadium shah alam deh... yahooooo hope ganung menang lagi .. !

hati berbicara :
dop caye ase ambe update pasal bola , rupa2nya ambe dalam hati ada bola ..kah3x


38 ulasan:

PinKy MoMMa berkata...

hahahaha entry bola yang comel ;)
kalau ganu jumpa t-team buat jer lar kat ganu lebih senang..jimat kos..yg ni gol kita sorak..yg tu gol pun kita sorak hahaha..kompem tak stress sebab dua dua ganu ;)

ganu memang hebak! ecehhh tiba tiba..

si ngokngek berkata...

perghh tergeliat aih baca...woish semangat kemain..boleh tahan,boleh jd pasukan sorak..hahhaha

Tanpa Nama berkata...

bereh ganu kiter..baru tgk Ganu vs Klate kat kat tv hok kat KB tu....hehe

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) berkata...

dlm hati ada bola?
bagus2...

||aLeaSaRa|| berkata...

mak aihh berbelit lidah nak baca ni hehehe...owh sis dh pandai lukis doodle ye suka...suka....

JIJI YU berkata...

arghhhhhh

Tanpa Nama berkata...

macam tak caya kak qaseh pun minat nengok bola..kak qaseh orang ganu la ni..:)

K O R I E berkata...

kitalah yang sumbat gol untuk ganu tadi.. hehe..
xdalah!

btw, tahniah ganu!

suk berkata...

tengok bola? wah menarik.

Cikli berkata...

tahniah ganung dang titing.
hairuding pong.
molek jugak ganu jupo t-team. baru stadium hitang-putih.

Prince Halilintar berkata...

aik..entri pasal bola pula..mmg prince pelik jgk..selalu entri ayat bunga2 jer...hehe

penjajah minda berkata...

err bila aku baca, ada part2 yang aku kurang paham.nanti aku buka kamus dulu ea.

~SaL IjOu~ berkata...

kite suke amat loghat ganu!~ ;p

muhamad hanif berkata...

gila bola jugak ni.



huhuhuhuhuhuhuhu

mas saari berkata...

amboi sukanya dia ganu menang!
comelnya kartun dia tu..hehehee

ghost writer berkata...

aku terpaksa neutralkan pembacaan aku supaya aku mampu memahami bahasa kedaerahan ini. :)

ya,Ganu sudah menunjukkan kepahlawanan pendekar penyunya.bravo!

Rtp Farra Arisha berkata...

hehehe. so, terengganu yg menang?? indeed, team red warriors tidak cukup hebat pada hari semalam..apa2pun, majulah suka bola sepak di negara malaysia!

cik pulau berkata...

demo suko pun..
kawe perahhh ni..
nk nunggeng sero..
sungguh ehhh..huhhu

Addin berkata...

wahhh tengok bola :D

tahniah terengganu !

delarocha berkata...

jangan lupa negeri sembilan !!

ahaksss

fae jamal berkata...

dalam hati ada bola..hehe
rasa mcm tak caya jugak kamu update pasal bola ni..hehe

KhaiRin berkata...

sukanya dia..tu blom mng piala lg

dill berkata...

tahniah2! hihi

dill.

Bidadari Syurga berkata...

amboi... 1st time akak baca entry adik berslanga nie... heeeeeeeeee... bola yeak... minat bola rupanya adik akak nie...

アヌム ちゃん berkata...

layan bola jugak ye .heee

MYA EL QAYREENA AZRYAN berkata...

eheheheheeeee payah gak nak kecek ganu...lembabp dennnnn eheheheeee

Yatie Awang berkata...

akak pong same, kalu bola, kerja lain pun tingga, dok layan doh blog2 ni...hahahhaha

tenganu menang lagi..jupe t-team, best jugok

salwaismail berkata...

haha susah nak baca! tak faham. T.T

jom tukar blog feed? :D

hiro berkata...

grrr..kelantan kalah lok.

pisau belati berkata...

errr...aku kurang faham membaca dalam dialek tradisional negeri.tapi aku cuba fahamkan.

Ain Zulaikha berkata...

wahhhh minat bola ni...
hup hup hurray! hehehe

budak penjara berkata...

demo molek boh..kawe ore kelate ni..nk gocoh ko??haha

syakey berkata...

tergeliat mata ni membaca nyaaa. HAHA

Lea Isnawi berkata...

comel doodle tuuuu

hehe

aimie amalina berkata...

kekekekekeke
speking ganu terus disini =]

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

piweettt adik cumil ni minat bola rupanya

kayrul-shah berkata...

terbelit belit lidah nie nak abiskan baca entri nie...hehehhe

WargaKlia berkata...

Ape ado kat ganu....!!kropok losong ade le,itu pon tak sedop!!!Ado masjig tapi taleh pakai kijo...........

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com