Wordless Wednesday #7 korang boleh ?

29 ulasan:
aku leh baca ni ,kalau xleh baca maknanya ur mind lemah ..ek
INI ADALAH GAMBAR YG MEMPUNYAI HURUF ... GAMBAR JUGAK KAN ?

29 ulasan:

  1. Hamagad... baca tak sampai 3 patah perkataan... rasa nak pengsan.. LOL!.. pening..

    BalasPadam
  2. kate wordless. tapi kene bace pulak. hrmmm. betul ke buat #ww mcm nie?

    BalasPadam
  3. selagi kenal huruf, perkara ni enteng je

    BalasPadam
  4. HIHII DEAR KAK LEH BACA TPI LEMBAP SKET...

    BalasPadam
  5. akak pun boleh baca dgn jayanya! heheeheeee

    BalasPadam
  6. ni bukn worldless...
    haha!!!


    nad leh bace!!! ^^

    BalasPadam
  7. tak kira, tak kira


    ni bukan wordless..AHAHHAHAHAHA

    BalasPadam
  8. yup, prince pun dpt bace jgk..minda prince kuat lagi la ni eh..haha

    BalasPadam
  9. eheheheeee mind lemah sob malas ar qasehhhh ahahaaa

    BalasPadam
  10. boleh baca akhirnye hehee=)

    BalasPadam
  11. dah byk kali da baca... hehehe

    BalasPadam
  12. I can read your wordless Wednesday. :)

    Baca tanpa sangkut2. awesome! :D

    BalasPadam
  13. yup..bole baca...so, Gimi termasuk 55 org tu la..hehe

    BalasPadam
  14. omg omg..sengal sungguh..
    ni bukan pic..ni
    print ayat namanye..
    sengal sungguh..
    tahu lah penat berpuasa..
    hahahaha =p

    BalasPadam
  15. Yaey! Aawn beolh bcaaalh. Mkaudsyna, mdina Aawn pielkalh.

    BalasPadam
  16. yes boleh baca dengan lancar :)

    BalasPadam
  17. yeay~ berjaya bace ... walaupon kdg2 semput d tgh jalan, hahaha

    BalasPadam
  18. amazing, apabila memahami cara otak berfungsi

    BalasPadam
  19. haa... xbole bce. sbb hari nk tgok gmbr je. hahaha :P

    BalasPadam
  20. I cud read it either!! Wow! Sy genius juger ye.. Hahahaha~

    BalasPadam
  21. yupp..masih boleh baca...walauun ada part2 yg tersangkut...huhu..

    lemah ke..? ;)

    BalasPadam
  22. ahaha...ncie...but trhugoh tihs terhe lteter wrods are fawlesls....

    beolh bcaa tak? ;)

    BalasPadam
  23. yay. sy pon boleh bc ini dgn mudah :)

    BalasPadam
  24. sis boleh bace..sbb kite dah set dlm pale kite..thiss is english plus malay language..so, kita ble scan...dan baca

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com