Maafkan Qaseh ye kawan2.....T_T

95 ulasan:
Assalamualaikum..
"rasa macam nak tido selama2nya je''

semalam tido terganggu .. selsema hidung n sakit tekak .. nak telan something pun rasa macam pedih je , bangun pagi tadi nak pergi kerja rasa macam sakit badan .. maybe tido buas sebab tak sihat kan .. memang salu tido buas pun ..huhu tapi kuatkan semangat untuk melangkah pergi kerja .. apsal skema sangat ni...n then skang ni rasa macam tak larat je .. pandang laptop pun macam pandang dinding ..kosong je ~ emm nak bubur ..sape2 baik hati buatkan bubur untuk qaseh boleh .. gulp mengidam ..


so qaseh nak mintak maaf qaseh takleh jejak2 sangat korang .. kalau mampu qaseh tinggalkan jejak jugak ! demi kamu yang tersayang .. time2 tak sihat camni rasa macam nak bermanja je dengan seseorang ..sape sudi ! hurm .. time macamni lah perlukan seseorang T_T memang qaseh jenis mcm ni ..huhu .. need someone yang teristimewa ..mesti di tatang dengan minyak yang penuh kan .. oh bahagianya .. hik2 dan2 berjiwang ...tapi betul ! saat2 tak larat , down , moody ,rasa macam nak menangis ! sangat2 perlukan seseorang .. untuk mendapat kan lebih perhatian .. manja ? yes .. sangat manja bila diri tiada berdaya .. need kekuatan dari seseorang .. who ? my love n suppot from u olz.. nak dtg teman qaseh kat sini pun qaseh alu2kan ..sila bawak aiskrim untuk menyejukkan tekak sekali ye !

hati berbicara ;

''muka masa sihat .. senyuman utk korang ! abaikan pic besar lori ni ''

doakan qaseh ye kawan2 .. doakan qaseh cepat kawen eh cepat smbuh supaya dapat qaseh baca cerita2 korang pulak ... love u olz ... rest nanti qaseh makan ubat .. mesti korang suh makan ubat kan ... ''ubat lah termasuk list yang di benci '' 
''takmo mintak cuti ..  always susahkan bos je T_T'' 

95 ulasan:

  1. kak qaseh sayang, meh bagi no
    meh bermanje ngan kite meh

    BalasPadam
  2. mam ubat.. atq boleh jaga akk dari jauh je.. dekat tak dapek la...

    kalo esok ta ok lagi.. amk cuti taw..

    BalasPadam
  3. semoga cepat sembuh yer adik sayang.. yang penting jaga kesihatan tu dulu, dan rehat secukupnyer...

    BalasPadam
  4. keciann Qaseh..bykkn rest ye! sruh encik Kyle calling2 la..atlez jadi pnwr cket..hihi

    BalasPadam
  5. siannya...harap qaseh cepat sembuh...jgn lupa makan ubat tau

    BalasPadam
  6. prince doakan semoga cepat sembuh ye qaseh..jgn malas2 makan ubat tu..nanti lambat sembuh lambat nk kawin..hehe

    BalasPadam
  7. siannye kat Qaseh..wanda pun slalu camtu klu time2 sakit..sensitip sngt..mmg nk manja2 je

    BalasPadam
  8. semoga cepat sembuh..dan cepat kawen..! amiin..hehe :p

    BalasPadam
  9. Semoga cepat sembuh. Rehat secukupnya

    BalasPadam
  10. meh singgah kat bahu meh..hahahah

    isap la hingus tue..

    BalasPadam
  11. kak qaseh jgn makan ais laa!
    baca ni dulu;

    http://shanasituaku.blogspot.com/2011/04/perkahwinan-mereka-kita-sila-hentikan.html

    hehehehe

    BalasPadam
  12. rehat cukup...
    klo ade mase tuu pg la klinik...
    smoge cepat sembuh...^^

    Santan berlada : bowling :: Sejarahnye...

    BalasPadam
  13. jaga diri baik2 okeii..kalau mina ada kat ganu...blh lah pi teman..hihihi..


    raya lambat lg..hehehe...


    pe2 pun si DIA ada sentiasa disisi qaseh...smile..

    BalasPadam
  14. dear! jaga kesihatan! moga cepat sembuh....

    BalasPadam
  15. sila amek eskrim kat bleog saye yea...hihi...semoga cepat sembuh...

    BalasPadam
  16. get well soon, cuak, heee. :)

    BalasPadam
  17. qasehku yang comey...makan ler ubat yangg...barulah cepat sihat.. anak akak umur 2 tahun pun bersorak riang tau bila dpt mkn ubat. sbb dia tahu ubat tu utk bg dia sihat... ^__^

    BalasPadam
  18. semoge qaseh cepat sembuh...

    BalasPadam
  19. Semoga cepat sembuh ye. Qaseh ni cantek. Ini siriyes.

    BalasPadam
  20. semoga cepat sembuh Qaseh..

    jangan dipaksa kalau masih lemah nanti semakin lemah.

    BalasPadam
  21. cuti beshhhlaaa boleh dok umahhhh....ekekeke

    BalasPadam
  22. harap cepat sembuh ye dik qaseh..errmm kalau iklan heartbeat kat atas tu di letak sama tengah lagi nampak comel gitu :) biar sama ngan iklan nuff.. :) satu pandangan ikhlas dari kak mimi..

    BalasPadam
  23. ala siannnn diaaa...rajin2 makan ubat,jgn malas,nanti akak babap kang...heeee....take care k.rehat cukup2...
    betl2..time tak berdaya ni la nak kan perhatian...
    semoga qaseh cepat sembuh k...

    BalasPadam
  24. Okey2....saye maafkan..hehe...
    Semoga cepat sembuh ! :)

    BalasPadam
  25. akak sayang!!! rest cukop2 tau.. makan ubat jugat..sayang+rindu akak sgt2... muaaahxx t ina datang teman..ekekeke

    BalasPadam
  26. semoga cepat sembuh yer qaseh! =)

    BalasPadam
  27. ala..ciannya...ubat ye...rest banyak2 :)

    BalasPadam
  28. get well soon ye..jgn mkn aiskrim dlu..tgu dah betol2 sihat b aru makan :)

    meh bermanja dgn kte meh..

    BalasPadam
  29. takpe la akak , sakit tu kan dugaan Allah . time sakit2 ni la kena lagi kerap dekatkan diri dengan DIA . semoga cepat sihat ^^

    BalasPadam
  30. alololo ciannye dia...meh nak supa bubur meh..jage diri ye qaseh sayang..hehe..sesungguhnya penyakit itu dpt menghapuskan dosa2 kecil..

    BalasPadam
  31. cepat sembuh ye qaseh..skrg memang musim sakit2...hurmm

    BalasPadam
  32. jemputan khas untuk anda dari KAMI. jom join teka-teki. :)

    http://www.kamihidup.com/2011/04/teka-teki-rm10.html

    BalasPadam
  33. kite pon feeling symptom yg same ='

    BalasPadam
  34. SAPE BOLE TOLONG CIK BUNGA INGATKAN PASAL NIE, PLEASEE :(


    cik bunga bengang ar publish entry tp tak kuar kat d/board.. da tukar ke auto pon die mintak kite set date & time utk publish.. tolonggggg~~~~ :(

    BalasPadam
  35. makan ubat bia cepat smbuh :)

    BalasPadam
  36. xmau sedey ssedey ye cik qaseh

    BalasPadam
  37. muke sakit yang masih comel. cpt smbuh ya dear. :)

    BalasPadam
  38. SALAM

    JOM JOIN GA SAYA

    http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

    BalasPadam
  39. saya sanggup temankan Qaseh!

    <=semangat!

    ishk, tak bestlah kalau Qaseh tak ceria >.<

    ceria la sikit, nampak comey juga..hehe

    BalasPadam
  40. ATIQ -
    ALHAMDULILLAH DAH SIHAT KOT HEHE TQ DEAR

    BalasPadam
  41. ILA -
    HEHE SUARA DIA JE LAH PENAWAR

    BalasPadam
  42. PRINCE -
    WAH KENA SEMBUH CEPAT2 NNT LEH KAWEN CEPAT HAHA

    BalasPadam
  43. BANTAL BUCUK -
    MEH CINI NAK PELUK BANTAL BUCUK HEHE.. TQ

    BalasPadam
  44. SHANAS -
    XMAKAN LAH SYG ..MINUM JE HEHE

    BalasPadam
  45. SIS MINA -
    HEHE TGGU RAYA LAH YE .. T DTG UMAH QASEH HEHEK ..
    ALHAMDULILLAH DIA MEMAHAMI

    BalasPadam
  46. LINDARAHIM -
    ALAH POST LAH KAT UMAH HEHEHE

    BalasPadam
  47. CIK IZAN -
    UWAAA MALU KAT ANAK SIS HAHA

    BalasPadam
  48. AINULHAYAT -
    TQ SIS ..XDE CANTIK PUN LAH

    BalasPadam
  49. MYA -
    ALWAYS CUTI .. SUSAHKAN BOS JE HEHE

    BalasPadam
  50. MRS YIE AKA KAK MIMI -
    QASEH TAK PANDAI SEBENARNYA ..TU PASAL LETAK CAMTU .. TAPI DAH PANDAI DAH HAHA N DAH UBAH .. TQ SIS

    BalasPadam
  51. PUTERI RIMBA -
    NAK SIS MASAKKAN LAH ..SIS MASAK SEDAP KAN HEHE

    BalasPadam
  52. DEK INA -
    TQ DEK .. DTG TEMAN LAM MMPI LETTEW HEHE

    BalasPadam
  53. SIS ALEXA -
    ALAH NAK MAM ESKREM JUGAK HEHE

    BalasPadam
  54. NADHIRAH CHAN -
    YE SYG .. INI UJIAN ..TERIMA DENGAN REDHA :)

    BalasPadam
  55. D_LA -
    HIK2 BUBUE APA LAH TU YE .. CONFOM KE LEH MAKAN NI HAHA.. YUP BETUL TU ..TQ YE DLA

    BalasPadam
  56. AZINUR -
    TQ ..A'AH MUSIM PANAS KAN SKANG NI

    BalasPadam
  57. SIS CINTA -
    QASEH PUN DAH LAMA JADI MACAM TU HUHU .. TAK TAHU NAK WAT CANE DAH

    BalasPadam
  58. SYUWAI -
    QASEH TERHARU ..MEH DTG UMAH SKANG HEHEHE

    BalasPadam
  59. sama2 kak.. ari nie da mam ubt.?

    BalasPadam
  60. hye..
    mekaseh ye lawat my blog..
    BKB9600 tu kete org yang saye sayang sgt2..
    waaa......

    BalasPadam
  61. alah... nie akak erlambat nak bagi manja2 ya...? mkn aiskrim McD... dedulu doktor akak selalu suruh akak makan aiskrim kalau sakit tekak... aiskrim yang ada susulah... serus boleh baik... sebab akak ada tonsil... weeeeeeeeeeeeeeeeeee...

    BalasPadam
  62. as salam..
    semoga cepat sembuh..
    ameen..banyakkan bersabar dan redha..

    =)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com