Kalau Saya Sunah Saya takmo ady ..saya nak hencik kyle ~ wahaha

23 ulasan:
Assalamualaikum..hari ini saya di gilakan oleh abg bengbung~

saya akan berlawan gusti dengan awek seseorang ..matilah qaseh kena tumbuk nga ady budika ..wah3x..hencik kyle dtg selamatkan saya ~ yeahhh jom kita berentap weee ~

  1. mula2 saya bukak blog sunah sakura ..lepas tu saya tengok2 mata saya jadi dot dot dot ..polka dot ..saya suka lah polka dot dia .. lepas tu saya tengok header dia bunga sakura saya jelez...so saya nak ubah bagi letak bunga raya .. haha 
  2. lepas tu saya tengok template dia seakan2 sama je dengan saya .. tapi warna luar dan dalam dia hitam .. saya tak suka warna hitam ..saya nak warna pink ..so saya nak awak tukar cepat2 warna pink ..nnt saya nanges kuat2 .. nages guling2 atas lantai ! 
  3. lepas tu saya tengok pakwe dia nama ady budika .. kalau saya jadi dia ..saya nak hencik kyle ..saya xnak ady haha
  4. lepas tu lagik... entry dia haaa entry dia ni qaseh tak suka .... sebab qaseh tipu ..qaseh suka semua entry dia lah .. haha (abg beng jangan mare haaa)
  5. lepas tuu lepas tu threeee haaa sekian sahaja 
hati berbicara :
wekkkkk
haha qaseh gurau2 je ..ikhlas dari hati nothing tu kondem .. semua ok ..blog pun tak berat sangat ..entry pun ok matang ~ qaseh suka entry2 yang banyak ilmu boleh amek..sebab qaseh tengah cari ilmu .. nak bagi kat korang pulak ..haaa ~ 
dan yg pasti kalau saya jadi dia .. saya nak hencik kyle je ..saya buang ady dalam laut 
qaseh tengah intai entry sunah dulu wahaha ni link sunah kutuk qaseh 



23 ulasan:

AdyBudika berkata...

terima kasih

mizzkechique berkata...

hahaha..bgus punya komen...

Miss Ran berkata...

haha buang laut..ksian sunah...haha

Qaseh dalia adelia berkata...

ady -
rilex r ..takkan marah kot ngeh2 .. kalau sunah jadi qaseh mesti ye pilih ady ..ek

Qaseh dalia adelia berkata...

mizzkecik -
hehe gurau2 je toh

Qaseh dalia adelia berkata...

miss ran -
jangan gelak qaseh mare ngeee .. juz joking

Ujang9897 berkata...

oi kutuk la..tak best tol..hahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

ujang -
saya ni kan baik ..saya nak kutuk tapi nak wat cane saye mmg dilahirkan sebagai seorang yg baik haha

Tasha berkata...

masya-allah...... ini pengkomen sangat comel ah.... mau dot dot dot...... polka dot. hehehe....

Sunah Mohammad berkata...

ahahahaha! ujang ngekkkk....kami berdua geng hokeyyy...tak leh kutuk2 melainkan kutukan membina..wahahaha~

dear, nak edit gak sat! ahahah~

Qaseh dalia adelia berkata...

tasha -
hehe .. betul apa

Qaseh dalia adelia berkata...

sunah -
amboi mana aci edit2 ..abg beng tengok ujang uduh tu haha..tibe2 ujang masuk

shanas berkata...

kak Qaseh nih lawak laa

Sunah Mohammad berkata...

tambah link ni jekkk...ehehe..ujang sokmo tak puah ati...

syuwai berkata...

miahahaha..

ujang memang tu, kejam..

cik pulau berkata...

alaa.. cik pulau ngantuk tadi.. tertdo.. tak sempat nak join.. arggggghh

cik pulau berkata...

alaa.. cik pulau ngantuk tadi.. tertdo.. tak sempat nak join.. arggggghh

♥sophie♥ berkata...

ujang kejam,, haha

KAMIHIDUP berkata...

:)

Shamsuddin Amin berkata...

makin meletop nampak en.Ben tu...^^

CIK TOM berkata...

komen membina tue..hehehe...

CikTomyam berkata...

nice n cool ^^

... berkata...

as salam..
wah! segmen!

cis. terlepas =_="

ujANG memANG kejANG

=p

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com