GEGAR 1 RIBU BLOG APRIL BERMULA

67 ulasan:

67 ulasan:

  1. td tgok2 kt komen blog bro ben tuk segmen ni,dah beratus2 daa...T_T..

    nak joinn lambat2 skit laa..huhuhu

    BalasPadam
  2. gegar cni..wah lajunya qaseh..yg pertama tu

    BalasPadam
  3. singgah dari segmen ini :-)

    BalasPadam
  4. salam

    aan dtg tengok blog n cakap2!! dr SEGMEN BEN YA!!

    BalasPadam
  5. aku dah lama cerai talak tiga nak follow blog Ben ni.Orang lain aku tak tahu..kenapa agaknya ...hanya Jauhari mengenal Manikam

    BalasPadam
  6. singgah gegar april dr abg ben~
    salam kenal~

    BalasPadam
  7. Qaseh tukar header lagi??
    lagi cun..hehe..(n_n)

    BalasPadam
  8. singgah sini...

    follow kamu...

    BalasPadam
  9. terjah cni...dari blog B.A (^_^)
    folo u jugak...

    BalasPadam
  10. Mari bersama gegarkan segmen encik ben..ngee

    BalasPadam
  11. Hai..salan kenal buat Qaseh!!

    BalasPadam
  12. jalan-jalan di bahagian coment... hehe

    BalasPadam
  13. pantas da pasti cik qaseh nih....

    BalasPadam
  14. dtg mnggegarkn diri....hehehe...folow u...^_^

    BalasPadam
  15. weewwiittt ! hye budak cun ! alia singgah sini sambil mengorat .. HEHE

    BalasPadam
  16. wa'alaikummussalam..

    hoho~
    kita dalam 1 group yang sama =_="

    yang hairannya, saya dalam list komen ke 200+..nak dekat 300, tapi encik ben campak saya ke no. 77..
    pelik tu..
    pelik..
    pelik..
    macam ada sesuatu je ni~
    =p

    ada pa dengan no. 77? =_="

    BalasPadam
  17. terjah dr blog abg ben. wahh! awal nya diaa. orng first tuu :)

    BalasPadam
  18. gegar kt sini sambil meredah hujan lebat.. phewww~

    BalasPadam
  19. kasi gegarkan blog ni...haha :)

    BalasPadam
  20. hhuhu..singgah cni jap..huhu..sambil follow kamo..

    BalasPadam
  21. gegar gegar .. gile gegar kat sini.. huu

    BalasPadam
  22. hai qaseh;
    akak dtg gegar ahli kumpulan 1...

    BalasPadam
  23. hai..salam kenal n seronok jadi pembaca baru blog awak...kita dalam group yang sama dalam segmen gegar abg ben...hehe....jom datang jeguk saya...

    gegar 1000

    BalasPadam
  24. salam..

    mutiara terjah geng2 kumpulan 1

    wahh, satu geng dgn qaseh!
    yeay!

    ^___^

    BalasPadam
  25. Sala Gegarr!! Jemputla ke teratak sy yg tak seberapa ni..

    BalasPadam
  26. salam~bru ad kesempatan nak singgah sume blog kat list..btw salam kenal yee~

    BalasPadam
  27. poonn..pooonn..

    datang ziarah dri blog BA..
    kalau free ziarah la ye.

    tata :)

    BalasPadam
  28. wow..pantasnye cik qaseh ni.

    BalasPadam
  29. jenjalan kat sini dr blog BA...
    :)

    BalasPadam
  30. azza singgah sinii, selamat petang ! ada masa lawat belog azza juga ye :) sesama laa kita menjadi blogger yang digemari ramai, keep it up blogging !


    =)

    BalasPadam
  31. Terjah dari gegar BA,... salam perkenalan dari kumpulan 1,.. mari melawat ke teratak buruk kite eh !!,.. hihihihihi.

    BalasPadam
  32. emmm..menyesal plak lambat masuk segmen abe ben tuh :(..salam perkenalan dari saya..nice blog..

    BalasPadam
  33. fuh..dapat jugak gegarkan geng satu kumpulan,sori lambt cik qaseh,tenet wat hal,skang dah ok!yeah!!

    BalasPadam
  34. Jom singgah my blog....

    BalasPadam
  35. singgah dari belog abg ben...
    happy blogging!

    http://geekzster.blogspot.com/

    BalasPadam
  36. hi... membuat kunjungan ke blog2 rakan Mr. ben... Jom kita MemFollow.... hee~~~~

    BalasPadam
  37. bwalk kat pinky blog ni..nice..sonag den membacanyo...

    BalasPadam
  38. jalan2 gegar 1000 april..follow ke 1241

    BalasPadam
  39. bw sini...kita dr kumpalan 8...


    slmt maju jaya dlm arena blog...

    BalasPadam
  40. hye!! salam perkenalan!
    gegar 1000 blog! :))
    bintang dri group bonus...

    nice to meet u! =)

    BalasPadam
  41. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaH 3 aRi BLaLU DaN SKaNG SiS NaK KoTaKaN JanJi DNGan MLaWaT RaKaN2 BLoG... RiNDu NGaN RaKaN2 BLoG!~ (^_____^)V

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  42. salam ggr dr kumpulan 5..
    sudi-sudikanlah jenguk blog saya http://alkisahfirdaus.blogspot.com

    BalasPadam
  43. pasukan 1 jersi 36 nak gegar padang di sini.golllllllll....

    BalasPadam
  44. Gegar dari kumpulan 1 no. 24. Salam kenalan. Jom Join 1st GA dari kite

    http://yanayassin.blogspot.com/2011/04/yana-yassin-1st-giveaway.html

    BalasPadam
  45. gegar dri kump5..hehe..sje lawat kump lain jgk :)

    BalasPadam
  46. gegar dri kump5..hehe..sje lawat kump lain jgk :)

    BalasPadam
  47. okkay pelangi dah terjah.. jom terjah blog pelangi.. wee~~ jom follow saya!!

    http://atiqahchomel.blogspot.com/

    BalasPadam
  48. Salam perkenalan..
    datang dari blog Ben Ashaari..
    Group 1 =)

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com