Saye Ditegur oleh Hang Jebat T_T terima kasih sahabat ~

51 ulasan:
Assalamualaikum


petang olz... hari ni qaseh bukak page qaseh kat facebook... qasehdalia.com ..pastu ada seorang tegur qaseh .. jeng2x apa yang di tegur ?




tiba2 rasa aliran darah mengalir laju .. bukan marah tapi maluuu T_T

qaseh nak say thanx sangat2 kat dia sebab tegor qaseh yg banyak khilaf ni .. huhu sebelum ni qaseh letak header pakai baju lengan pendek ngeee tanpa qaseh sedar byk mata2 bloggers yg memandang .. terima kasih sgt ~ nape korang tak tegur qaseh haaa... gigit kan ..hehe so qaseh dah tukar header baru dah .. haha poyo je tibe2 jadi puteri .. sebenarnya tunggu header dari hencik kyle .. takpelah sementara ni qaseh guna header jadi puteri koya jap haha... thanx sekali lagi hang jebat malaya..hargai teguran jebat :) ikhlas dari hati ....
ni blog hang jebat malaya .. tq bro http://fikri.my/blog/

n satu lagi nak terima kasih kat ore kelate ni ..namo dio 'ila suhaila' demo ni nok keno ...hehe yg tak faham tu maaflah ye ... ila suhaila ni ada buatkan entry untuk qaseh .. tah apa yg bez lah qaseh ni sampai buat entry bagai .. hurmmm dah cukup dtg baca apa yg qaseh tulis tak perlu buat entry bagai ... tapi kalau nak buat pun ok jugak haha ! entry dia http://akukanila.blogspot.com/2011/03/rupa-rupanya-qaseh-dalia-adelia-ialah.html ...
ok qaseh nak jawab persoalan dia .. sebenarnya qaseh bukan org kelantan tapi org teganu haha.. tapi gop qaseh mmg cakap kelate sbb qaseh duk sempadan nak masuk kelantan dah .. n bagi org yg baru kenali qaseh (mcm lah populer) masa qash dgn blog terhad sgt .. siang hari je qaseh dpt online ..malam2 mmg qaseh xonline... so thanx jugak yg banyak bagi support ..byk bagi komen yg membina .. byk yg suruh qaseh teruskan dgn apa yg qaseh buat sekarang .. tq olz.. n qaseh mintak maaf ye kalau yg dtg komen qaseh belum jejak lagi :) .. hehe love u olz...

hati berbicara :

ambillah kelebihan yg ada sebagai pedoman dan tegur lah kekurangan yg ada agar qaseh dapat memperbaiki lagi apa yg kurang pada qaseh ... tak sedikit pun akan marah :) sebab qaseh xde perasaan marah haha lainlah kalau komen maki2 or what..yg tu mmg qaseh tak boleh terima so.. maaf pada semua n thanx sekali agy pada bro hang jebat .. n semua kalau nampak je silap .. tegur lah ye ..jgn malu2.. yg baik tu dtg nya dr Allah dan yg buruk tu semua dtg dr Qaseh sendiri...
ila suhaila suka baca kat hati berbicara ye .. ado seko anok tupai atas julai mokte ..kudung ekor perut lapa jale cari make (khas utk ila hahaha )

51 ulasan:

  1. heheh.. cenggitu la kak qasehh ^^

    yang baik, amik, yang tak baik, diam je ye :p

    BalasPadam
  2. sebenarnya saya ni pun bukan baik sangat.. tapi sebab nampak tak elok pakai tudung baju lengan pendek, tu yang tegur tu.. papepun chill ur blog with good entry...

    BalasPadam
  3. kadang kadang kite tak prasan kekhilafan kite, and perlukan teguran berhemah dr mereka diluar.

    BalasPadam
  4. yeahh..qaseh mmg best..org tegur tak melenting...rasanya kalo orang laen memang kena hamun kot...bagus teguran tu..ayin pun tak perasan sebelom ni..btw comel header.. :))

    BalasPadam
  5. teguran membina buat kita lebih baik.. :)
    gud job qaseh :)

    BalasPadam
  6. waaa..suke lgu seko anok tupai..haha lawak la header sis tu..kekadang kte xsedar yg kte da wat slhkn..huhu

    BalasPadam
  7. pheewiittt!!!
    cik pulau ingat qaseh ore kelate..
    hishh.. tertipu.
    cik pulau ore kelate.. duk sempadan tu besut eh?? lalala~

    BalasPadam
  8. Moh leh kite saling tegor-menegor yer.
    Baru lerh hidop diberkati.

    (betulkah Awan ni?)

    BalasPadam
  9. teguran membina...:) bukan senang nak dpt kan? :)

    meh ke rumah..
    ~Addina Dania sayangku~
    keep in touch ye..♥♥♥

    BalasPadam
  10. kak kasih nak tahu tak....zue penah kene...mase tu zue add ader sorg mamat ni alim gak...zue lupe letak gambar kat fb...baju lengan pendek. bajet comel..sekali dia tego..

    p/s: nak gtahhu...tunjuk lengan awak tu haram

    malu taw.then zue inbox dia cakap time kaseh...sebb tego :)

    BalasPadam
  11. thats ok tegur utk kebaikan.jgn cpt melenting k! terima dgn terbuka. org tegur kite ni sbnr nyer depa syg kt kite.. pecaya la... ;-)

    BalasPadam
  12. ooww...Qaseh ore ganung?igt key kelate..xpo lah..dekat dOh tuu..hehehe..gudluck !Qasehh..time kaseh!!

    BalasPadam
  13. hahaha...Qaseh senget!
    dikir barat ciap deh..bguh2..buleh jdi tok joro la..

    BalasPadam
  14. hehe. teguran yang membina..;)

    BalasPadam
  15. jebat malaya -
    xpe .. qaseh ok je tak semestinya kena baik baru leh tegur org kan .. tq bro

    BalasPadam
  16. katekatekite -
    yup n teguran tu jgn melatah .. kalau teguran tu betul

    BalasPadam
  17. cik ayin -
    hehe xde ape nak di lentingkan lah dear .. small matter .. fikiran biar matang org kate hehe tq

    BalasPadam
  18. hanim -
    xpe lah lawak pun haha nak jadi puteri gak..

    BalasPadam
  19. cik pulau -
    tu lah sape suruh tak tanya haha a.ah besut

    BalasPadam
  20. awan biru -
    betul lah tu gamaknya haha

    BalasPadam
  21. zue cancer -
    haha kita terkena ..bagus ! say thanx

    BalasPadam
  22. ila suhaila -
    ho lah ore ganung haha.. senget dop senget mano .. senget ila lagi rasonyo kah2

    BalasPadam
  23. kite satu negeri..
    calit skit..
    haha

    BalasPadam
  24. baguslah :) sbb tak ramai org yg berani tegur mcmtu..xpe..demi kebaikan qaseh jugak :) gudluck !

    BalasPadam
  25. header sekarang ni cantikk.:)

    pHotosHOp ek??

    BalasPadam
  26. bagus beliau berani tegur.. :)
    pape pun cool la kak qaseh hihi
    x cepat mlenting

    BalasPadam
  27. aku tabik spring kat si pengur dan spenerima teguran..

    BalasPadam
  28. sorry qaseh,actually sy pon prasan gak tapi ber husnuzhon(sangka baik) ajela,maybe itu inner baju..kan inner skrg kaler macam2..hihihi..takpe,yng pntg kita blaja dr silap:)

    BalasPadam
  29. eh..dah lama tidak kesini..header barula..cute gila..hihi..princess!

    BalasPadam
  30. tak perasan lak header nye pakai lengan pendek..org ganu rupanya yer.hehe

    BalasPadam
  31. owh macam tu ke cite nye.. baru r faham nape tibe2 tukar header len.. bagus2.. camtu betul.. time teguran ngan positif, bukan kne tegur maki balik si penegur tu ye tak? hee

    BalasPadam
  32. wuaa.. bagos2 boleh terima teguran.. bukan takat dalam blog ja.. kalau kat dunia sebenarnya pun xleh gak pakai camtu.. sebab Allah nampak...:)

    BalasPadam
  33. haaa...meh sy nk tegur lg satu hal..

    tuh mate tuh..apsal bulat sgt? nk kene korek? haha

    BalasPadam
  34. kadang2 nak tegur, tapi takut disalah erti. oh ganu upenyer, patut comey cam heliza. ok, folo kamu yang comel=). bf jgn marah ek.

    BalasPadam
  35. waaaa...rasa nak g pinang jebat skang jugak...siapa ek dia??tharu dgn lelaki budiman sebegitu..ohoho

    BalasPadam
  36. itulah dinamakan teguran yg membina ;)
    cool k ;)

    BalasPadam
  37. berani tue mamat tuee..hehehe..bgus la Qaseh nie cool je terima pendapat orang..kalau orang lain gamaknyaa..dah puting beliaung kutt..heheh

    cool jee..

    BalasPadam
  38. betul tu..hidup kita kene saling mengingatkan..hehehe

    BalasPadam
  39. mama pun tak perasan banner tu..bagus saudara tu prihatin :)
    tegur utk kebaikan amat digalakkan kan...

    ***comei header..hehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com