BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

21 ulasan:
Assalamualaikum ...
hari ni nak juin segmen abg ben dah lama tak juin segmen2 beliau eceh ...ye lah tu lama haha ...
nak juin ?jom2 
mula2 letak banner baru yg ensem ni haa 

Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
  • qaseh rasa kalau lelaki dlm memberi pendapat dlm entry maybe ikhlas... kalau girl ni ikhlas jugak tapi kalau org yg dia kenal maybe akan jage hati almaklum lah perempuan ni kan lebih penyayang n lemah lembut agy sopan suntun..so laki akan bg pendapat betul2 .. ikhlas dan tak berselindung tapi jaga ayat jugak lah ..ayat yg tertib ... ade jugak yg tak ikhlas tapi kebanyakannya dlm soal pendapat ni ikhlas ...! 
Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
    • tak semua lelaki yang malu nak letak gambar ... ada jugak yg qaseh tengok ok je letak gmbar2 beliau seguni .. tp yup lelaki lebih low profile brbanding girl .. coz maybe posing xsame dgn gurl muahahaha ... pemalu ? otak girl n laki ni tak sama tau ..laki ni akal dia kdg2 boleh melampaui batas bila berfikir haha ... n laki ni qaseh akui mmg matang kalau bab2 berfikir sbb xcampur dgn emosi .. so dia pk bila nak buat sesuatu ok tak aku letak gmbar ni .. haisyyy mcm gurl lah pulak..menyemak pun ade ...bek aku buat entry je ..eceh (pandai2 je cik qaseh ni ntah betul ntah tidak haha)
    Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
    • lelaki berblog ?emm for me macam girl lah jugak kdg2 terpengaruh dgn adek2 ke awek2 dia ke n saje suka2 at first nya tapi lama2 minat tu timbul..kdg2 jugak dia nak share everything yg dia tau ... kot2 lah hihi pastu maybe jugak mmg dia minat menulis sejak azali lagi so dia kembangkan dlm blog ... laki kan kreatif eceh (puji) pastu ade jugak yg nak tmbah kewangan .. tak salah kan ...kot2 nak buat kawen hik2
    Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
    • sebab dunia blog ni ce tengok penuh dgn blogger2 girl ... blogger2 girl ni boring jugak kalau xde blogger boy .. wahaha gatai ?tidak thats realiti .. tmbah2 laki tu pndai mengkreatif kan blog beliau n di tambah kehenseman (itu hanya lah sampingan) hensem un blog entry xbez xfolo jugak hihihihi.........!
    Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari .
    • blog ben ashaari semestinya 
    • blog chef mat gebu yg sentiasa buat air liur tertitik (kotor haha)
    • blog nazirul hazwan gila
    • blog ujang gila
    • blog www.oggon.com (potografer bez,baru je suka blog dia coz tbe2 dia muncul kat blog qaseh hihi ..n then terjah2 blog dia mmg bez )
    • blog solihin zubir 
    • blog pilihan hati (hakim)
    • blog2 kat kaum adam bez kat bloglist ok sekian .. byk lagi blog lelaki yg qaseh belum terjah nnt nak cr kat blog abg ben 2 n terjah n ngorat sekalik haha(gurau je hencik kyle)
    Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
    • jika saya blogger laki nak letak gambar satu keping je .. pastu xde dah ..yang lain bloglist n yg penting2 je ..nuffnang semestinya miahahaha
    hati berbicara :
    lelaki n perempuan sama sahaja berbeza dari fizikal 
    cara berfikir n emosi ... dan jugak lemah lembut awww2x


    Kecantikan seorang lelaki bukan kepada rupa fizikal tetapi pada murni rohani. Lelaki yang cantik,adalah: - 
    1) Lelaki yang mampu mengalirkan airmata untuk ingatan 
    2) Lelaki yang sedia menerima segala teguran 
    3) Lelaki yang memberi madu, setelah menerima racun 
    4) Lelaki yang tenang dan lapang dada 
    5) Lelaki yang baik sangka 
    6) Lelaki yang tak pernah putus asa 
    7) Lelaki yang bijak menangani segala permasalahan

    21 ulasan:

    1. uittt..td ms bc tmplete lain..
      bila komen tmplete dh tukar lain lak..haha

      BalasPadam
    2. rajin qaseh ni buat ulsan..pnjang tuuu!!hehe

      BalasPadam
    3. haha... btol kot kalau xde bloger lelaki ni boring kot jdinye.... haha..

      BalasPadam
    4. eh mcm lain je template blog ni =)
      ke akak terlambat nih..

      suka2 kata akhir kamu..
      u know wat..kalau baca blog kamu..mmg suka baca ayat2 akhir awak qaseh.. =)

      tulisan tak melambangkan usia..
      eppy weekend qaseh..

      BalasPadam
    5. lelaki tak suka tempek gambar sbb x pndai posing wat mulut muncung itik..
      dan sgt menjengkelkan kalo laki posing camtu.. hahha..

      sy pon malu jugak.. dats why bru tukar header.. haha.. ;-p

      err.. terima kasih sbb slalu berkunjung ke blog ana.. :D

      BalasPadam
    6. berapa peratus agaknya Lelaki Yang cukup sifat yang Qaseh senaraikan..sampai 7 sifat...ke ada lagi yang tertinggal....lupa nak sebut..banyak tu..

      BalasPadam
    7. baru berkesempatan nak mengkomen . HAHA . btw yang last sekali tu best!! "LELAKI YANG CANTIK" :)

      BalasPadam
    8. hihi.
      suka baca pndpta org.
      best2...

      salam singgah dri blog Abg Beng

      http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-lelaki-vs-perempuan.html

      ;D

      BalasPadam
    9. yup..nak letak gambar segan aa.. haha.. sikit2 je. ;pp

      takde la nak posing bagai,, takde gambar yg menarik hihihi...
      tak ramai laki cebur blogging ni.. tapi still ada..

      pe pun..ku pun baru je cebur.. cube menambah2kan kenalan agar kita boleh berkongsi :)

      BalasPadam
    10. tue dia ehhh...
      macam-macam jawapan yg kuar...

      salam ziarah dari segmen panas En Ben...

      BalasPadam
    11. bile cantik dalam cantik la luarnye..

      BalasPadam
    12. akim terpengaruh dgn dunia blog sebab wanita jugak!wuu..masyeh jengok blog akim tiap2 ari..(leh caya ke ni)..hehe

      BalasPadam
    13. yeke sekepig je?

      tah tah ..berkepingkeping tuu..

      lalala..

      singgah dari blog BEN ASHAARI..

      BalasPadam
    14. tazkirah yang last sekali tu paling best.haha

      BalasPadam
    15. Hahaha... Cik Qaseh oii.. dah lame tunggu kedatangan cik ke blog sy.. hahaha..

      giler ramai blogger laki giler yang cik wajib masuk setiap hari.. wakaka...

      BalasPadam
    16. hye...
      singgah dari blog abg ben
      nice blog !
      follow u ~ :)

      BalasPadam
    17. wah...bes je bace kak qaseh punye opinion...hihihih

      BalasPadam
    18. "tp yup lelaki lebih low profile berbanding girl "

      sangat comel tau komen nie..hehe
      salam ziarah~~~

      BalasPadam
    19. hehe,.penuh gaye qaseh bg komen,.pas2 siap ade quote kt bwh tu,best2,..hehe,.

      BalasPadam
    20. salam santau dari Blog Abg Ben..

      cool entri...

      http://heandsheloves.blogspot.com

      >NiSha<

      BalasPadam

    ♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
    Dia datangkan petir dan kilat..
    kita menangis dan tertanya-tanya,
    kemana hilangnya sinar...
    Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

    ♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
    qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

    No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

    All images, text and video content used must first be given permission by author.

    For further inquiries, shoot an email at:
    dalia_adelia@yahoo.com
    @2010 | www.qasehdalia.com