SSS- Jom bikin konsert oleh BEN ASHAARI

28 ulasan:
Assalamualaikum olz~

  1. Berikan nama tempat yang ingin anda adakan persembahan konsert itu
  2. Harga tiket ?
  3. Kata kata aluan untuk mereka yang datang menyaksikan konsert anda itu ..
  4. Sasaran kehadiran penonton ..
  5. Gambar anda sedang beraksi... apa apa gambar pon boleh ..
  6. Sediakan 10 buah lagu yang bakal anda dendangkan nanti.. Tajuk lagu dan penyanyi asal .. Kenapa pilih lagu tersebut ..
  7. Penyanyi dalam negara yang ingin anda jemput .. Luar negara pon.. Seorang dalam negara ,seorang luar negara ..
  8. Lagu penutup ... Kenapa lagu itu menjadi pilihan anda ..
  9. Kata kata penutup buat mereka ( penonton )
  10. Apakah yang ingin anda lakukan dengan duit kutipan konsert itu ?

 1-nanti kat malaysia ni ada macam tempat untuk blogger dan bukan blogger pun masuk gak..kira macam tempat tu memang femes..datuk2 semua masuk ..datin2 ..dari luar negara pun ada...nama tempat tu DALIADELIA


2-harga tiket sebab ramai dah masuk kira macam murah je lah..nak bagi semua boleh join lah konsert tu nanti..budak2 RM50 orang dewasa lak RM100


3-kata2 aluan kepada yang melangkah ke tempat DALIADELIA ni..welcome to the club..feel free to enjoy urself dan degar lah konsert pertama dr QDA ..hope u olz like it..dengarlah dan rasai lah kedalam hati ..jangan tido tau ! haha


4-sasaran kehadiran berjuta2 lemon so darab lah dengan RM100 walaupun tiket murah tp kehadiran mantop...lumayan woooo leh beli negara dah

tempat tu ada lampu lip lap lip lap ..so jadi cenggini mase mula2 nak wat concert tu...
haaa lip lap lip lap lagi...haha

- lagu isabella dari kumpulan search..
sebab minat amy search ..so intro tu bagi gempak dulu ..dengan lagu yang penuh syahdu neh...alih2 mak bapak yg tertidur 

-lagu percayalah siti nurhaliza 
sebab minat gak dato siti ni sejak dalam perut mak agy...lagu percayalah sebab nak suruh org yg dtg konsert tu percaya yang qaseh pun boleh ! haha

-lagu bila cinta ost lagenda budak setan 
sebab lagu ni bez .. time nyanyi lagu ni suare tak pecah sgt coz lagu ni rentak slow2 je..hek2

-lagu koimilgaya ~ shah rukh khan 
sekali sekale nyanyi lagu nustan ..bagi joget2 sikit ..kena ramah dengan pendengar2 semua..1juta tu datang ! haha

-lagu ketika cinta bertasbih...macam muzik dalam blog ni ha..
tak tahu lak sape yg nyanyi ..

- lagu merindu tanpa kata by kapilla
bagi jiwa2 yang tengah sedih tu ..tambah luka di hati mereka2

- lagu nobody-wonder girl
yang ni pinjam abg ben..naz ..ujang..syafiq tukang joget kat belakang haha

-lagu sanggupkah kau bersabar syg ..
sentimental otak sikit

-lagu scan-sekelip mata kau berubah ..

- lagu salam terakhir - sudirman 
lagu last sbb mane lah tahu kene baling botol minuman ke tong gas ke ..tak ke k.o terus haha..sbb sedap sgt cek nyanyi

7-penyanyi dalam negara dato'siti luar negara maher zain

8-lagu penutup..
video
dengar lah sedikit lagu haha..silap tutup sound muzik dulu kat blog ni hahaha ..pengsan tidak di jamin


9-kata2 penutup..terima kasih yg mendengar ..sangat2  terharu tanpa kamu semua siapalah sye..mcm terima awrd pulak haha

10-duit tu nak derma kan pada org2 yg mampu n then tlg org2 yg dok kat mesir tu....ade lebih2 sikit tu boleh lah buat2 makan untuk hidup..bagi kat mak n ayah..pastu mane2 yang tak beli lagi tu ..byk agy duit makan tak habes pun hehe

28 ulasan:

  1. wooooooooooooow qaseh cayunk....sempat lagi dia erk

    BalasPadam
  2. part last tu bg semangat sikit qaseh..huu

    BalasPadam
  3. part lagu wonder girls tu x thn..huhu
    x dpt den bygkan..

    *qaseh jmput dtg blog kta,de contest.huhu

    BalasPadam
  4. HahA kak sue..
    Part akhir tuh yg best..

    BalasPadam
  5. harga tiket leh dapat student price tak??hihi

    BalasPadam
  6. lagu wonder girl tu..tukar lar ngn lagu wonder pet..baru best..ngeh2..hehhee

    BalasPadam
  7. sedap sora qaseh... mest gempak konset nie nanti.. aima tempah tiket lah...

    BalasPadam
  8. @aida4eva
    boleh je demi aida sanggup bagi free haha

    BalasPadam
  9. @aima in luv
    haha sedap lah sangat ...macam kanak2 ribena je

    BalasPadam
  10. Gud lUck Qaseh...
    sedap suara Qaseh nyanyi merdu ke....

    BalasPadam
  11. piching, tempo pown lari.. hehehe.. ila pown join segmen niyh gak.. jum tgk konsert ila nk x??? bleyh tmph tket juge.. hahaha..
    ila tgk kmo, kmo tgk konsert ila..

    http://vanillasynus.blogspot.com/2011/02/sss-jom-bikin-konsert-oleh-ben-ashaari.html

    BalasPadam
  12. adeh!! nad join..
    tapi bajet ala2 artis gedik..
    malu2..huhu

    BalasPadam
  13. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ekeke

    BalasPadam
  14. jom2 bace sye pnye lak...

    tepuk tgn sampai melecet..hehe

    BalasPadam
  15. wah... ada blogger jadi penyanyi..
    leh join ker?? hehehe..
    saya pun join segmen ni.. mai la singgah ke blog saya ek

    BalasPadam
  16. haha..lip lap gitu masa wat konsert..

    BalasPadam
  17. hahhah

    bile blogger membuat persembahan

    macam-macam jadi :)

    peace :)

    BalasPadam
  18. saya suka lagu penutup tu. hehehehehe

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com