Terkejut Monyet !

17 ulasan:
Assalamualaikum...
heheh terkejut monyet hari ini..
yesterday bw2 kat my bloglist ..kat blog jejaka ensem solihin
n ada satu entry tu dia mintak pendapat..
dalia rasa lah kan dia ni tengah angau hahaha...psst dekat sikit teling tu "sebab sejak dua menjak ni asek2 jiwang..jiwang asek2 je.." haa dah dgr kan...so dalia pun pergi lah tampal pendapat dalia kat salah satu entry beliau kat sini....cinta perlukan pengorbanan?
sebab kelmarin pun dalia tengah bermud jiwang ...so bagi lah sedikit pendapat untuk menyelesaikan maybe..
so dtg keje hari ni ..tengok2 komen dalia terpilih hahaha... tak sangka lak..emm tapi xpayah bagi habuan pun takpe juz bagitahu seikhlas hati...letakkan diri bila kita berada di situasi itu n then dapat lah kita merasai keperitan cinta yang perlu kita lakukan ... ~
tq solihin :) cintai nya seikhlas hati .. i know u in that situation rite? maybe ...hehehehe
jeng2x


hati berbicara : 
tq di promot blog 24 jam ..yeyyy tq so much hehehe...
kalau bab berjiwang suka sangat ekk !

17 ulasan:

  1. hi blogwalking sini..nice blog..follow here..:)

    BalasPadam
  2. seb baik ujang g kursus kawin..kalo tak die dah kutuk nih..he he

    BalasPadam
  3. @Pembawa_Wacana
    haha ujang pergi malaksanakan tggungjawab..jgn ganti tempat ujang lak ye

    BalasPadam
  4. thniah laa..memang kamu ni rajin sngt komen..kat mana2 msti ada nama kamu,good job,caiyooookk^^

    BalasPadam
  5. ahahhahaha.. maaf ye kalau anda rasa sy terlebih jiwang... ehehhe.. ;-p
    nway, thanx taw coz sudi bg pendapat yg sgt bernas..
    tahniah gak coz komen anda telah menjadi pilihan Asyraf... ;-p
    anda mmg ada potensi jg dr Love.. hehe..

    BalasPadam
  6. @Woofer Storm
    ek bila pulak cek rajin komen.. tipu2 haha ..xde lah

    BalasPadam
  7. @Solihin Zubir
    haha xpe jiwang tu kan bez.. tq so much asyraaffff .. haha kim salam kat asyraaf ngan lisa surihani ..

    BalasPadam
  8. huyoo.. pnjangnya nasihat.. bagus2

    BalasPadam

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com