Terkejut Monyet !

17 ulasan:
Assalamualaikum...
heheh terkejut monyet hari ini..
yesterday bw2 kat my bloglist ..kat blog jejaka ensem solihin
n ada satu entry tu dia mintak pendapat..
dalia rasa lah kan dia ni tengah angau hahaha...psst dekat sikit teling tu "sebab sejak dua menjak ni asek2 jiwang..jiwang asek2 je.." haa dah dgr kan...so dalia pun pergi lah tampal pendapat dalia kat salah satu entry beliau kat sini....cinta perlukan pengorbanan?
sebab kelmarin pun dalia tengah bermud jiwang ...so bagi lah sedikit pendapat untuk menyelesaikan maybe..
so dtg keje hari ni ..tengok2 komen dalia terpilih hahaha... tak sangka lak..emm tapi xpayah bagi habuan pun takpe juz bagitahu seikhlas hati...letakkan diri bila kita berada di situasi itu n then dapat lah kita merasai keperitan cinta yang perlu kita lakukan ... ~
tq solihin :) cintai nya seikhlas hati .. i know u in that situation rite? maybe ...hehehehe
jeng2x


hati berbicara : 
tq di promot blog 24 jam ..yeyyy tq so much hehehe...
kalau bab berjiwang suka sangat ekk !

17 ulasan:

Iryd and Pitt's little diary berkata...

hi blogwalking sini..nice blog..follow here..:)

Pembawa_Wacana berkata...

seb baik ujang g kursus kawin..kalo tak die dah kutuk nih..he he

Qaseh dalia adelia berkata...

@Iryd and Pitt's little diary
tq wakkk

Qaseh dalia adelia berkata...

@Iryd and Pitt's little diary
tq wakkk

Qaseh dalia adelia berkata...

@Pembawa_Wacana
haha ujang pergi malaksanakan tggungjawab..jgn ganti tempat ujang lak ye

Sunah Mohammad berkata...

tahniah ye darling~

Woofer Storm berkata...

thniah laa..memang kamu ni rajin sngt komen..kat mana2 msti ada nama kamu,good job,caiyooookk^^

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim berkata...

Tahniah Qaseh :)

Solihin Zubir berkata...

ahahhahaha.. maaf ye kalau anda rasa sy terlebih jiwang... ehehhe.. ;-p
nway, thanx taw coz sudi bg pendapat yg sgt bernas..
tahniah gak coz komen anda telah menjadi pilihan Asyraf... ;-p
anda mmg ada potensi jg dr Love.. hehe..

Qaseh dalia adelia berkata...

@Sunah Mohammad
tq dear..hehe

Qaseh dalia adelia berkata...

@Woofer Storm
ek bila pulak cek rajin komen.. tipu2 haha ..xde lah

Qaseh dalia adelia berkata...

@Rabiatul Adawiyah Abd Rahim
tq atul sayang

Qaseh dalia adelia berkata...

@Solihin Zubir
haha xpe jiwang tu kan bez.. tq so much asyraaffff .. haha kim salam kat asyraaf ngan lisa surihani ..

mofaizmz berkata...

huyoo.. pnjangnya nasihat.. bagus2

Qaseh dalia adelia berkata...

@mofaizmz
haha panjang itu banyak manfaat uiii

Encik Blogger berkata...

hahaha... tahniah..

Qaseh dalia adelia berkata...

@Encik Blogger
hahaha awat gelak ni

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com