Suai kenal BLOGGER BARU : Edisi Februari ..

10 ulasan:
Assalamualaikum...


  1. Sila letak header BEN ASHAARI BLOG
  2. Tajuk : ikut yang atas tu dan linkkan ke entri ini ...
  3. Beri pendapat anda mengenai laman web ini : WWW.1TUBE.MY
  4. Berikan pendapat anda : DUNIA BLOG DI MALAYSIA SEMAKIN MENARIK KERANA .... tidak kurang dari 100 patah perkataan ..
 pendapat tentang www.1tube.com
dalia tak tahu sangat benda alah ni ... kira macam utube jugak lah ..coz baru je tengok2...tapi bagus lah coz dia support gathering blogger hari tu kan?ke salah maklumat ni ...

dunia blog malaysia ni dah makin menarik kerana..teeeeeeetttttttttttttttttt
dalia baru lagi dalam dunia blog ni...masih mentah dan banyak yang perlu dibaiki...dalia tak pernah lah tengok blog luar malaysia ..sebab tak bape nak paham kalu base orang putih...tapi tak kata orang malysia ni hitam ..haha..
berdasarkan pemerhatian dan uji kaji dalia..menarik sebab orang malaysia ni kan peramah ...n tengok sekarang dah makin ramai juin blog... ramai2 blogger2 baru ..budak2 sekolah pun banyak buat blog dah skang ..bagus lah dari dok melepak kan..n dalam blog banyak pengetahuan2 yang boleh diambil...info2 yang kita langsung tak tahu..n then leh nasihat menasihati ...kalau kawan2 sedeyh ape ke kan..
pastu menarik lagi buat gathering ..jumpa2 dan beramah mesra...
n lastly bez lah sangat kalau otai2 saling membantu ..turun padang tu taklah sebab xde padang ..so membantu bagi motivated ke hape ke kan...macam abg ben buat tu ..segmen2 yang menarik n contest2 dr blogger2 lain..kat situ kita boleh bermusyawarah dan berkenal2 antara satu sama lain..walaupun kenal dalam dunia maya..itu kan pertemuan yang dicipta oleh Allah untuk kita,..so manfaatkan dan hepy berblogging ..:)


hati berbicara :

yang tak bez nye bila ada org sesama islam sesama bangsa mengutuk dan menjatuhkan orang lain walaupun same2 duduk dibawah satu bumbung...
ape kehel der ??
mendoakan kesenangan orang lain tu kan cara yang terbaik..hati pun senang mana tahu someday kita pulak..
so ikhlas lah dan jadi diri sendiri..kalau dia naik kita tumpang hepy kalau dia jatuh kita naikkan semangat dia..dan jangan pernah untuk berhenti berharap sbb Allah tu ada ..harapan tu ada dimana2 walaupun sesat di dalam hutan ..yang penting berdoa byk2 ..n tawakaltualallah 

10 ulasan:

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

@2010 | www.qasehdalia.com