Mereka Kata.....

9 ulasan:
Assalamualaikum jom juin segmen lagii..


kata2 aluan untuk blogger yang baru masuk blog dalia..tq so much...semoga sihat sentiasa,murah rezeki n rajin lah berblog hehe... maaflah dalia skarang ni blurrr sebab entry dalia xkeluar kat dashboard nape ye? pelik lah hurmmmm tapi tu selingan je hehe... dalia nak say blog dalia ni banyak kekurangan... blog baru entry pun biasa2 je...hahaha.. ikut mud biasa lah kan..papepun sorry if im not the bez writer .. xde tips2 yang menarik untuk di kongsikan..juz personal blog .. n tuan tanah ni semenjak dua menjak malas sikit .. kikikiki..papepun hope semua terhibur dengan blog dalia yang xseberape ni.. xmau kutuk2 tau nasihat2 ok..papepun hepy berblogging to alz.... muahhhhhhh :)
love u alll.... kalau de pape pertanyaan jgn malu2 tanye..
boleh panggil dalia,qaseh,adelia,sue or pape je lah ye.... 

terimalah sedikit persembahan dari kami berdua hehehe..
mati kena cekik dek kyle jap agy haha

9 ulasan:

apezs shah berkata...

salam.

singgah sini.. join juga kita pon.. mak aih nak cakap pasal ni jap..
pssst!! gilerh cantik kartun org bawah tu..;)

Rozuan Ismail berkata...

wan pon join gak..huhu

s.y.a.r.q berkata...

salam... Selamat berkenalan & happy blogging (^_^)

cantik blog awak

rabiatul berkata...

Atul singgah sini :)

Qaseh dalia adelia berkata...

@apezs shah
wslm apehz tq ye...hehehe cantek ke kikiki

Qaseh dalia adelia berkata...

@Rozuan Ismail
hehe selamat kenalan wan

Qaseh dalia adelia berkata...

@s.y.a.r.q
wslm tq dear

Qaseh dalia adelia berkata...

@rabiatul
hihi tq atul

CIK TOM berkata...

comelnya gmbr tue...hehe :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com