PERHATIAN...KAMI BLOGGER BARU

Tiada ulasan:
Assalamualaikum semua...
haisy nak juin segmen dari shahazrin lak..
hari ni entry sume nak join2 segemen orang je heh2 heh2 sbb xde idea lagi lam pale otak ni hik2..
so jom kite meramaikan segmen die...

syarat2nya first letak pic ni dalam entry korang
kalau nak juin klik sini

pastu letak header engkorang
ni header qaseh dalia adelia ~ by aida hehehe


pastu kenapa nak juin segmen ni?
juin segmen ni first nak memeriahkan lagi segmen beliau..
pastu nak kenali blogger2 lain..~
n still dalam kategori blogger baru hehe...
t nak jadi blogger lame lak...jeng2..
thanx to him wat segmen ni ye..


hati berbicara :
makin byk lak segmen2 baru ye..chaiyok2 teruskan usaha anda ~ muahhhh opsss !

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com