"BLOGLIST 2011.....SELAMAT DATANG TAHUN BARU"

Assalamualaikum semua...
hari ni nak juin segmen bro ben ...
sebelum ketinggalan nak juin awal2...
hehe thanx to him.....
kalau nak juin tgk syarat2 kat sini
senang je juz letakkan header bro ben...


pastu pastekan url entry kamu kat komen entry link kat bawah ye bukan kat atas nuh...sbb kat entry first tu dah penuh..kesian kat bro ben kepeningan...hehehe ..mmg pening kalau byk2 kan....mau saket kepale...jgn lupe tgglkan url kamu ..
kalau xtinggalkan url maybe xtermasuk list lah..hehe
jom join same2...
hope dpt jugak masuk bloglist bro ben....:)

pastikan blog kamu selalu aktif...
tarikh luput bloglist 2 3 4 bulan dr sekarang... 


hati berbicara :
thanx bro...:)
hope Allah s.w.t sentiasa merahmati kehidupan kamu dunia n akhirat ..amin...


4 comments

  1. I love www.qasehdalia.com! Here I always find a lot of helpful information for myself. Thanks you for your work.
    Webmaster of http://loveepicentre.com and http://movieszone.eu
    Best regards

    ReplyDelete

♥Kadang2 Allah sembunyikan matahari..
Dia datangkan petir dan kilat..
kita menangis dan tertanya-tanya,
kemana hilangnya sinar...
Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan kita pelangi♥

♥SEMUA CERITERA DALAM SEBUAH PELANGI♥
qaseh bukan pelangi , qaseh cuma qaseh , qaseh tak cantik macam pelangi tapi.... qaseh tetap ada di sini walau pelangi dah pergi..