XIU XIU phOTO eDitOr

13 ulasan:
muehehehe...
hari ni nak share software or tah org pggil ape..aplikasi kot?hihihi whatever lah..tapi untuk mengedit foto lebih comel..maybe de yang dah tahu..n de yang xtahu....
banyak gak function2 yang ade lam foto editor nih...
nnt qaseh tunjukkan contoh kat bawah ni ye...
korang leh download photo editor ni kat cni 
tapi korang pndai2 lah..sbb benda ni versi cina so korang hentam je lah..heheh donwload kat kotak warne kuning tu ye..
 ni yang ori..
 qaseh edit n buh bulu mate palsu
n then leh edit buh lak gincu..ngeeee..macam antuuu lak

yang ni pulak..boleh letak mcm2 gif pic..byk sgt koleksi yang ade n sumenye cute2..
contoh

yang ni korang leh potong kepale korang..byk agy kartun2 nye
 haha cian hubby ku..nak karate sape lah


yang ni pulak..kalau kat fotoshop pun ade...boleh kerat pic korang n letak kat tempat korang nak..tp pic2 latar belkang mmg dah ade dlm xiu2 ni..



dan banyak lagi boleh buat.....kalau korang nak korang download lah free jep..hihihihi...yang pndai edit tu edit lah sepuas2nye...
gud luck....


13 ulasan:

ZZzzz berkata...

nice edit

ZZzzz berkata...

de plak b lompat2 hahahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

hehek...b kan suke lompat2

ZZzzz berkata...

dalia 2 hahahahaha

Qaseh dalia adelia berkata...

dalia ngah joget2 haha

ZZzzz berkata...

ekeke omei jah pandai gat ye edit hahaha

cikCOKLET:) berkata...

macam best je. teheeeT____________T

Qaseh dalia adelia berkata...

try lah hehe

.::cintabungablogspot::. berkata...

nice software. nk try ;)

Nurul Izazie Kamaludin berkata...

Assalamualikum..dia kner downlod ke

Nurul Izazie Kamaludin berkata...

gmbr latak blkng tuhhh...mmg ader kt photoshop eh

Dalila berkata...

comel..tp awat sumer bahasa ciner ke korea/jepun?
xpaham? bi xde ke?

tiqa b.a.h. berkata...

Hee. nak try lah nnti. :)

Catatan Popular

No reproduction of the materials from this website and its accompanying associative social media channels are to be used in other third party sites without written a consent by Qaseh Dalia

All images, text and video content used must first be given permission by author.

For further inquiries, shoot an email at:
dalia_adelia@yahoo.com
@2010 | www.qasehdalia.com