Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Fuel Shack di Ayer@8 Putrajaya | Presint8 Putrajaya

Assalamualaikum

FUEL SHACK | AYER@8 PRESINT8 PUTRAJAYA | semalam memandangkan cuti raya belum tamat , dan kebosanan kat rumah .. qaseh keluar tengok wayang cerita DRACULA UNTOLD , qaseh bagi 4 bintang , best jugak ceritanya , last-last memang dia jadi dracula , lepas tu pergi makan di Fuel Shack.

Qaseh pertama kali cuba Fuel Shack ni , eh apa dia Fuel Shack ni , alaaa burger je tapi lebih sedap dari MC'D semestinya , sedap jugak .. masa nak oder tu kena bagi nama glemer korang , nanti dia akan panggil . Semalam qaseh bagi nama Siti Nurhaliza , depa pun panggil2 "siti nurhaliza" , bangun-bangun semua pandang je , haha glemer kejap..


Air Fruity Tea , ada buble-buble lagi , apple dan mango , RM5 satu .


 qaseh pilih Oroginal Shack , satu berharga RM11 , Daging agak tebal
Selain tu ada jugak hotdog , dan makanan-makanan ringan yang lain

Lepas dah kenyang , gerak ke dataran Putrajaya , kisahnya nak lepak-lepak je tengok budak2 main kasut roda, belon, skuter mini  , eh banyak lah permainan yang ada kat dataran ni, macam2 ada memang best bawak anak-anak datang berjalan kat sini , bagila diorang rasa seronok sikit haaaa , pastu qaseh pun tringin jugak main benda alah semua ni , mula2 main basikal lepas tu kasut roda .

Susah gila nak main menatang ni , huhu jatuh dah semalam , taknak main dah !!!!!


Comments

Amelia said…
haritu dah plan nk g Fuel Shack kat Ayer8 tu tapi Teh Tarik Place dia macam lagi mengancam... haha
PCL said…
main kasut roda, teringat dulu dah pernah jatuh terduduk sakit tulang punggung...hoho.

jap sebenarnya nk komen pasal air tu ; fuel shack nampak sedap je, tau ke hanis memang nak selalu dia..nanti pcl nak ke sana.
umie said…
Mcm sedap jer.. umie dah lama x mkn burger mcd.. nak g cari gak la burger ni petang ni..
Izza Jay said…
Eh, kamu ke kat Fuel Shack semalam? Jumpa tp xkenal...

http://mrsjaysblog.blogspot.com/
careno said…
mkn byk tp x gemuk... huh... bela saka ehh...
Lisa Nurulain said…
haha best men kasut roda tu
Sue Izza said…
si darah manis jangan nak over aktif sangat ye...jaga sikitttt...haihhhh...nak kena puls telinga ni...
back to top