Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hari 6 : Apa Yang Qaseh Makan Hari ini ??

Assalamualaikum ,
Cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari untuk task ke 6 , apa yang anda makan hari ni .. haaa kita makan hati haha  ok taddaaaaaaaaa , tengok ke tauuu !!! 




Qaseh Dalia makan ini , tapi qaseh dalia lupa nama apa , yang ingat hanya 'Fish' haha kat Secret Resipi .. yummmiiiiiiii

Ulasan

fizafantagirO berkata…
nasi mana nasi? hahaha qaseh dan nasi kan tak boleh dipisahkan :p
Unknown berkata…
yummmy...
sambal ke apa yang warna hijau tue.
cambest jer kalau rasa pedas.
irrayyan berkata…
wahhh makan secret resepi...
Unknown berkata…
makanan apa kah itu....?
Yanty Lee berkata…
Biar betul , mkn ni je... Mustahil la.. nasi mesti bedal gak ni kan pas mkn Fish ni..
Sue Izza berkata…
bhahahhahahaha
Nurul berkata…
my fav ni...sepp sket! hahahahha
back to top