Search

Qaseh Dalia's Blog

Bila Hati Berbicara

Hari 6 : Apa Yang Qaseh Makan Hari ini ??

Assalamualaikum ,
Cabaran 30 hari kelabbloggerbenashaari untuk task ke 6 , apa yang anda makan hari ni .. haaa kita makan hati haha  ok taddaaaaaaaaa , tengok ke tauuu !!! 




Qaseh Dalia makan ini , tapi qaseh dalia lupa nama apa , yang ingat hanya 'Fish' haha kat Secret Resipi .. yummmiiiiiiii

Comments

fizafantagirO said…
nasi mana nasi? hahaha qaseh dan nasi kan tak boleh dipisahkan :p
Unknown said…
yummmy...
sambal ke apa yang warna hijau tue.
cambest jer kalau rasa pedas.
irrayyan said…
wahhh makan secret resepi...
Unknown said…
makanan apa kah itu....?
Yanty Lee said…
Biar betul , mkn ni je... Mustahil la.. nasi mesti bedal gak ni kan pas mkn Fish ni..
Nurul said…
my fav ni...sepp sket! hahahahha